Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Tegnaptól boldog gazdája vagyok egy Hi8 Pro-nak.
Kínából érkezett - akciózva volt aliexpressen(~24eFt) + dhl + áfa fizetéssel (a vámot megúsztam)
(Android 5.1 + Win10)
Teljes töltéssel kezdtem, Win10 alatt magyar nyelvi csomag lehúzása után letiltottam a windows update service-t és beállítottam a wifi adatkorlát opciót, nehogy kalózkodjon a háttérben kéretlen driver és egyéb frissítéssel, ezzel hazavágva a tabletet.Az első tapasztalatok, a win10, egy rapoo 6700-as bluetooth-os billentyűzettel akár teljes értékű kliensként funkcionál.Utazáshoz, sos munkához tökéletes. Zökkenő mentesen visz mindent, gyönyörű a kijelzője, a 4k-s youtube videókkal sincs gondja, valamint egy lg webos2-essel ellátott tv-re is gond nélkül kiküldi a jelet.
Az akksi teljes töltés után kb 4 óra folyamatos babrálást bírt ki, de érezhetően lassabban merült mikor a takarékos módot benyomtam. (még feleslegesen futó windows service-eket majd babrálom, valószínű lehet még kicsit nyerni ezeknek a tiltásával).
A beépített hangszóró max csipogásra ajánlott, a fülhallgató kimenet érzékeny fülessel hallhatóan zajos, de hát nem minőségi zenehallgatásra lett véve.Android alatt win10hez képest gyorsabban merül az akksi, de ezt leszámítva, nincs probléma, stabil a wifi és az új antutu teszt 68ezres értéket hozott, ami több mint elég.
Maga a tablet az árához képest meglepően jó minőségű és nagyon egyben van. a kicsit bordázott hátlapot akár a samsung - sony is megtanulhatná.
Rendelni valók: védőüveg, nehogy karcolódjon, mivel ez nem gorilla üveg..
usb C - usb 2(vagy 3) átalakító(OTG), micro hdmi - hdmi átalakító és egy tok amivel felállítható az asztalon.
-
maestro87
őstag
válasz
Savageboy #1848 üzenetére
Köszi, közben már rájöttem hogy az engedélyekkel van a gond. Solid Explorer-ben adtam a fájlnak globális engedélyt és már engedte másolni.
Android tárhely alatt azt értettem amit root nélkül nem használhatsz. Belső tárhelyen meg vannak a képek, letöltések stb.Amúgy a Windows tárhelyéből le lehet csípni egy keveset és átadni az Android-nak? Elég sz** ügy, hogy van egy 32GB-os tabletem és kb. 6-7GB-ot használhatok belőle.
Fel van telepítve egy 1,5GB-os játék, de egy app-ot nem tudok már miatta frissíteni...
-
válasz
maestro87 #1845 üzenetére
Android tárhely / belső tárhely alatt mit értesz? Solid Explorer-t nem ismerem, de nekem ES File Explorerrel működik minden rendesen. Nem lehet, hogy a system partíciót akartad írni? Mert alapból csak olvashatóként van mountolva, de adb shellből megoldható a remount rw jogokkal, ha szükséges.
-
Polcrendszer
tag
Kezd kiakasztani a Chuwi vi8 plus. (egyébként nem sima factory restore kellett, mert ezután omlott össze teljesen). Felszenvedtem rá a 8.1 és a 10 is. Nagy nehezen sikerült levadásznom a fórumokból, hogy a double driverrel kellene felpakolni mindent, az ehhez talált driver csomag viszont csak a 8.1 nél tudja használni, de semmi nem történik. 10nél dettó, csak ott külön kell installálnom az infeknél. A legkirályabb: semmi nem változik, elvileg installálja, de egy driver se lesz rajta. 2napja nyomom a dolgot. Valaki felvilágosítana? Mert ahány fórum annyi verzió és egy se működik úgy, ahogy le van írva. Tehát: hogy installálsz és milyen drivert, hogy használni is lehessen?!
-
nadragulya
csendes tag
Halott Hi8 Pro felélesztéséhez ötlet:
[link]talán segít.
mellesleg úgy tűnik, hogy az első, csak W10-es oprendszerű tabok haltak meg zsinórban.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
Savageboy #1075 üzenetére
Helló!
Jól értem ezt a root-olást, hogy a PC-re feltelepítem a rar-ban lévő két driver-t. Ezután csatlakoztatom a Hi8-at a géphez (debugging engedélyezve) majd a PC-n indítom el a .bat fájlt kétszer?
Mert jelenleg ott megakadok hogy nem tudom telepíteni az első driver-t, "a számítógép védelme érdekében".
A fájl tulajdonságaiban már bepipáltam, hogy megbízható fájl, mégis a rendszergazda (azaz én) megtiltotta az alkalmazás telepítését. Felügyeleti beállítások a legalacsonyabb szintre van állítva.
Egyébként adatvesztéssel igaz ez nem jár? -
zekk007
aktív tag
Ugyan ez van ráírva az enyémre is
-
zekk007
aktív tag
Amit linkeltél már láttam de nem él már a link..... Letöltöttem egy másik hozzászólásból egy gyári romot de ha kicsomagolom kapok vagy 5 mappát s fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.... Valaki segítene aki már csinált ilyet? Tudtommal sima HI8 de ezt honnan tudom meg hogy pontosan milyen?
-
azbest
félisten
válasz
zekk007 #1836 üzenetére
volt már régebben linkelve techtabletes mentés, péládul ez, de biztos volt többféle is.
Ha 10es kulcs van benne, akkor a 8.1 lehet nem aktiválódik. de az is lehet, hogy 8.1-es kulcs van a biosban, azzal a friss 10 is aktiváltódik valsz.
Viszont érdemes alaposan megnézni, hogy ugyanaz a fajta tablet-e, mint amihez a mentés való. Nem hi8 pro vagy más fajtahi8 az 5 ujjas érintős változatból.
-
zekk007
aktív tag
Azért mert a win8.1-et szoktam meg ennyi s gépen sem szerettem a win10-et.... Arról nem is beszélek hogy nem tudom kikapcsolni a windows update-et! Na most akkor lehetséges hogy felrakjak egy gyári firmware-t android 4.4+win 8.1-el???
-
taip
senior tag
válasz
zekk007 #1834 üzenetére
Hát, nem tudom nálad mi a gyári állapot, de pl. nekem kapásból Win10-zel jött, szóval ez a gyári állapot.
És szerintem a Win10 sokkal jobb már asztali gépen is, érintőképernyőn pedig még több előnye van a 8.1-hez képest.
Esetleg el tudnád mondani miért utálod a Win10-et, hátha van rá más megoldás is? -
zekk007
aktív tag
sziasztok
Segítséget kérnék hogy hogy tudom visszaállítani a teljes gyári állapotot az egész tabin? Értem ezalatt hogy most vettem de a win 8 helyett win 10 van amit utálok és vissza szeretném állítani az android 4.4+win8.1 párost! Van ehhez gyári firmware vagy hogy csináljam???Chuwi HI8
-
Till@
aktív tag
válasz
Polcrendszer #1823 üzenetére
Nincs abban spyware. Csak egy factory reset kellett volna, úgy hogy mindent zúzzon le,aztán magyar nyelv ha kell és zsír új a wined, kínai fiók nélkül.
-
lacko6
senior tag
válasz
Polcrendszer #1827 üzenetére
Van amikor 2-3 win 10 verziot megneztem amire tovabb engedett.
-
taip
senior tag
Nem tudom minek széthekkelni a készüléket... én megvétel után magyarítottam a Windowst és azóta működik, nem kell vele semmit varázsolni.
-
Polcrendszer
tag
de mire gondolsz verzión? win7: billentyűzet nem működik. 8.1: működik, de a képen látható problémát produkálja 10: bill. nem működik. vagy szedjem más megosztásból? Sejtettem h a kínai tabletben lesz trükk, de az nem jutott esezmbe h úgy lesz rábarkácsolva a windows
. Nem baj, szeretem a kihívásokat
. az ios-nél is a feltöréssel kezdem.
-
lacko6
senior tag
válasz
Polcrendszer #1823 üzenetére
telepítő gond pár verziót tesztelni kell..
-
bwin88
csendes tag
válasz
nadragulya #1824 üzenetére
Talán nem kéne a winet piszkálgatni...
-
nadragulya
csendes tag
Az enyém Gearbest-es. Kitartóan harcolok velük.
Írták, hogy töltsem és nyomjam 50 másodpercig a bekapcsolót, mert kis akkufeszültségnél bekapcsol a beépített védelem és azért nem indul be.
Bemértem a sok töltés és nyomkodás után a 3,7 V-os akkut, 4,9 V-ot nyomott, ha a töltő is rajta van akkor 5,2V.
Nagy darab lóf.....szt ezeknek a seggükbe, jó mélyen!
Tényleg teszterek vagyunk, és a szemét a nyakunkon marad!
60 USD-ért küldenek egy újat! De mire megyek 2 használhatatlan tablettel? -
Polcrendszer
tag
hali. Konkrétan hogyan kellene újratenni a wint? Mert nyilván a gyárilag feltett szétspyware-ezett wint leszedtem és a win8.1-el odáig jutottam, hogy jelöljem melyik partícióra tegyem a wint, de mindegyiket alkalmatlannak mutatja, a partíció formatálása után is. A win10nél az usbre csatlakozott bill. nem működik, csak a 8.1. Szóval hogy kellene a partíciót alkalmassá tenni a telepítésre?
-
lilp
tag
nekem semmire nem reagált. spamall nem hajlandó se pénzt visszadni (részben megértem) se semmi. ilyenkor mit lehet tenni? nyilván nem kéne béta tesztereknek lennünk, de na..
-
bwin88
csendes tag
válasz
nadragulya #1820 üzenetére
Nekem olyan volt ha hosszab idő után megnyomtam a bekapcsológombot (használat után 1 oraval kb)akko nem reagált,csa látszódot hogy a kijelző háttérvilágitása megy,akko egyszerre nyomtam a bekapcs gombot meg a hangerőszabalyzot es megoldodott a probléma
-
lilp
tag
válasz
nadragulya #1808 üzenetére
neked mitől döglött be? vagy találóbb a mennyi időt használtad kérdés?
-
nadragulya
csendes tag
válasz
davesopron #1817 üzenetére
Nem tudlak megnyugtatni!!!!
Babrálás nélkül halnak meg zsinórban, minden ok nélkül. A fentebb lévő linken olvashatod a fórumban, 5-15 perces használat után is képes megadni magát. A cserébe küldött is meghalt!
Nekem egyszer sikerült napok alatt újraindítani, utána működött néhány napig, most megint megadta magát.
Úgy tűnik végleg.
A többi új Chuwi típusnál is előjön a probléma, semmi terméktámogatás, csatározás a küldővel és fele árat elbukod.
PRO-t én nem vennék még egyszer, ha utánam dobják nem hajolok le érte!!!!
Van egy Onda dualos gépem (v820w) azzal semmi gond nincs. -
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek a Hi8 Pro-val... hardveresen jól néz ki, plusz a dual os is tetszik, de hasonló megfontolásból vett tablettel már megjártam... olvasgatom itt a sok problémát, nyugtassatok meg, hogy ezek főleg akkor jönnek elő, ha valaki mélyebben próbálja babrálni, és a többségnek megy szépen, teszi a dolgát.
Az akksi még a kérdésem: wifi nélkül, simán filmnézéssel mennyit megy el kb? Írták korábban hogy nem egy akksibajnok, csak nem tudom hogy ez inkább a proci, vagy a kijelző miatt van-e.
Köszi előre is!
-
zala005
tag
-
kajo6
csendes tag
válasz
zala005 #1811 üzenetére
kiprobálás céljából futkároztam Stormwind környékén 30 fps körüli értéket produkált, nyilván low grafikán. szerintem teljes mértékben játszható.
Xcom-ot probáltam még, 5-10 fps, az érintőképernyöt sem ismeri fel a játék. esélytelen.
Amivel aktívan játszom a Windows alatt az a Hearthstone, max graf, full hd, fix 30 fps.
Mást sajna nem próbáltam, mivel Windows alatt nem sok olyan értelmes játék van amihez elég az érintőkijelző így nem is nagyon foglalkoztam a témával. egér+bill rákötés meg nem játszik nálam, mivel arra ott van az asztali gép.
jut eszembe, cs go-t is probáltam, 20 fps körül fut, hát versengőre nem ajánlanám
-
zala005
tag
Sziasztok. Erősen gondolkozom egy Chuwi Hi8 Pro megvásárlásában. Az lenne a kérdésem,hogy a World of Warcaft (WoW) futna-e rajta?(Nyilván full low grafon) Gondolom a proci nem akadály,csak a grafikai rész. Mivel a nagyobb testvérekben is ugyanez a proci és a grafikus gyorsító/Intel HD graphic,ezért nekem megtenné ez is
Köszi a válaszokat!
Ui: Ha próbáltatok valamilyen játékokat Windows alatt kérlek osszátok meg velem is
-
tatararpad
őstag
Chuwi Vi8 Plus-ra rá lehet valahogy varázsolni a Hi 8 Pro Dual OS ROM-ját úgy, hogy működjön is vele?
-
superg
senior tag
A GearBesten kívül van olyan hely ahol lehet venni EU raktárról ?
-
nadragulya
csendes tag
válasz
nadragulya #1799 üzenetére
Továbbra sem sikerült beindítani a Chuwi Hi8 pro-mat.
Elég sok videó van a neten a hasonlóan indíthatatlan prok-ról!
Fóruma is van a problémának [link]Hátha segít valakinek.
-
atala
addikt
-
thedarkfox
senior tag
válasz
thedarkfox #1801 üzenetére
Megoldódott....
-
thedarkfox
senior tag
Fordított érzékeléssel mi a francot lehet csinálni? Kezd már qrvára idegesíteni.
Double driveres mentés nem segített. Eszközkezelőben látom de nem engedi telepíteni... qrva egeret ne kelljen már egy tablethez használni. Win 10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest