- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Múlt héten meghosszabbítottam a CCNP minősítésemet. Mivel az én időmben még más volt rendszer, nem ez a hármas tagolás, ezért a TSHOOT-ot csináltam meg, mert kíváncsi voltam rá, hogy milyen. Megrendeltem a könyvet is az Amazonon, elég könnyen és gyorsan olvasható.
Viszont a vizsga kicsit megszopatott. Először is infarktusközeli állapotba kerültem, amikor a k. szimulátor nem fogadta el a conf t parancsot. Próbálkoztam configure terminal paranccsal, és ott szitkozódtam. Percek múlva esett le, hátha a kérdőjel működik, és akkor láttam meg, hogy nincs is ilyen parancs, azaz a laborokat nem kell működővé konfigolni, csak a kérdésekre kell válaszolni... áááááááááááááááááááááááá!
Másik, amin majdnem elúsztam, hogy kb. a laborok felénél jártam, amikor az egyik kifogott rajtam. Legalább 1-1.5 órát elszúrtam. Tudtam, hogy valami EIGRP-OSPF redisztribuciós probléma lesz, de az istennek sem találtam meg a hibát. Pingettem én már a jóistent is a Marsról, soronként néztem az összes konfigot, de valahogy nem akaródzott megtalálni a megoldást. Ugyanis nem vettem észre, hogy a hibajegyet vissza lehet tenni, és később újra elő lehet venni. Így aztán nem mertem továbbmenni, de a végén kénytelen voltam megoldás nélkül visszarakni. Aztán kapkodtam mint az állat, elhasználtam az összes időt, pedig az elején azon röhögtem, hogy erre a piti vizsgára minek két és fél óra? Aztán az utolsó percig ott kattintgattam.
A slusszpoén, hogy majdnem 1000 pontot értem el, szerintem csak egy kérdést ronthattam el. Kár volt azon az egy laboron parázni, igazából valószínűleg azt is eltaláltam a tippelésemmel, mert akkor szerintem több pontot vesztettem volna, ha egy labor is rossz.
The Amiga, Born a Champion
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest