- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Hát az AV javítás valószínűleg nem fogja érinteni a D+ bug-ját, hacsak nem egyúttal azért az ilyen hibákat is "becserkészik" a javítottak közé.
W7 x64 alatt tesztelek elsősorban, de virtuális gépek is vannak (XP x85 és W7 x86), de mivel általában x64 alatt szoktak másképp viselkedni a védelmi progik,(meg elsődlegesen én is x64-et használok) ezért x64 alatt tesztelek szívesen.
Van alternatív megoldás, próbáld ki ezt: MagicISO Virtual CD/DVD-ROM
Teljesen ingyenes, támogatja W7 x64-et, elég sok formátumot ismer, ezzel nem szokott gond lenni, és lényegesen jobb, mint a Virtual Clone Drive szvsz.
Én magam is kipróbáltam, de a kezdetektől DT-t használok, a megszokás meg nagy úr...blattida
Kösz a választ, hát akkor ez egy bug lesz. Korábban kérdeztem, hogy hol található a Saját Biztonságos Szoftverkiadóim lehetőség...
Azért kérdem, mert van olyan ablak, ahol azt javasolja, hogy tegyem azok köze, de nem lelem...Lehet, hogy a fogammal nézek, de nem találom...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest