-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
Csak nagyon roviden a temahoz. Masfel mondat utan felismerik hogy akcentusod van (kivetel ha gyerekkorodban megtanultal anyanyelvi szinten angolul), innentol mentel a lecsoba es le vagy nezve. Brexit utan masnap ugy fogadott egy angol kollegam osszepakoltam-e mar? 4 honappal kesobb felmondtam es elkezdett hisztizni hogy neki igy tobbet kell majd dolgozni. Ez nekem valaszt adott mindenre. O nem akar dolgozni de ide ne jojjon senki. Hol itt az ertelem?
Egy plusz meg inyenceknek, kikoltozes utan nem nagyon van lehetoseg sajat lakas berlesere. Igy mi is shared hazba koltoztunk ahol egy 50 eves del-afrikai egy 25 eves magyar novel elt. Naivan elhittuk hogy segiteni akartak. Hat nem. 3 het utan menekultunk el onnan.Aki ilyenre adja a fejet az nagyon kosse fel a gatyajat mert nagyon nem leanyalom.
Amint vegeztem a tanulmanyaimmal elso dolgom lesz megtervezni a hazautat returjegy nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest