Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamsz82

    tag

    Sziasztok!

    Tegnaptól boldog gazdája vagyok egy Hi8 Pro-nak. :)
    Kínából érkezett - akciózva volt aliexpressen(~24eFt) + dhl + áfa fizetéssel (a vámot megúsztam)
    (Android 5.1 + Win10)
    Teljes töltéssel kezdtem, Win10 alatt magyar nyelvi csomag lehúzása után letiltottam a windows update service-t és beállítottam a wifi adatkorlát opciót, nehogy kalózkodjon a háttérben kéretlen driver és egyéb frissítéssel, ezzel hazavágva a tabletet.

    Az első tapasztalatok, a win10, egy rapoo 6700-as bluetooth-os billentyűzettel akár teljes értékű kliensként funkcionál.Utazáshoz, sos munkához tökéletes. Zökkenő mentesen visz mindent, gyönyörű a kijelzője, a 4k-s youtube videókkal sincs gondja, valamint egy lg webos2-essel ellátott tv-re is gond nélkül kiküldi a jelet.
    Az akksi teljes töltés után kb 4 óra folyamatos babrálást bírt ki, de érezhetően lassabban merült mikor a takarékos módot benyomtam. (még feleslegesen futó windows service-eket majd babrálom, valószínű lehet még kicsit nyerni ezeknek a tiltásával).
    A beépített hangszóró max csipogásra ajánlott, a fülhallgató kimenet érzékeny fülessel hallhatóan zajos, de hát nem minőségi zenehallgatásra lett véve. :)

    Android alatt win10hez képest gyorsabban merül az akksi, de ezt leszámítva, nincs probléma, stabil a wifi és az új antutu teszt 68ezres értéket hozott, ami több mint elég. :)

    Maga a tablet az árához képest meglepően jó minőségű és nagyon egyben van. a kicsit bordázott hátlapot akár a samsung - sony is megtanulhatná.

    Rendelni valók: védőüveg, nehogy karcolódjon, mivel ez nem gorilla üveg.. :) usb C - usb 2(vagy 3) átalakító(OTG), micro hdmi - hdmi átalakító és egy tok amivel felállítható az asztalon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák