- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
blattida #7833 üzenetére
Szia, nem (vagyis nem csak mert kínomban már azt is megcsináltam). Win7 -ben azt nem is kell használni mert ha a driver fent van be tud tárcsázni. A betárcsázás meg is van az adapter beállításoknál látom, hogy kap IP-t jó az átjáró és a dns -ek is. A globális szabályoknál töröltem mindent tesztnek és engedtem minden bejövő és kimenő forgalmat és azt log-oltattam de csak kimenő csomagok voltak a logba a DNS-ek és az átjáró irányába. Ami zavart, hogyha kikapcsoltam a tűzfalat, viselkedés blokkolót és a virusírtót akkor sem jó. Comodo uninstal után jó. Comodot visza rakva nem jó. Azt pld. nem tudom, hogy normális e ha a hálózatok kezelésében meg sem jelenik ez a hálózat azután sem miután létrejött a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest