- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadragulya
csendes tag
Az enyém Gearbest-es. Kitartóan harcolok velük.
Írták, hogy töltsem és nyomjam 50 másodpercig a bekapcsolót, mert kis akkufeszültségnél bekapcsol a beépített védelem és azért nem indul be.
Bemértem a sok töltés és nyomkodás után a 3,7 V-os akkut, 4,9 V-ot nyomott, ha a töltő is rajta van akkor 5,2V.
Nagy darab lóf.....szt ezeknek a seggükbe, jó mélyen!
Tényleg teszterek vagyunk, és a szemét a nyakunkon marad!
60 USD-ért küldenek egy újat! De mire megyek 2 használhatatlan tablettel? -
szokenorbert
újonc
Szóval! MINDENKINEK akinek a következő problémája történt 15 perc használat után a chuwi hi8 pro-val:
3 hónap várakozás után majdnem sirtam, amikor először kezembe foghattam a kis chuwi hi8 pro-mat... Be is startoltam, úgy örültem, no igen, örültem 5 percig... Jött az első blue screen, nem voltam ideges, várható volt, ha nem javul, képes vagy bármikor egy windowsot újratelepiteni! 2 perc után a másik blue screen, a 3. blue screen után kikapcsolt állapotban bekapcsológomb plusz hang fel, bevitt a windows helyreállítás-ba, ahol úgy döntöttem resetelem a win-t... egy ideig resetelt, majd kikapcsolt, bekapcsoltam, irta, hogy preparing (ahogy annak lennie kellett) majd egy fekete két, és puff... kikapcsolt (semmi jelzés, hogy ki fog kapcsolni) akartam újra inditani, semmi! ráraktam töltőre, semmi! véképp nem gondolom, hogy a reset tette tönkre, mivel ez csak win reset volt (ja, és be is indult utána..) másnap szétszedtem, mivel értek a forrasztáshoz, ezért leforrasztottam az ellem vezetékét (ahogy azt neten irták rengeteg helyen, hogy erre a problémára ez a megoldás). ráraktam töltőre, semmi, közben próbáltam bekapcsolni, semmi. visszaforrasztottam a vezetéket, és lám... SEMMI! továbbra is semmi sem történt,hagytam töltőn, az alaplap a kamera alatt melegedett, szóval tölteni töltött, de semmi más...
Szóval ezt az ellem leszedős módszert fölöslegesen nem próbáld ki! (kis szar csavarok leszedésével bajlódni...)
Ne bajlódjatok olyan kommentek irásával, hogy próbálj más töltőt, egyebek.. értek én az elektronikához, tudom mi- miNéhány töltővel kipróbáltam (ja amúgy az alappal is ment!), semmi. más kábellal is, mivelhogy van egy microUSB - type C átalakítóm....
Az eladónak úgy adtam be, hogy törötten jött, szóval kis pénzt adok még neki és kapok egy alap hi8-ast... Ha van valakinek valami megoldása, nyugodtan várom. [moderálva]Szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Qru ]
-
-
lilp
tag
"please try to charge more 12 hours and press the power button for a while ,then try to turn on the tablet
and we have noticed the warehosue if they can get the firmware for you asap"ezt nem értem. se a töltést jelző nem ég már, se bekapcsolni nem tudom. laptopra rádugva se látja. vagy ilyenkor van valami gomb kombináció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robot fűnyírók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest