- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Monitorkalibráló eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Nagyon jól működik a kis gép, főleg win10 alól használom, az OTG kábellel kezel is mindent, 32GB-s pendrive-tól kezdve, külső egér, bill stb.
Jött hozzá microhdmi - vga -s microhdmi - hdmi átalakító is.
Android alatt ahogy rádugom akár hdmi-n akár vga-n a külső monitort kimegy a kép, tehát a HW működik.
Windows10 alatt sehogy nem ismeri fel a plusz kijelzőt, van hozzá tippetek? Próbálta már más is? -
adamsz82
tag
válasz
Linh Cinder #1851 üzenetére
Hmm, ez nem hangzik jól..
Android, vagy Win alatt produkálja?
Android alatt akkor találkoztam ilyennel, mikor frissült valami battery widget alkalmazásom ami épp a töltöttséget jelezte és leszívta az akksit.
Buta kérdés, próbáltál az androidra factory resetet, vagy leszedni minden telepített appot kézzel?Win10 alatt még nem találkoztam ilyennel, pontosabban az alap beállítás, hogy 240 perc sleep után lehibernálja a gépet. Kiírja a memória tartalmát "diszkre" és kikapcsolja magát. Esetleg itt tudok elképzelni olyan gondot, hogy vagy nincs helye kiírni a memória tartalmat (kb 1GB-t biztos használ, plusz más infók magának, másfél GB kell neki szabadon, persze ha épp több minden futott akkor akár 2gb+tárhely is szükséges lehet neki ehhez), vagy itt már nincs az akksiban annyi szufla, hogy ezt megcsinálja.
-
adamsz82
tag
Sziasztok!
Tegnaptól boldog gazdája vagyok egy Hi8 Pro-nak.
Kínából érkezett - akciózva volt aliexpressen(~24eFt) + dhl + áfa fizetéssel (a vámot megúsztam)
(Android 5.1 + Win10)
Teljes töltéssel kezdtem, Win10 alatt magyar nyelvi csomag lehúzása után letiltottam a windows update service-t és beállítottam a wifi adatkorlát opciót, nehogy kalózkodjon a háttérben kéretlen driver és egyéb frissítéssel, ezzel hazavágva a tabletet.Az első tapasztalatok, a win10, egy rapoo 6700-as bluetooth-os billentyűzettel akár teljes értékű kliensként funkcionál.Utazáshoz, sos munkához tökéletes. Zökkenő mentesen visz mindent, gyönyörű a kijelzője, a 4k-s youtube videókkal sincs gondja, valamint egy lg webos2-essel ellátott tv-re is gond nélkül kiküldi a jelet.
Az akksi teljes töltés után kb 4 óra folyamatos babrálást bírt ki, de érezhetően lassabban merült mikor a takarékos módot benyomtam. (még feleslegesen futó windows service-eket majd babrálom, valószínű lehet még kicsit nyerni ezeknek a tiltásával).
A beépített hangszóró max csipogásra ajánlott, a fülhallgató kimenet érzékeny fülessel hallhatóan zajos, de hát nem minőségi zenehallgatásra lett véve.Android alatt win10hez képest gyorsabban merül az akksi, de ezt leszámítva, nincs probléma, stabil a wifi és az új antutu teszt 68ezres értéket hozott, ami több mint elég.
Maga a tablet az árához képest meglepően jó minőségű és nagyon egyben van. a kicsit bordázott hátlapot akár a samsung - sony is megtanulhatná.
Rendelni valók: védőüveg, nehogy karcolódjon, mivel ez nem gorilla üveg..
usb C - usb 2(vagy 3) átalakító(OTG), micro hdmi - hdmi átalakító és egy tok amivel felállítható az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest