Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #3417 üzenetére
Most azt csináltam, hogy három kétr helyről szedtem ki a CLT-t a Comodo-n belül a tűzfal - speciális - hálózati biztonsági házirendek részről, itt kiválasztottam a megfelelő tételt, majd töröltem, és okét nyomtam.
A másik rész a Defense + -nál szintén a speciális résznél, a számítógép biztonsági házirendnél , eltávolít és alkalmaz.
Eddig nem volt fent ezen a gépen, a Comodo, most került fel elsőnek.A tűzfal esetében azon filozgatok, hogy állítsam e át egyel szigorúbb fokozatra, azaz Egyedi házirend módra. Végülis nem zavar ha sokat kérdez. Amit tapasztaltam ,amikor pár pillanatra átállítottam erre, azaz volt, hogy a Threatcast megint nem működött, ezúttal timeout-al szállt el, és ezt ékes angol nyelven közölte
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest