-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Itt Tennek fel egy kerdest, mert az altalanos topikban biztos az alapoktol kezdenek el magyarazni, hogy mit kell tennem (NAT, DHCP, PPOE....), semmi kedvem vegig olvasgatni.
Ismerosomnel DigiNet van egy TpLink 741-es routerral. A sebesseg valami extrem gaz, 3/1 , pedig 200/100-as a net.
Ha atdugom a bejovo kabelt a Pc-be, akkor jon a teljes savszel, de amint beteszem a routert, jon ez a gagyi savszel. Klonoztam a MAC adresst - a Pcjet a Router wan portjara, hatha valami shaping van- de semmit nem hozott. Gondolkodtam firmware frissitesen, de a vicc az egeszben, hogy 2 honapja mukodott tokeletsen, semmi valtoztatats nem tortent azota (Diginet reszerol nemtudom, hogy volt e valami)
Mi lehet ez, talalkozott mar ilyennel valaki, akinek DigiNetje van?
Ja es nemcsak, hogy lassu, de meg is szakad a net, ha ftp-n toltesz valamit. Ha 64 kb/s re leviszem a "sebesseget" -lassusagot - akkor megy szakadas nelkul. 2 routerrel probaltam, mind2nel ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest