Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
A COMODO terve az volt, hogy mecélozzák azt a nagyobb felhasználói bázist, mely:
1. nem fertőzött és most veszi használatba gépét;
2. nem profi és nem szereti a sok kérdezgetést.
Itt a fórumozók nagyobb része a fennmaradó - nem túl nagy, hiába vagyunk aktívak - kicsi százalékba esik, akik:
1. páran telepítés előtt már fertőzöttek;
2. úgy is testre tudják szabni a beállításokat (pl. kérdés és naplózás mindenhez).Szerintem nem rossz megközelítés, hiába, hogy én is szenvedek vele. Az alap felhasználónak csak annyit kell tudnia: megbízok egy forrásban avagy sem. Ezért mikor - beszéljünk akár a CLT-ről - mindenféle teszteket futtatunk, _szerintem_ elég az átlagos felhasználó fejével gondolkodni, magyarán én alapból még a futását sem engedném a tesztnek (mert nem, a csomaggal meg tudtam akadályozni a tevékenységet - amit az operációs rendszerrel nem - és ezért nyugodtan tudok aludni).
Jaham': az alap biztonsági szint viszont nem jó, ez meg sajnos tény..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest