Új hozzászólás Aktív témák

• Múlt héten meghosszabbítottam a CCNP minősítésemet. Mivel az én időmben még más volt rendszer, nem ez a hármas tagolás, ezért a TSHOOT-ot csináltam meg, mert kíváncsi voltam rá, hogy milyen. Megrendeltem a könyvet is az Amazonon, elég könnyen és gyorsan olvasható.

Viszont a vizsga kicsit megszopatott. Először is infarktusközeli állapotba kerültem, amikor a k. szimulátor nem fogadta el a conf t parancsot. Próbálkoztam configure terminal paranccsal, és ott szitkozódtam. Percek múlva esett le, hátha a kérdőjel működik, és akkor láttam meg, hogy nincs is ilyen parancs, azaz a laborokat nem kell működővé konfigolni, csak a kérdésekre kell válaszolni... áááááááááááááááááááááááá! :W

Másik, amin majdnem elúsztam, hogy kb. a laborok felénél jártam, amikor az egyik kifogott rajtam. Legalább 1-1.5 órát elszúrtam. Tudtam, hogy valami EIGRP-OSPF redisztribuciós probléma lesz, de az istennek sem találtam meg a hibát. Pingettem én már a jóistent is a Marsról, soronként néztem az összes konfigot, de valahogy nem akaródzott megtalálni a megoldást. Ugyanis nem vettem észre, hogy a hibajegyet vissza lehet tenni, és később újra elő lehet venni. Így aztán nem mertem továbbmenni, de a végén kénytelen voltam megoldás nélkül visszarakni. Aztán kapkodtam mint az állat, elhasználtam az összes időt, pedig az elején azon röhögtem, hogy erre a piti vizsgára minek két és fél óra? Aztán az utolsó percig ott kattintgattam.

A slusszpoén, hogy majdnem 1000 pontot értem el, szerintem csak egy kérdést ronthattam el. Kár volt azon az egy laboron parázni, igazából valószínűleg azt is eltaláltam a tippelésemmel, mert akkor szerintem több pontot vesztettem volna, ha egy labor is rossz.

The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák