Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Megmondom neked előre milyen eredmény fog születni.
CIS/PC Tools hoz majd ilyen 99-100%-ot, Outpost 92-96%-ot stb stbEz a teszt az én szememben a parasztvakítás kategóriája. Eddig egy az egyben ugyanaz, mint a korábbi eredmények, pedig drasztikus változások voltak kilátásba helyezve. Nem hiszem el(és ezt senki nem fogja tudni megmagyarázni nekem, ezt most mondom), hogy szinte %-ra pontosan ugyanolyan eredmények születnek, mint korábban.

(1% plusz-minusz meg aztán nagy élmény)Rég sem voltam oda ezért a tesztért, de azt hiszem ezután teljesen kihagyom, mert ez már a Muppet Show kategória(csak ez utóbbi nagyon jó)
...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CIS/PC Tools hoz majd ilyen 99-100%-ot, Outpost 92-96%-ot stb stb
...