Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
De, az.
A klasszikus R&S témakörök szerintem nem sokat változtak, én most pont az ENCOR-ra tanulok a cert guideból és nincs sok meglepetés ezen a téren. Ugyanez a korábbi CCNA-n is, arra is simán fel tudtam készülni az eggyel korábbi cert guideból. Anno azt összenéztem, +/- 5% volt a fejezetek közti különség, a maradék szinte 1:1 ugyanaz volt, csak más sorrendben. A Cisco évek óta hivatkozik arra, hogy átállnak teljesen e-learningre, de elég sok szakemberüknek/szerzőjüknek jó biznisz az offline világ és hogy 3-4 évente szinte ugyanazt kiadhatják újra. Persze ez nem Cisco specifikus, más szakmai műveknél is ez van.
@rihovszky: érdemes összenézni a témaköröket (tartalomjegyzék) a régi és az új cert guideoknál. Cisco Press oldalon ezeket tuti eléred. Kétlem, hogy sok különbség lenne a lefedett témakörökben.
Más kérdés érdemes-e ezzel szisztematikusan foglalkozni, ha amúgy vizsgázni nem akarsz - ezzel kb. a beleölt munkaóráid piaci értékét részben ki is dobod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy óra, két rendszer
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mobil flották
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest