Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen monitort vegyek?
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A tűzfallal, pontosabban a naplózással kapcsolatban lenne kérdésem. Amióta feltelepítettem a CIS-t, most először vagyok a kollégiumban. Namost ezen a hálózaton korábban a Panda és a McAfee tűzfala is elég sok támadást blokkolt. A Panda ezeket kapcsolódási kísérletnek nevezte, és egy nap akár száz ilyet is írt a naplóban.
A CIS naplójában eddig csak olyanokat láttam, amit az én programjaim tevékenységeinél kérdezett, kívülről érkező támadást egyáltalán nem ír. Ezeket nem naplózná, vagy nem történt ilyen? Utóbbit nem hiszem. Mi lehet, miért nincs semmi ilyesmi a naplóban?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest