- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Azért... hát izé... Komolyan padlót fogtam, amikor körülnéztem benne, hogy mi mindent tud.
Ha mindezt, többé-kevésbé bugmentesen és karbantartva, akkor az a "forgács" jelző már több, mint sértő rájuk nézve. :-)McAfee botrány? Erre nem emlékszem. (Illetve lehet, hogy igen, csak nem tudtam, hogy ők voltak :-DD)
-
blattida
nagyúr
-
-
törölt tag
avastnál forog a jel ha nézi a webet plusz ha megnyitod a modult akkor ki is írja hogy mit ellenőeríz egészen pontosan tehát látom hogy "él" .
ntomkaköszi de inkább úgy néz ki távozik milyen érdekes nod meg avast full védelmi szinten nem hisztériázik hogy szerinte itt minden gecis....
szerk: na jó te mindig okosat mondtál nekem kap 1 húzást úgy hogy lejjebb veszem a védelmet.
-
blattida
nagyúr
Ő az egyik fordító...elfoglalt, sok a dolga, saját elmondása szerint bele is fáradt egy kicsit a comodo-sok hozzáállásába, ám él és tevékenykedik...
Itt látható az egyik újdonság...
Az állapottartó fájlvizsgálat. Az első keresés után csak a megváltozott fájlokat vizsgálja...sokkal gyorsabb keresést biztosít. -
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- eBay
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest