- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Akkor legalább az meg van oldva: ha váratlanul gyorsan szkennelned kellene valamit mégis meg tudod csinálni.
Én a helyedben Revo-val leszedném a HP szoftverét, amit a hozzá kapott cd-ről tettél fel, gondolom. Utána csinálnék egy nagytakarítást mondjuk: Ccleaner, Wise reg. cleaner..
Aztán bekapcsolnám a rejtett fájlok megjelenítését, és a C meghajtó documents and settings mappáit átnézném. Minden HP-ra utaló nyomot, mappát törölnék. Sokan Total Commander segítségével takarítanak, ahogyan itt olvasom.
Mindezek után a gyári cd-ről ismét megpróbálnám a telepítést. Ha nincs gyári cd a masinához, gondolom a HP oldaláról le lehet tölteni a megfelelőt.
Hátha...blattida: bocsi, hogy beleszóltam, nem láttam, hogy Te már előttem írtál.
Eurolac
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest