Új hozzászólás Aktív témák

• erhas01

tag

válasz blattida #6553 üzenetére

üdv:

Nem biztos, hogy tiszta a gép. Stabilnak tűnt a Comodo 5.9 update után is. Riasztott facemoods 1.4.17.11-ra ez a FreemakeVideoConverter a PH Logoutos írásban szerepelt is az alapján lett telepítve. Youtube mp4 to mp3 video konverter. win32: pup-gen pup. Karantén avast. Ennyit találtam.

1.
    " Ha nem törlöd ki, akkor nem tűnik el semmilyen beállítás, csak akkor, ha a konfigurációt változtatod meg, ezért, ha kellenek a korábbi beállítások is, akkor el kell menteni a konfigurációt."

Kikapcsoltak mindent! Tűzfal, Sandbox,stb.

/ Amit lehet elállítottak, nem volt értelme úgy hagyni. Nem volt mentésem a beállításokról, eddig senkinek nem engedtem állítani. Most lesz. konfiguráció, Saját konfiguráció kezelése, Export menünél. Az alapoktól akartam a beállításokat újraengedélyezni. Az jó, hogy kérdez, egy idő után nincs telepítés és beáll a rendszer, akkor mindent elutasít a gépet kezelő ( 200mp megjelenítés,felírja nekem papírra). Így eddig hiba nélkül ment. /

Ezután:

Egyedi és Paranoid módban töröltem a beállításokat, ( ez tűnt biztosnak ) Internet Security-ről Proaktive-ba állítottam a konfigurációt, ezért itt megváltoztattam a konfigurációt?

Biztonságos tűzfal és Defense volt beállítva, Proaktive a konfiguráció.
    Így volt eredetileg, arra állítottam vissza az elállítás előtt.

2
    "Ha ezt nem teszed meg, viszont változtatsz a konfiguráción, mint most is, akkor a korábbi beállítások elvesznek, de a létrehozott szabályok nem."

Nem volt mentés, nem tudom mi volt korábban beállítva, abban is lehetett hiba, az összes régi beállítást törölni akartam. Nekem a korábban feltelepített programok még mindig működnek. Az elindításkor riaszt a tűzfal, tudom mi az, így engedélyezem. Válasz megjegyzése, windows helyreállítási pont létrehozása, Comodo elemzés elküldése, ha a tűzfal nem ismerné fel, de eddig nem kellett. Alkalmazás (azt hiszem, nincs előttem a felugró ablak képe ) három kiválasztó kerek gomb van, amikor kell az alkalmazás akkor a legalsó a megjegyezze, a többit a tűzfalra bízom ( Browser, Trusted, stb. ) kivéve, ha pirosan jelez és nem ismeri fel.

3
    "Mi az, hogy eltűntek programok?"

Rejtély! Windows telepítés lesz ebből, 6 éves a rendszer.
    Néha eltűnik a megnyitott futó Böngésző, szó szerint, majd megjelenik.
    Ez nem biztos, hogy a tűzfal hibája, az ablakkezelőé is lehet.
    Esetleg a régi Comodo beállításoknál nincs engedélyezve valami.

A frissen feltelepített indítóprogram ikonjai ezek nincsenek meg!
    A FreemakeVideoConverter, ennek meg megvan az ikonja, és nincs meg a program! Telepíteném. Erre rendszergazdaként bejelentkezve ezt kéri:
    " A program telepítéséhez rendszergazdaként kell bejelentkeznem."

Más beállításoknál, összeset kipróbálva egyszer engedélyezne a tűzfal, ha eltalálom mi volt eredetiben beállítva?
    Vagy ez maga egy vírus?
    Lépjek vissza a tűzfal és a Defense Biztonságos módba?
    Ott engedélyezi a telepítést a Paranoid, és Egyedi beállításoknál, meg a módosításokat engedélyezi?
    Ez kettő külön rész a programban vagy egy és az utóbbi a szigorúbb beállítású? Más tippem nincs.

Kettő program nincs meg, aminél ott sem voltam. Mással nincs gond, az összes régebben feltelepített program az új beállításokkal is stabil.

üdv: erhas01

Új hozzászólás Aktív témák