-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
kowika87 #12603 üzenetére
De miert nem koltoztok ketten kulon lakasba? Ket fizetesbol mar siman lehet berelni..
Fene tudja, en nem vettem eszre, hogy ennyire gaz lenne a helyzet. En egyelore jol erzem magam, nekem inkabb az a rossz hogy nincs asszony, es rohadt nehez itt kinn normalis tarsat talalni. En egyenlore nem tervezek hazamenni, nincs kedvem az otthoni sok pesszimista archoz, az eladok is sokkal normalisabbak itt, mint otthon, ugyeket intezni is sokkal konnyebb, meg vannak kenyelmi dolgok, amiket mar megszoktam (pl. Amazon). Ha valami termekkel gondod van, akkor is egyszerubb intezni a dolgokat, otthon csak kinlodas sokszor (pl ciponek ha baja van, elkuldik "szakertohoz" aki megallapitja, hogy te voltal a hibas.. Itt kb szo nelkul adjak vissza a penzt vagy levasarolhatod, ha akarod. Allaskereses is konnyebb itt, otthon rohadtul nem kedveltem, hogy kis tudatlan HR-es csajokkal interjuztam allandoan, akiknek fingja se volt a poziciorol. Azok az interjuim nem is sikerultek altalaban, mig amikor szakmai emberekkel volt interju, akkor felvettek furcsa modon. A politikarol mar nem is beszelve, amig ez a tolvaj banda van kormanyon, addig en biztosan nem megyek haza. Rendes alternativa meg nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest