- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
blattida #6553 üzenetére
üdv:
Nem biztos, hogy tiszta a gép. Stabilnak tűnt a Comodo 5.9 update után is. Riasztott facemoods 1.4.17.11-ra ez a FreemakeVideoConverter a PH Logoutos írásban szerepelt is az alapján lett telepítve. Youtube mp4 to mp3 video konverter. win32: pup-gen pup. Karantén avast. Ennyit találtam.
1.
" Ha nem törlöd ki, akkor nem tűnik el semmilyen beállítás, csak akkor, ha a konfigurációt változtatod meg, ezért, ha kellenek a korábbi beállítások is, akkor el kell menteni a konfigurációt."Kikapcsoltak mindent! Tűzfal, Sandbox,stb.
/ Amit lehet elállítottak, nem volt értelme úgy hagyni. Nem volt mentésem a beállításokról, eddig senkinek nem engedtem állítani. Most lesz. konfiguráció, Saját konfiguráció kezelése, Export menünél. Az alapoktól akartam a beállításokat újraengedélyezni. Az jó, hogy kérdez, egy idő után nincs telepítés és beáll a rendszer, akkor mindent elutasít a gépet kezelő ( 200mp megjelenítés,felírja nekem papírra). Így eddig hiba nélkül ment. /
Ezután:
Egyedi és Paranoid módban töröltem a beállításokat, ( ez tűnt biztosnak ) Internet Security-ről Proaktive-ba állítottam a konfigurációt, ezért itt megváltoztattam a konfigurációt?
Biztonságos tűzfal és Defense volt beállítva, Proaktive a konfiguráció.
Így volt eredetileg, arra állítottam vissza az elállítás előtt.2
"Ha ezt nem teszed meg, viszont változtatsz a konfiguráción, mint most is, akkor a korábbi beállítások elvesznek, de a létrehozott szabályok nem."Nem volt mentés, nem tudom mi volt korábban beállítva, abban is lehetett hiba, az összes régi beállítást törölni akartam. Nekem a korábban feltelepített programok még mindig működnek. Az elindításkor riaszt a tűzfal, tudom mi az, így engedélyezem. Válasz megjegyzése, windows helyreállítási pont létrehozása, Comodo elemzés elküldése, ha a tűzfal nem ismerné fel, de eddig nem kellett. Alkalmazás (azt hiszem, nincs előttem a felugró ablak képe ) három kiválasztó kerek gomb van, amikor kell az alkalmazás akkor a legalsó a megjegyezze, a többit a tűzfalra bízom ( Browser, Trusted, stb. ) kivéve, ha pirosan jelez és nem ismeri fel.
3
"Mi az, hogy eltűntek programok?"Rejtély! Windows telepítés lesz ebből, 6 éves a rendszer.
Néha eltűnik a megnyitott futó Böngésző, szó szerint, majd megjelenik.
Ez nem biztos, hogy a tűzfal hibája, az ablakkezelőé is lehet.
Esetleg a régi Comodo beállításoknál nincs engedélyezve valami.A frissen feltelepített indítóprogram ikonjai ezek nincsenek meg!
A FreemakeVideoConverter, ennek meg megvan az ikonja, és nincs meg a program! Telepíteném. Erre rendszergazdaként bejelentkezve ezt kéri:
" A program telepítéséhez rendszergazdaként kell bejelentkeznem."Más beállításoknál, összeset kipróbálva egyszer engedélyezne a tűzfal, ha eltalálom mi volt eredetiben beállítva?
Vagy ez maga egy vírus?
Lépjek vissza a tűzfal és a Defense Biztonságos módba?
Ott engedélyezi a telepítést a Paranoid, és Egyedi beállításoknál, meg a módosításokat engedélyezi?
Ez kettő külön rész a programban vagy egy és az utóbbi a szigorúbb beállítású? Más tippem nincs.Kettő program nincs meg, aminél ott sem voltam. Mással nincs gond, az összes régebben feltelepített program az új beállításokkal is stabil.
üdv: erhas01
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest