-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
blattida #7109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazad van, nem figyeltem, valóban a HIPS a ludas, de nem tudom mit kellene még beállítanom, hogy ez a figyelmeztetés eltűnjön, mert az előre beállított profil, ami például a képen szereplő ZDoom-ra is vonatkozik az abszolút mindent engedélyez a programnak és az előző változatban ez a beállítás tökéletesen működött is minden programnál, most viszont feldobálja programtól függően ezt az ablakot, miközben a profil mindent enged egyébként.
Mindenesetre felírtam ezt a program béta státuszának (mint azt is, hogy ha egy programot megjegyeztetek vele, akkor 10-30 mp-re belassul iszonyatosan a rendszer, utána viszont nincs gond vele), majd javítanak rajta.
A kezelőfelülettel nincs bajom, elég jól átlátom, még ha hiányzik is az pár opció, amit keresek, de hátha azt is beleépítik mire végleges lesz. Mindenesetre én bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest