Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
A HI8 akkuját valaki cserélte már 8000mAh-ásra? Méreteket tudja valaki, hogy milyen kell bele?
Ha nem drága bele az aksi, akkor lehet egyszer rászánom magam is lecserélem nagyobbra. -
ufonauta
aktív tag
Köszi!
Ennyi elég is. Egyiket a fiamnak adom szülinapjára, mert a karácsonyi ajándéka már megvan. Kell neki egy olyan tablet, ami 3G-s és van benne GPS-is. Másikat az asszony kapja meg. Ha nem kell neki, akkor megtartom androidos tabletnek és a HI8-ról megint leszedem a droidot és tisztán win-es tablet lesz.
-
sicc33
aktív tag
válasz
ufonauta #1172 üzenetére
Első blikkre nem rossz. Gyorsan kicsomagoltam, megtapogattam ilyesmi. Anyaghasználat, összeszerelés mint a a Hi8. Nekem kicsit melegedősnek tűnt. Meglepett, hogy nem rendelkezik fényérzékelővel (lehet szerepelt a specifikációban hogy nincsen). Ahogy sejtettem a kijelző és a fényereje nem valami acélos. Volt rajta kijelzővédő fólia gyárilag. A kamera sem hú de bitang sőt .. Sebességre nem rossz, gyorsabb mint a Huawei Y300, nem kicsivel. De 38 USD-ért szerintem megérte. Egyébként jobb mint gondoltam.
Bővebben nyúzni nem volt még időm, mert befutott pár maszek meló amivel birkóznom kell.
-
kirkri
addikt
Ha a keresővel rákeresel a Hi8-ra, akkor kidob 4 találatot. Rákattintasz az EU zászlóra, ezután a termék nevére. Mikor átdob a termék adatlapjára, akkor egy felugró ablakban mutatja a készletinfót. (hacsak nincsenek blokkolva a felugró ablakok a böngésződben).
Sajnos EU raktárban nincs belőle.
-
beller
aktív tag
válasz
tupacamaru #1193 üzenetére
Már ne hari, de hol látod hogy China? Én egy EU-t és egy UK-t látok. Hm, mit néztem el, vagy hol kell nézni?.
-
ngaben94
csendes tag
válasz
tupacamaru #1193 üzenetére
Akkor elnézést, csak azt néztem, hogy EU raktár.
-
ngaben94
csendes tag
Remélem jó lesz a link:
http://www.gearbest.com/promotion-eu-warehouse-special-244.html -
ngaben94
csendes tag
GB-n 87 $ EU raktárból.
-
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #1185 üzenetére
Tablet mód ide vagy oda, attól függetlenül még jóformán senki se csinál rá alkalmazást. Pl. aliexpress, banggood stb.
Még azt akartam kérdezni, hogy azt honnan fogom megtudni, hogy ha netalán tán lesz rá android frissítés? Beállításokban nem találtam frissítés keresés lehetőséget. -
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #1182 üzenetére
Pedig azt hittem megúszhatok egy tv okosítót vele.
Egyébként ti a windows-t rajta mire használjátok? Én amúgy windows párti vagyok, de ha egyszerűen minden jó alkalmazás androidra létezik, akkor feleslegesnek érzem rá a win-t.
Jobb lett volna ha windows phone-t tesznek rá. -
maestro87
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem is egy ilyen tabom és az lenne az első kérdésem vele kapcsolatban, hogy hdmi-s TV-re rá lehet valahogy kötni vezetékkel?
Egy ilyennel meg lehetne ezt oldani? -
scr006
tag
válasz
gilfoyle #1178 üzenetére
Üdv!
Teljesen használható, a hátlapja nem fogja a karcot, GB-s tabon van fólia is (nem mondom h a legjobb minőség de ideig óráig még nem veszel rá glasst v komolyabb fóliát simán jó) szóval tok nélkül nem gáz, a billek pedig teljesen jó. Winen alapértelmezett szépen működik, androidon én pl swiftkey-t használok, az is tökéletes a célra. Ha gépelni akarsz akkor azért kell egy külső bill...
Általános dolgokra szerintem bőven jó, az onscreen.
-
GU-81M
tag
válasz
epeti78 #1176 üzenetére
A dolog engem is érdekelne, de szerintem most minden EU-s készlet kiürült, még ebayen sem találok jó árban, így nem marad más, mint várni, hogy újratöltsék a készleteket, ami idén nem hinném, hogy meg fog történni.... Karácsonyra ebből tablet nem nagyon lesz már.... (én csak egy hete találtam rá, úgyhogy nem is nagyon bánkódok, mert már akkor késő lett volna...)
-
regener
veterán
válasz
nadragulya #1175 üzenetére
Valami gond volt a hűtéssel így az összes ment vissza gyárba - vagy valami ilyesmi kering a levegőben.
-
epeti78
csendes tag
Üdv!
Mivel a gearbest ügyfélszolgálat két napja nem hajlandó arra az egyszerű kérdésre válaszolni, hogy van-e eu raktárban a tabletből, ezért megkérdezném:
Létezik gearbesten kívül más hely, ahonnan megszerezhetném a chuwimat európából, lehetőleg jóárasítva? (én nem nagyon találtam)Köszi: Peti
-
nadragulya
csendes tag
Én jól bedőltem a HI8pro-nak, előrendeltem egy hónapja. Azóta csak telnek-múlnak az újabb határidők és az elővételi dátumok már 2016. jan. 15-nél tartanak (mely, mint tapasztalom nem jelent semmit).
A GB dec. 10 tájékára ígért 1000 db-os beszerzést, de most már időpontot sem írnak, ha lesz küldik.
jól beharangozták ezt a készüléket, szerintem egyben még a gyárjában sem láttak ilyet.
Eleinte ez is dual OS-es volt, most már csak win10-es, olyan mint a fehérholló és a népmese keveréke (ember még nem látott ilyet és folyamatosan változik). -
kirkri
addikt
válasz
ufonauta #1172 üzenetére
Az enyém ugyan megjött ma, de a nejem bent hagyta a munkahelyén a csomagot.
Lehet, hogy az lesz a vége, hogy mivel a H8 is ott várja még a karácsonyt a szekrényben, így dönthet a nejem, hogy melyiket kéri karácsonyra és az marad meg. Nőknél soha nem lehet tudni milyen szempont alapján döntenek.
-
ufonauta
aktív tag
Az autós kamera, amit DHL-el kértem tegnap, az már úton van. Az szerintem meg is jön még a héten. Az olcsóbb szállítással múlt csütörtök éjjel kért két tabletre is megvan már a nyomkövető szám, de azt szerintem még át sem adták a postának. Októberben a HI8-at nem egész 5 munkanap alatt hozta az olcsóbbikkal a GLS. Ezért is nem rendeltem még múlt csütörtökön emelt díjassal. Végülis nem karácsonyra lesz, így nem baj, ha később kapom meg, csak nem tudom, hogy mi van olyankor, amikor a szállítási címen két hétig nem tartózkodik senki. Általában hetente jön hozzánk a GLS futár, de most pont nincs semmi, amiért jönnie kéne, így abban reménykedem, hogy a szomszéd céghez is jár majdnem naponta. Megpróbálom elkapni és megbeszélni vele, hogy adja be a szomszéd céghez. Oszt legfeljebb jövő hét elején kimegyek érte, ha egyáltalán a szomszéd cégnél dolgoznak jövő héten. Mondjuk a legjobb az lenne, ha pénteken beállítana vele.
Milyen a kicsike? Nagyon gagyi a HI8-hoz képest? Vagy kellemes meglepetés?
-
Janaboy
veterán
Van vkinek kéznél egy olyan mikrofonos fejhallgató, aminek a jack-e ilyen 3-as pólusú? Megköszönném, ha kipróbálnátok, hogy működik-e vele normálisan (a mikrofon is).
Szeretnék ezt is ajándékba venni hozzá, de ha nem kezeli, akkor fölösleges... -
raziel01
veterán
A tablet kereténél nektek is világosabb a kijelző sötét háttérnél? Az lenne a LED megvilágítás? Szal normális?
-
hardline
senior tag
Ez a kép teljesen alkalmatlan arra, hogy megállapítható legyen a hibás pixelek száma.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a [link] nemzetközi szabványt.
Esetedben 2,3 millió pixelre jut valamennyi hibás képpont. A szabvány leírja, hogy 1 millió pixelnél milyen típusú hibából mennyi megengedett. A többit matekozd ki.Egyet értek veled abban, hogy ez ebben a formában minden, csak nem normális garancia, de sajnos ezt minden kínai termék esetében bele kell kalkulálni.
Ha a fentebb linkelt szabvány alapján a megengedett értéken belül vagy a hibás pixelek számával, örülj a 3. felkínált opciónak, ha fölötte van az érték, akkor pedig hivatkozz rá, és talán kapsz kedvezőbb lehetőségeket is. -
Tonyo
őstag
válasz
tupacamaru #1160 üzenetére
Ezt hogy raktad össze, hogy én plusz egy tabletet szeretnék ingyen?
Szerintem, ha már rosszat küldtek az a minimum, hogy állják a postát a visszaküldött hibás készülékre és küldenek egy új hibátlan készüléket. Ja és nem egy pixelről van szó, hanem 3-4 van elmosódva.
-
-
Tonyo
őstag
EUs raktárból rendeltem, szerintem mehetne vissza oda, ha hibás. Nekik az az érdekük, hogy ne küldjem vissza és ne kelljen normálisan visszafizetniük.
Ha a Te tabletedről/ pénzedről lenne szó, másképp gondolnád.
Kíváncsi vagyok, hogy szerinted ebből melyik a jó opció.taip: Az a gond, hogy nem az én paypal accountommal lett véve, azon pedig már egyszer valami lett visszaküldve.
-
Tonyo
őstag
Valaki említette, hogy milyen jó a garancia kezelés a gearBesten.
Nem mondanám...
A második Csuvi Hi 8 ugye pixelhibákkal érkezett, aznap meg is csináltam rá a support ticketet.
Elég sokáig húzták az időt, tegnap meg is kaptam az opciókat.1. Saját költségemen visszaküldöm a tabletet Kínába! Ha ezt sikerült 45 napon belül akkor visszaadják a pénzt és némi extra pontot amit náluk levásárolhatok.
2. Megtartom a készüléket és visszaadnak 20 dollárt, amit levásárolhatok.
3. Küldenek egy új tabletet és fizessek 56 dollárt.
Hirtelen nem is tudom melyiket válasszam
-
kirkri
addikt
válasz
ufonauta #1145 üzenetére
Ezt valószínűleg senki nem tudja neked megválaszolni.
De ha tudtad, hogy ennyire necces, akkor miért nem rendelted DHL-el? Az a pár százas nem sokat számított volna és ma már meg is kapod. Az enyém már a futárnál van a kocsiban.Mondjuk a nagy sietségben én is elszúrtam, mert a Gearbest-en úgy számítják a DHL költséget, hogy egy termék 8 dollár, de ha valamit még veszel, akkor a szállítási költség lemegy 3 dollárra.
-
ufonauta
aktív tag
Csütörtök éjjel megrendeltem az akciós Vi7-ből két darabot normál szállítással. Még mind a kettő "processing". Vajon a héten megjön még? Nem mintha sürgős lenne, de melóhelyre rendeltem és remélem jövő hétfőn és kedden már nem kell dolgoznom. Ha így van akkor nem lesz itt senki. Ilyenkor a futár felhív esetleg és lehet másik címre kérni? Vagy, hogy esetleg jövőre hozza ki? Anno a HI8-at is normál szállítással rendeltem szerdán és kedden már itt is volt.
-
epeti78
csendes tag
Üdv!
Gearbestről szeretnék rendelni egy ilyen tabletet, a karácsonyi eu raktáros termékek között ott is van, viszont a főoldalon rákeresve az eu raktár out of stock. Érdemes megrendelni, vagy csak bízni lehet benne, hogy EUból jön, és vámmentesen hozzájutok?Köszi: Peti
-
IpiBcsi
tag
Na, Janaboy leírása alapján feltelepítettem a Remix OS-t. Minden szép és jó, három apró problémám van:
- nincs switch lehetőség, csak Reboot és Off,
- nincs magyar nyelv, csak angol és kínai,
- nekem az ábrázata nem nagyon jön be, próbáltam más launcherekkel (Nova, Google) de azt írja, hogy idegen launcherrel nem hajlandó működni.
Ha valaki esetleg tudna megoldást, nagyon megköszönném. -
atala
addikt
válasz
Savageboy #1075 üzenetére
Erről a root-ról tudnál valami egyszerű leírást eszközölni?
Addig megcsináltam, hogy felraktam a drivereket.
Utána mit kell csinálni? Mikor kell a tabot csatlakoztatni? Mikor kell indítani a programot? Ha jól sejtem akkor ezt kell indítani: (3 Root-tablette-chinoise.net) -
-
krystman
őstag
Nekem is ilyen Hi8 volt. Szerintem aki meg akarja őrizni a Hi8 tulajdonságát, de mégis nagyobb tabletet akar, az ne Vi10 ben gondolkodjon, ha nem inkább egy 9,7" tabletben. A Vi10 még ott rossz, hogy az 16:9 es, még a Hi8 16:10 es kijelzővel van. Nem, hogy nagyobb a Vi10, ha nem laposabb is ez által. Én sokat gondolkoztam mi lenne a jó, és a 9,7 es 4:3 tablet magasan jobb választás, és kényelmes nagyon a használata. Igazából csak filmeknél van előnye a 16:10 és 16:9 aránynak tableten. Böngészni meg egyenesen élvezetes a 4:3 kijelzőn, és van végre magassága is neki. A Hi8 kényelme is meg marad, mert szinte ugyan úgy lehet írni rajta elforgatva.
-
IpiBcsi
tag
Kedves Fórumtársak! Van valaki, aki már felrakta a Remix OS-t és nagy megelégedéssel használja? Gondolkozom, hogy felrakom, mert azt írják, a KItkat-nél egy kicsit jobban van optimalizálva.
-
-
atala
addikt
Olyan hibája van a készüléknek, hogy ha android alatt bedugok egy fülhallgatót, akkor meghülyül a gép. Feldobja a google keresőt, bekapcsolja a mikrofonos beszéd keresőt. Elindítja magától a zenelejátszót.
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Win10 alatt nincs gond.
Lehet, hogy akkor szoftveres hibája lesz? Vagy csak a win10 alatt nem kavar be egy esetleges érintkezési hiba? -
skristof
tag
na, megjött nekem is a mütyür.
tényleg jól jönne egy topik összefoglaló most, hogy ne kelljen mazsolázgatnom
-
-
-
M0Dair
senior tag
Dettó ledaráltam androidot mert csak Win-t használok. Igen, lemezkezelőből gyaluld le a kis partíciókat, Egy EFI marad meg egy 450-es helyreállító plusz a Win. A többi mehet. Egyébként a helyreállításit nem is engedné, tehát kárt nem tehetsz. Ha pedig végeztél kiterjeszted az üres helyet a Win partira és kész is. És üdv a "klubban", használd egészséggel!
-
sicc33
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy chrome alol nem tudok bejelentkezni a forumba, gyari bongeszovel meg igen?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
A töltés kozbeni ledvillogást el lehet valahogy tüntetni? -
No, és is beszálltam a klubba, hétfőn rendeltem egy hi8-at tinydeal-ről, mára meg is jött
nekem viszont Androidra egyáltalán nincs szükségem, jobban örülnék, ha a számára fenntartott tárhely is a Windows-é lenne - meg lehet ezt valahogyan oldani újratelepítés nélkül (még nincs hubom
)? A lemezkezelőben látok egy 1 és 7 gb-os RAW partíciót, jól sejtem, hogy az az Android system és data partíciója, amiket letörölhetek? Csinált már valaki ilyet?
-
adabra
senior tag
Hi8-ból milyen SoT (screen on time) hozható ki androidon? Átlagos használatra gondolok (net, hírolvasás, 1-2 youtube, semmi "brutál" játék)
-
Dyde
aktív tag
Nekem is volt mind2 készülék. Először én is hi8al kezdtem aztán akció keretén belül mikor megláttam a vi10et 97 dollárért muszáj volt megvennem
Sok különbség nincs a két készülék között, hardver ugyanaz, összeszerelés mind2nél elég jó. Dönteni kell kinek mi a fontosabb...
Hi8
pro: fullHD kijelző, kompakt méret (sztem ez a tökéletes tabletnek, ezt még kézben is kellemes használni)
kontra: elég gyenge akksi
Vi10
pro: 2 db normál USB, nagyon jó akksi (dupla akkora 8000 mAh)
kontra: "csak" 1366x768 (sztem bőven elég), nagy méret (ami egyeseknek lehet pro is, sztem ezt már kézben nagyon nehéz használni, ehhez inkább bill-űs tok kell és egér, windowst használva tökéletes.Összegzés: Én eladtam a hi8at, és most a vi10 van, de nem tudom eldönteni még most sem h jó döntés volt-e. Az akksi a kicsiben nagyon zavaró, itt viszont a méret már majdnem túl nagy. Ha lenne aranyközépút....
-
Janaboy
veterán
válasz
icecave #1110 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy mennyire piti pénzes tabletről beszélünk..a vi10prot egy ismerősnek rendeltem a hi8-at keresztlányok kapják karira, vhogy érzetre nekem is sokkal jobban bejött a hi8, könnyebb, vhogy kézre állóbb, amúgy ha használt sem riaszt el, bár árban azért magasabb keress egy Sony Tablet Z-t (az csak android) én azt használom tabként és nagyon szeretem!
-
Elektrosokk
veterán
Én asszem leírtam a másik topicban hogy nagy különbségek a kijelzőt és az akku időt leszámítva nincsenek, a Vi10-nél olyan benyomásom volt hogy összeségében egy jobb készülék, de mivel Én munkára is használom és egyébként is viszek magammal általában 1-2 holmit nekem a Vi10 nagyon nagy volt cipelgetni (vagyis lett volna, mert ajándékba vettem de aztán megkaptam ) , a Hi8 meg elképesztően jó hogy olyan kicsi és könnyű... egy jó tok kell hozzá meg tényleg egy brutál power bank
meg szerintem valami speckó töltő kéne hozzá, mert lassabban tölt fel mint egy Vi10
-
-
Hát, Geekbuying-ról ne rendeljen senki, akinek sürgős.... rendeltem eredeti tokot a hi8-hoz pont egy hete, de azóta is processing, pedig raktáron van. Mondjuk nem tudom, mire fogom feltenni, mert hi8-am már nincs, de hát van ez így néha.
-
martin555
aktív tag
válasz
PeACeY26 #1105 üzenetére
chuwi vi8-on azt veszem észre hogy android alatt csak sípol a hangszóró, ha játék vagy média lejátszás van.
tipp valakinek erre?
ja és, a "GOOGLE" app letörölhető v fagyasztható (rootoltam) tudjátok a legfelső kereső rublika? az csak egy widget? nem hülyül be a gép tőle?
azért kérdem mert úgy látom mintha a "desktop" nem terjedne ki arra a részre.
üdv
-
Azoth01
csendes újonc
Biztos volt már szó róla, de mi a különbség a hi8 és a vi8 között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- DOOM - The Dark Ages
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest