Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs
üzenetére
Gratulalok, szep munka
! Egyebkent a Cisco honlapjan fent van egy demo a tshoot vizsgarol, ahol ki tudod probalni, hogy mukodik a felulet. Ott lathato hogy csak valasztani kell, es hogy visszatehetoek a ticketek. Sot, meg a topologia is publikus. CCIE-hoz is van ilyen, es sokan irjak, hogy bar elobb megneztek volna. Sok idot elvesz, ha ott iskerkedik az ember a felulettel, az mar biztos. -
tusi_
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
Ha jól emléxem egy Route-map név van elszúrva, valami eig-ospf helyett eig_ospf van a redistrib parancs után. Azon én is fel....tam magam, nagyon rossz megfigyelő vagyok és át is siklottam rajta, csak később tünt fel

Gratula, én is csak hosszabitok majd és ezek szerint meg lehet tényleg csak egy CCNP vizsgával az egészet hosszabbitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Egyebkent a Cisco honlapjan fent van egy demo a tshoot vizsgarol, ahol ki tudod probalni, hogy mukodik a felulet. Ott lathato hogy csak valasztani kell, es hogy visszatehetoek a ticketek. Sot, meg a topologia is publikus. CCIE-hoz is van ilyen, es sokan irjak, hogy bar elobb megneztek volna. Sok idot elvesz, ha ott iskerkedik az ember a felulettel, az mar biztos.
FecoGee
crok