Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
Van, aki még vár a második tabletre? Én egy nap rendeltem és nem jött még meg a második.
-
ufonauta
aktív tag
Ezzel [link] a gyári WIN 8.1 és Android visszaállítható. Macriumos mentés nekem működött. Hogy csinált e ilyet valaki WIN 10-el is az nagy kérdés. :eek:
Jelenleg elakadtam az Intel flashtool-al. 5%-nál bemondja az unalmast. Így nem ment fel a Remix.
Node holnap is van nap. Nem adjuk fel.
-
Tonyo
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Kérdés az, hogy visszaállítani hogy lehet majd?
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi!
Jön lefele.

-
ufonauta
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszi!
Akkor hétvégén ROMolgatok egy kicsinyt. Úgyis a telefonomra is fel kéne már tenni az 5.1-es droidot. Rájuk szánok egy kis időt.
-
Janaboy
veterán
iRico: azt tudom, hogy van a vi10-re (olvasom azt a topicot is), de a videón, amit linkeltem azt írják a remixre, hogy experimental..
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ha felteszed a Remix OS-t, és van 5 perced, beírhatnád ide a menetét és egy linket a letölthetőségéhez.
Szerintem többen megköszönnénk.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az nullázza a droidot is, vagy csak a win-t?
Majd leírod, hogy tetted fel? Engem is érdekel. Kísérletezni is jólesz ez a tablet

Tonyo: Nemá

-
regener
veterán
Játékokkal mennyi ideig bírja az akksija kb.?

-
Elektrosokk
veterán
felesleges összehasonlítani a 2 rendszert, bár Én androidot csak a hőskorában használtam, számomra nem tűnt egy idő után felhasználóbarátnak a felület. Ennek ellenére holnap felteszem a remix os-t a tabra, mert kíváncsi vagyok, de a WINben biztosan több lehetőség van. Ha csak így működik a billentyűd szerintem nyomj egy retsore-t.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Adok, gondolom, akkor tablet módban használva várjam ugyanazt a felhasználói élményt, mint droidon, ugye? Még rá kell jönnöm erre a billentyűzet megjelenés dologra, mert csak úgy tudok valahova gépelni,ha a szöveghelyre nyomok, majd váltok sima módra, akkor alul ki tudom választani (jobb lent a tálcán), hogy felugorjon a billentyűzet.
-
raziel01
veterán
Windows-nál cserélhető a billentyűzet?
-
Elektrosokk
veterán
A V10-el kapcsolatban sok helyen olvastam hogy ott jobb az üzemidő win alatt mint androiddal. Én nem nagyon használom a droid részét.
(#779) icecave : adj neki pár napot, szerintem megszokod.
nálam felugrik a bill ahogy kell, de a magyar nyelvű bill-nél a # karaktert pl nem üti le... érdekes 
-
azbest
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Nekem androiddal tűnt jobbnak. Simán csak kikapcsolt kijelzővel otthagyva is hamar merül winnel.
-
válasz
korpicschess
üzenetére
Nem tudom, 99%-ban droiddal használom, az simább, mint a win. Plusz nekem olyan szokatlan az egész cucc, valamiért a billentyűzet sem ugrik fel, ha tablet módban futtatom a windows-t.
-
azbest
félisten
Saját fehér us töltőjével win alatt 1.8A.
Xiaomi 10000mAh powerbankról 1.15A.
Zte 2A telefontöltőmmel 1.15A
Egy 2A tápegységgel (nem töltő) 0.45ASzóval attól függ, hogy a töltő és a készülék megtalálja-e a közös hangot. Ez lehet szimplán annyi, hogy milyen ellenállást lehet mérni az adatlábak közt. Van többféle trükk, amivel jelzi a töltő a készülékeknek / a készülék a töltőnek, hogy mennyire terhelhető.
-
USB kábeleket váltogattam, de ugye eleve, ha ugyanazzal a kábellel hálózatról rendesen tölti, akkor powerbankkal is kellene. Minden mást egyenletesen tölt, nem értem, ezt miért nem. Na, mindegy.

Igazából sokmindenre nem lesz használva. Utazáskor film, mobilról megosztva mobilról netezés, meg nyomkolászás akkor, mikor az asszony ráül az iPadra, de én is az ágyon fekve szeretnék böngészgetni, nem pedig itt rohadni a gép előtt, mikor egész nap a munkám miatt amúgy is itt kell. Kicsit felesleges luxus kategóriába esik most ez a cucc, de mivel nem került sokba, nem ejtek miatta könnyet.
-
atala
addikt
Full töltést nézzél meg powerbak-al, mert a pillanatnyi értékek csalókák lehetnek. A töltés elején kisebb árammal töltenek, a középső részben teljes kraftal, majd a végén megint vissza vesznek.
Ja, és az usb kábel sem mindegy. Én már párat eltettem, mert kiderült a méréskor, hogy csak 0,5 A-t ad csak át. -
-
Egy kis akkuinfó: Tegnap este vettem le a töltőről. Ma igyekeztem nyomkodni, csak neteztem vele, chrome-ot használva, mert firefox úgy vettem észre, jobban meríti. 10%-on tettem töltőre. Itt az eloszlás: [link], valamint hogy a képernyő mennyit volt aktív: [link] A fényerő minimumra állítva, de automatán,ha kellett, feljebb vette magától. Ezek alapján sima mezei netezéssel kb. 3,5 órát bír egy töltéssel. Ez annyira nem frankó szerintem, de lehet tévedek. Persze nem vártam iPad szintű üzemidőt, de na. Lehet, valami másik böngészőt kellene kipróbálnom, nem tudom.
-
Elthan
csendes tag
Sziasztok! Fél órája jött meg a chuwi hi8 hozzánk, de indításkor mindig az android indul el. Windows-t hogyan lehet rajta behozni? A windows logót is nyomtam, de úgyse jött még be. Valaki segítene?
-
atala
addikt
Ma nekem is megjött a tablet. Igazán gyors volt.
Nektek is küldtek hozzá átalakító adaptert a UK töltőhöz? Nekem küldtek, de sok mindenre nem jó, mert csak a lapos elosztóba megy bele.A windows nektek is angol? Bekapcsoláskor kérdezte milyen nyelvet akarok, és be is állítottam a magyart, de ettől függetlenül angol lett. Ha van benne magyar nyelv, hol lehet átállítani?
-
Nem tudom, mennyi a határ az értéknél, aminél még nincs áfa, 80 eur? Bár mindegy, a dobozra nincs ráírva, szóval gondolom akkor szépen igazolni kell, hogy mennyi érték van benne, ami csak plusz idő. Lehet meg kellene várni, amíg lesz Gearbeseten EU raktárban?
Janaboy: ha lenne raktáron. Persze, Geek-en meg 2500 ft, 'registered' posta meg 603 ft, de ott 15-60 nap, amíg megjöhet. Ennyiért mondjuk már Geekről is megjönne DHL-el.
-
Valaki tok vásárlásba nem akar beszállni? Esetleg többen rendelnénk, lehetne DHL-el, hamar itt lenne: [link]
Rendelnék én egyedül is, de sajnos dec. 18-ig leszek csak a mostani címemen, utána szabadságra megyek vidékre. Ha DHL-el is rendelem, akkor is ott van, hogy 2-7 nap alatt adják fel, ehhez még a dhl is rájön, lehet pont nem lennék a címen, mire ideér.
Persze, ha valaki talál ilyen tokot, ami hamarabb a kezemben van, szóljon kérem

-
leeds11
csendes tag
Sziasztok!
Két gyors kérdésem lenne:
Az android rész kínai, amiben kicsit gyenge vagyok
, hol tudom átváltani magyarra?A win alatt hogy kell beállítani a wifi-t?
Előre is köszi!
-
NGA
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
.
-
Janaboy
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A leirasban dualost irnak ott is..
-
korpicschess
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nekem a kosaramba be volt rakva egy, de én is az általad írt dolgok miatt a Pro-ra pályázom, cserébe a lakótársamnak tudtam rendelni, mikor már elfogyott, mert bent volt a kosárban.
Kezdek irigykedni...
-
sicc33
aktív tag
Én úgy tudom nem támogatja az MHL funkciót. Így hiába a kábel USB-ről nem megy ki a kép
. De remélem tévedek. Nekem is jól jönne ez a fícsör. -
HPAA
őstag
01/12/15 21:09 ARRIVED (MDN) AT HEATHROW WORLDWIDE DC
ezek szerint megmozdult az enyém is
-
Janaboy
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nezd meg a hi8 prot, az az uj cherry trail procival szerelt..
Amugy mintha vmi microusb hdmi atalakitoval menne, vagyis olvastam itt vmit, de ez nem volt tiszta, h mukodik-e vagy sem.. -
Droid alatt hiába kapcsolom ki az érintés hangját, ha gépelek, ugyanúgy "kattogó hangot" ad ki minden leütésnél. Erre mi a megoldás?Nagynehezen megtaláltam.
-
CoolBoy323
nagyúr
Igazabol nem maganak vettem. De kene egy nekem is

A winfos miatt tetszett meg, h igazabol kozel teljes erteku ez a fajta win. Melomhoz jol jonne nagyon...
A dual bios vagy os v mifene is tetszik.
Csak egy HDMI port kellene meg nekem, meg talan erosebb HW. Kisebb meret sem lenne gond

-
Elektrosokk
veterán
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az enyém ennél jóval vidámabb...

-
kirkri
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Úgy érzem te leszel az úttörő a topikban.

Legalább mire nekünk is aktuális lesz egy ROM csere, addigra lesz kihez fordulni tapasztalatokért.
-
XP NINJA
őstag
Akit érdekel, gearbesten az olcsóbbik posta GLS-el küldi

-
Janaboy
veterán
Elvileg lesz vagy folyamatban van rá a RemixOS..
Videó itt: [link] -
Most próbáltam ki, nekem ezzel nincs gond. Olyan viszont van, hogy a front kamera képe érdekesen megy át. Míg nekem azt mutatja, hogy a teljes fejem benne a képben, és a fejem körül is még 10-10 centi távolság, addig a másik fél úgy lát, mintha rám lenne zoomolva a kamera, csak az orrom és a 2 szemem

A hangszórója sem a legjobb minőségű, de a célnak megfelel.Tonyo: Nem, az rendben van.
Közben számoltam, hálózatról kb. 4 óra alatt tölti fel (egy óra alatt 26%-ot). Viszont ami érdekes, power bankomról (aminek szintén van 5V/2Ah-s kimenete, mint ahogy a hálózati töltőnek) alig vesz fel feszkót, ugyanannyi idő alatt, jó, ha negyedannyit tölt, mint hálózatról. Nem nagyon értem a dolgot. Na, mindegy

-
Én is vadászok egy ilyen ketyerére, szerintetek mennyi idő, mire feltöltik az EU készleteket (mondjuk a GearBest)? Az áfa azért eléggé megdobná az árát

-
NGA
addikt
skype droidon másnak is halk? Engem nem is értenek, recseg
-
Tonyo
őstag
Senkinek nem világít körben a kijelző a széleinél?Újraindítom és eltűnik, aztán van, hogy újra látom.
-
kirkri
addikt
Pénteken rendeltük, vasárnap feladták, ma megkaptuk.

(#713) qantum: Azt hittem a gagyi UK töltő valami utángyártott vacak, de ez alapján az a gyári töltője. Ez alapján nem túl szimpatikus az EU töltőjük sem.
Bár így utólag nem tudom miért gondoltam, hogy van eredeti EU töltő hozzá egyáltalán, mikor pár hozzászólással korábban én magam írtam, hogy ezeket a tableteket töltőfej nélkül árulhatja a Chuwi, mivel nincs a dobozban csak egy adatkábel. -
qantum
senior tag
Érdemes gyári töltőt venni vagy az is felejtős,ha nem akkor milyet?
-
atala
addikt
Akik most megkapták, az mikori vásárlás volt?
-
Fel kellett raknom töltőre. Van egy kis gond

Ahogy a képen látszik, hiába küldtek átalakítót, mivel nem középen van a dugvilla 2 "pöcke", ezért nem tudom bedugni sehova

Egyelőre az iPad-om töltőjével töltöm, az is ~5V/2A, de basszus, valami brutálisan lassan tölt. Másnál is? Majd lemérem mennyi idő, de elég tetű lassúnak tűnik.
-
Elektrosokk
veterán
azok közül akik chuwi V10-et vettek páran feltelepítették a gyári android helyett a remix os rendszert. állítólag sokkal jobb.

-
Tonyo
őstag
Elég jó kis tablet, megkaptam én is, bár csak 1-et a kettőből.
Viszont!! Nálam is jelentkezik az, amit korábban itt már valaki leírt, hogy csíkban körbe kifakul a kép. Most egyelőre mindenhol látom, menö, háttérkép. Ez mi?
-
kirkri
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gyanús volt, de nem akartam kapásból lehúzni, gondoltam inkább kérdezek. Köszi.

Te nem a 70 (+8) dolláros változatot vetted, vagy hogy került neked 25k-ba? Nekem 23218 forintot vont le a 78 dollárra.
-
kirkri
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A kínai alkalmazások mindegyike törölhető a beállításoknál, kivéve a Chuwi alkalmazást, amire egyelőre nem jöttem rá mire való. (Bár még csak 10 perce nyomkodom a készüléket).
Viszont a frissítés ettől függetlenül engem is érdekelne.
Más: Jól rémlik, hogy a feliratos fólia lehúzható a kijelzőről, alatta még van egy kijelzővédő fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De remélem tévedek. Nekem is jól jönne ez a fícsör.

Bár így utólag nem tudom miért gondoltam, hogy van eredeti EU töltő hozzá egyáltalán, mikor pár hozzászólással korábban én magam írtam, hogy ezeket a tableteket töltőfej nélkül árulhatja a Chuwi, mivel nincs a dobozban csak egy adatkábel.