Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
handrash
üzenetére
"Hol tudnék utána nézni annak, hogy ez pontosan mit takar?"
Na, közben időm is lett, meg az onlájn víruskereső neve is beugrott.
Szóval, ha valami halandzsa vagy láthatóan random vírusnévvel találkozol egy fájloddal kapcsolatban, akkor menj el a virustotal.com-ra, és oda a fájlt feltöltve akár a régebbi elemzések eredményét megnézheted, de kérhetsz új elemzést is. ( Én egyszer belefutottam olyanba hogy csak az egyik szerint volt a fájl nem tiszta, akkor azt az egyet elkönyveltem téves riasztásnak, a fájlt meg tisztának. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest