- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Itt Tennek fel egy kerdest, mert az altalanos topikban biztos az alapoktol kezdenek el magyarazni, hogy mit kell tennem (NAT, DHCP, PPOE....), semmi kedvem vegig olvasgatni.
Ismerosomnel DigiNet van egy TpLink 741-es routerral. A sebesseg valami extrem gaz, 3/1 , pedig 200/100-as a net.
Ha atdugom a bejovo kabelt a Pc-be, akkor jon a teljes savszel, de amint beteszem a routert, jon ez a gagyi savszel. Klonoztam a MAC adresst - a Pcjet a Router wan portjara, hatha valami shaping van- de semmit nem hozott. Gondolkodtam firmware frissitesen, de a vicc az egeszben, hogy 2 honapja mukodott tokeletsen, semmi valtoztatats nem tortent azota (Diginet reszerol nemtudom, hogy volt e valami)
Mi lehet ez, talalkozott mar ilyennel valaki, akinek DigiNetje van?
Ja es nemcsak, hogy lassu, de meg is szakad a net, ha ftp-n toltesz valamit. Ha 64 kb/s re leviszem a "sebesseget" -lassusagot - akkor megy szakadas nelkul. 2 routerrel probaltam, mind2nel ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest