-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
Hali!
Comodo Internet Security Complete 4.1 -el lenne kis problemam.
Ebben szeretnem kerni segitsegeteket. Tehat a kovetkezo tortent. Java auto update elindult es okeztam is a talcan, hogy mehet. Ezutan rakerdezett a cis, kb midnen progihoz hoza akart ferni telepites kozben. Oylanokhoz amihhez semmi koze mind1 elejen nyomogattam, hogy "enged" de ne jegyezze meg. Egyiknel veletlen nemet nyomtam. Ezt szerettem volna igenre allitani ezert ujra telepitettem manualisan letoltottem telepit stb, de semmit nem kerdezett cis. Pedig a sajat biztonsagi fajlok kozul toroltem az osszes oracle vallalati termekes bejegyzest es amiben java votl azt is. Kerdesem miert nem kerdez es miert rakja be automatikusan az oracle termekeket telepites utan a sajat biztosnagos fajlok koze mikor 0-at kerdez... Sajat megbizhato szoftverkiadoim kozott sincs oracle. Nagyon felbosszantott..
Defense+ Tiszta PC modba volt vegig.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest