- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Socket AM4
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Gigabyte alaplap topik
- Fujifilm X
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A tűzfallal, pontosabban a naplózással kapcsolatban lenne kérdésem. Amióta feltelepítettem a CIS-t, most először vagyok a kollégiumban. Namost ezen a hálózaton korábban a Panda és a McAfee tűzfala is elég sok támadást blokkolt. A Panda ezeket kapcsolódási kísérletnek nevezte, és egy nap akár száz ilyet is írt a naplóban.
A CIS naplójában eddig csak olyanokat láttam, amit az én programjaim tevékenységeinél kérdezett, kívülről érkező támadást egyáltalán nem ír. Ezeket nem naplózná, vagy nem történt ilyen? Utóbbit nem hiszem. Mi lehet, miért nincs semmi ilyesmi a naplóban?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest