-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Azért... hát izé... Komolyan padlót fogtam, amikor körülnéztem benne, hogy mi mindent tud.
Ha mindezt, többé-kevésbé bugmentesen és karbantartva, akkor az a "forgács" jelző már több, mint sértő rájuk nézve. :-)McAfee botrány? Erre nem emlékszem. (Illetve lehet, hogy igen, csak nem tudtam, hogy ők voltak :-DD)
-
blattida
nagyúr
-
-
törölt tag
avastnál forog a jel ha nézi a webet plusz ha megnyitod a modult akkor ki is írja hogy mit ellenőeríz egészen pontosan tehát látom hogy "él" .
ntomkaköszi de inkább úgy néz ki távozik milyen érdekes nod meg avast full védelmi szinten nem hisztériázik hogy szerinte itt minden gecis....
szerk: na jó te mindig okosat mondtál nekem kap 1 húzást úgy hogy lejjebb veszem a védelmet.
-
blattida
nagyúr
Ő az egyik fordító...elfoglalt, sok a dolga, saját elmondása szerint bele is fáradt egy kicsit a comodo-sok hozzáállásába, ám él és tevékenykedik...
Itt látható az egyik újdonság...
Az állapottartó fájlvizsgálat. Az első keresés után csak a megváltozott fájlokat vizsgálja...sokkal gyorsabb keresést biztosít. -
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest