- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy a CIS-nek csak a tűzfalát használom azaz kikapcsoltam meg kivettem a pipákat a defense+ résznél mert arra másik programot használok. Ennek ellenére a defense+-ba mégis ott vannak az automatikusan biztonságosnak vett fájlok és volt már hogy a defense+ jelzett is. Értem hogy egyben hatékonyabb DE én csak a tűzfalát akarom használni, a gépen történő dolgogra - ami nem netes komunikáció más programot használok. - a comodo honlapjáról is csak a túzfalat töltöttem le és telepítésnél is csak a tűzfalat defense+ NÉLKÜL telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest