- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Ha majdnem észrevétlen védelmet szeretnél, akkor nem biztos, hogy jó választás neked a CIS. De ha valamennyire már jártas vagy a dolgokban, akkor a telepítés után tedd proaktívra a védelmet és a felugró ablakoknál alaposan gondold át, mit engedélyezel és mit nem. Így egy elég jól használható és elég erős védelmet kapsz ingyen, ami azért nem rossz dolog.
-
Sdi
addikt
Utoljára jó pár éve volt egy olyan kártevőm, ami igazán megkeserítette az életem, csak a vinyóm teljes törlésével és mbr tisztításával tudtam helyrehozni / eltüntetni /, de ez már régen volt. Azóta semmi komoly bajom nem volt / pedig néha én is nézelődöm a "felnőtt " oldalakon
/. Kb. 2 havonta átnézem még a gépem az mbam free-vel, és kb. fél évente más vírus irtókkal / Kaspy, Avast /, de nem igazán találtak még komoly cuccot.
Stephan89
Meg kell szokni és majdnem tökéletes / főleg ingyé
/
-
Sdi
addikt
Hardvert tönkretevő vírusok nem nagyon vannak, ha viszont nem tárolsz semmi lényegeset a gépeden, akkor a szoftverek bexarása, nem "igazán komoly" dolog. Több éve használom a CIS-t, de még vírusok, vagy egyéb kártevők miatt nem ért sérelem / persze ez a felhasználótól is függ /.
-
Sdi
addikt
B.Ú.É.K.
-
Sdi
addikt
válasz
wilburwalsh #6279 üzenetére
Mostanság a Daemon Tools-al is ki van békülve.
-
Sdi
addikt
válasz
F_Zolee #6237 üzenetére
Az az egyik leírt problémád, hogy 30%-on tekeri a procit, akkor is ha nem történik semmi / legalábbis olyan amit észrevennél /. Olyankor kellene megnézni, hogy milyen progikat, fájlokat kezel le éppen és ebből talán leszűrhető, hogy mi miatt olyan magas a processzor használata. Pár pillanatra nekem is van, hogy megugrik a proci használata, de ha ez hosszasabban történik, akkor ott valami probléma lehet. Nem túl gyenge a géped
-
Sdi
addikt
válasz
F_Zolee #6233 üzenetére
Melyen progik futnak a háttérben ? Mivel akadhat ? A sandi nekem is ki van lőve, de ilyen a rendszer.
-
Sdi
addikt
válasz
blattida #6123 üzenetére
Nem igazán ilyenre emlékeztem
, konkrétan adatgyűjtéssel gyanúsították őket a kormányhivatalok részére, nem biztos, de mintha még a CIA neve is felmerült volna, de lehet, hogy csak álmodtam az egészet
.
Az is lehet, hogy csak egy korábbi összeesküvés elmélet maradt meg bennem, ilyenek keringenek elég nagy számban a neten. Emlékeim szerint, jóval korábbi dologról volt szó.
-
Sdi
addikt
válasz
márNemKereső #6121 üzenetére
Pontosan én sem emlékszem, de pár éve a Mcafee-t vádolták meg azzal, hogy amerikai hivataloknak gyűjt adatot a felhasználókról.
A forgács persze képletes volt, a megérhetőség miatt -
Sdi
addikt
válasz
márNemKereső #6106 üzenetére
Szó nincs adatgyűjtésről / bár ezt a Mcafee botránya után nem lehet 100%-ra kijelenteni
/, egészen egyszerűen nem ez a fő profiljuk / nem ebből élnek meg /, vedd úgy mintha ezt csak szórakozásból hegesztenék, olyan mint az asztalos műhelyben a lehulló forgács, sok más embernek az még tökéletesen felhasználható. Persze, hogy hasznot hoz nekik, önreklám, megismerik a nevüket / mint jó cégét / és esetleg a fizetős dolgaikat is szívesebben veszik majd.
-
Sdi
addikt
blattida, szerinted holnaptól már elérhető lesz belső frissítéssel is az 5,3 ?
-
Sdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3501 üzenetére
Majd később újra megpróbáljuk, bár én sem igazán tudom milyen rendszeren tesztelhették.
Nekem a Daemon tools-t békén hagyta, legalábbis nem vettem észre, hogy tiltaná / bár nem próbáltam használni, de betöltődött a tálcán /.
-
Sdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3498 üzenetére
Nekem is kinyírta a gépem win7 64-biten, nagyon lassú indulás, a tálca szinte teljes reakciómentessége, különböző progik / többek közt a Thunderbird / indulásképtelensége. Sajna megváltam tőle és visszajött a "régi" 4-es, ezzel nincs ilyen problémám
-
Sdi
addikt
Teljesen mindegy hogy hívják majd, az a fő hogy jó legyen
-
Sdi
addikt
válasz
#27441408 #2048 üzenetére
Írták már, hogy konkrét web védelmet nem ad, így a forgásos dolog alapból kiesett. Akkor vizsgál egy fájlt, ha megpróbálsz vele valamit csinálni, ill. ha konkrétan rákerestetsz.
Egyébként elég rég óta csak a comodo virnyakergetőjét használtam, most viszont feltettem az Avastot és az sem talált utána semmit.
-
-
Sdi
addikt
válasz
#41133696 #603 üzenetére
A honlapon én sem találtam meg, de ez az utolsó cucc és ez free.
Most néztem meg jobban, nem úgy van kitéve, hogy free CIS, hanem a free Antivirus alatt találod meg, de ugyan az.
-
Sdi
addikt
Már a vírus adatbázis is frissült 1541-re
.
-
Sdi
addikt
Fut simán a 64 bites win7-en.
-
Sdi
addikt
Nekem szaraxik a 64 bites win7 alatt, minden újraindításkor / gép /, letiltja a netet. Ha esetleg nálad is előfordul, akkor csináld azt amit én, indulás után / net nuku / tedd disabledre / kapcsold ki / a comodo tűzfal részét, a win7 hálózatkezelőjében csinálj egy helyreállítást és amikor újra megy a net, akkor kapcsold vissza a comodo tűzfalát. Így, addig amíg nem indítom újra a gépet nálam működik, de sajna ezt minden alkalommal el kell játszanom. Remélem nálad nem jön elő
-
Sdi
addikt
A legújabb béta nálam bekavart ma. Újra raktam az SP3-as XP-t és amikor a win megcsinálta az aktuális frissítéseit, az újraindítás után megállt a rendszerem mint a szög. A win bejött, de szinte semmit sem tudtam csinálni vele, csak az egérkurzor működött. Vártam hátha csak elindul, de nem. Kétszeri újraindítás után is ez történt, ezért mennie kellet. Felraktam a decemberi / stabil / változatot és ez műkszik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest