-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida
üzenetére
"Igen, de ez nem törlés, hanem a viselkedés blokkoló hülyesége, ez egy nyomorult bug."
Írtam is, hogy remélem, hogy csak bug. Viszont nálam alap a proaktív konfiguráció, HIPS mindig kell.
Nem rosszindulatilag írtam le ezeket a dolgokat, csak hogy van. Én csak attól félek, hogy a másik hibát nem fogják belátható időn belül javítani, annak (is) a D+-hoz van köze, ami a fejlesztést teszi lehetetlenné(a kernel debugger "blokkolására" értem)Amúgy a CTM 3-ról van valami infó? Szívesen kipróbálnám már)
int
Dehogynem, egy jó ideje fent van, igaz csak a FW része Avast 7 társaságában W8 Pro x64-t alatt, hogy hogyan viselkedik, tesztelt progikkal nincs-e gondja, ilyesmik miatt (nem elsődleges védelemként használom, arra ez van még egy ideig.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest