- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy, amikor egy programindításnál a HIPS rákérdez, az xy program szeretne hozzáférni valamihez, olyankor az 5-ös verzióknál rányomtam, hogy Mehet és ezt jegyezze meg, évek óta így használom és jó, most a 6-nál ugyanazoknál a programoknál kb 10x kérdez a Mehet után még a programon belül egyes fájlokra és ha így egyesével engedem, akkor Egyéni szabályt hoz létre, de a sok kérdés annyira zavaró, hogy a legelső kérdésnél érdemesebb a Megbízható alkalmazást választani ?
- Tehát, amikor egy számomra ismert programot futtatok, akkor az Megbízható alkalmazás ?
- A másik a tűzfalnál, amikor a C:\Windows mappában jelez valamire pl egy VGA driver fájlra, az Rendszer Alkalmazás, vagy Megbízható alkalmazás ?
(elvileg már a rendszer része, de lehet utólag tettem fel)
- Most már tűzfal kérdésnél lehet választani a Csak Blokkol, vagy Blokkol és Leállítást, ilyenkor melyiket jobb választani? Nem egyértelmű, hogy mit akar leállítani...egész programot, vagy csak azt az egy folyamatot pl Skype, amikor frissíteni akar...Tegnap egy régebbi gépemen próbálgattam a 6.3CIS-t. HitmanPro-nál játszotta el, hogy kb 10x kérdezett a HIPS, majd csontra fagyasztotta a rendszert. Nagyon örültem.
Miután töröltem a HIPS szabályt (Egyéni). Az adott programhoz hiába nem volt már szabály, akkor sem kérdezett utána semmit bármennyiszer indítottam, de ezt más programnál is észrevettem, hogy a HIPS egy szabály törlés után már nem kérdez az adott programra. CIS 5-nél nem csinált ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple Watch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Metal topik
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest