Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A hivatalosnak tűnő chuwi fórumon láttam frisebbnek tűnő bios-t, de valemlyik kommentelő szerint az otg nem működik vele. Talán más az alapértelmezett. Úgy meg nem tudja vezérelni sem a bios részen.
Bár valaki valami zavarosat írt arról, hogy aktív hub segítségével valamit képes volt rádugni, bár lehet csak win alatt.
Egészen agybontó őket olvasni. Az admin láthatóan nem ért angolul és lehet hogy valami fordító programmal olvas
De pár segítőszándékú felhasználó is csak jobban összezavarja szegényt, mert fogalmuk sincs róla, de azért tanácsokat adnak neki.
Plusz néha az admin sem tudja hol van. Mikor tutoriált kértek a flasheléshez, akkor visszakérdezett, hogy melyik tablethez.. a hi8 topicjában. Plusz persze beesik indőnként hi8 pro felhasználó, aki nem tudja, hogy neki másmilyen tabletje van. Bohózatos... plusz ezek a nyomorultak minden második hozzászólásban a jelszót kérik, amit 30x leírtak már... hozok popcornt és olvasom tovább.
-
kismokesz
tag
Rendben. Ha valaki ért hozzá irja má meg pontosan illetve lehet e rendelni valahonan.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
kismokesz #2095 üzenetére
Szia. Vele próbáld felvenni a kapcsolatot:
akitalánsegíthet -
kismokesz
tag
hello sima hi8 bios ujraflasheléséhez milyen cucc kell?
-
-
freeapro
senior tag
Tegnap megérkezett a tablet a banggood-ról, de nem volt rajta google play és tele volt kínai appokkal. A factory reset után az install nem megy tovább a "hálózat ellenőrzése" ponton. Van valakinek leírása mi a teendő, hogy rendes magyar nyelvű google playes android menjen rá?
-
NGA
addikt
válasz
thedarkfox #2071 üzenetére
Ez mi volt? Sajna már nem elérhető. Nekünk még ép az USB, de a kábel már lötyög picit.
-
philips20
aktív tag
válasz
andHermann #2082 üzenetére
Szia
Win alatt tökéletes a kártya, Ntfs,és Fat32 ben is kezeli, android alatt egyböl formáza Fat32-re, de csak olvasni tudja, már a root is meg volt, de semmi változás ;(
Meg próbálom azt is amit írtál, hátha jó lesz.
-
andHermann
tag
válasz
philips20 #2081 üzenetére
Hi, pár napja vettem át a tabot, eddig elégedett vagyok.
@philips20:
Csak androidon vagy windowson nem tudod írni olvasni az SD kártyát? Vagy mindkettő rendszeren?Azt tudom, hogy az android alapból csak FAT32-öt tud írni olvasni, a Windows tud NTFS-et is. amikor megjött a tab és androidon voltam, akkor azzal kezdtem az SD kártyás mókát, hogy beletettem (be volt kapcsolva) és leformáztam. Ez FAT-re formázta (lévén android azt kezeli). Utána tudtam használni mindkét rendszeren, de mivel nagyobb filmeket is szeretnék rajta nézni, ha már full HD, azok viszont jellemzően 4GB-nál nagyobb méretűek, ezért NTFS-re formáztam win-re bootolva. Nyilván így elveztettem az androidon használhatóságát, ezért tegnap rootoltam a készüléket és feltettem a Paragon exFAT, NTFS appot Playről és futtattam. Ezek után bemountolta a két windowsos particiót és az SD kártyát is androidon és tudtam őket, írni olvasni.
Esetleg ezeket próbáld meg, de ha eleve win sem látja az SD kártyát, akkor ott más gond lehet, szóval azt néz meg előtte. Az is lehet, hogy csak érintkezési hiba (vagy rossz a kártya)? Próbáld kivenni, visszarakni (esetleg ovatosan kifujni sűritett levegővel a slotot! Próbáld ki másik kütyüvel vagy gépen a kártyát! Vannak lehetőségek.
-
philips20
aktív tag
Valaki nemtud semmi megolást az sd kártya problémára?
-
vfrtibi
csendes tag
válasz
vfrtibi #2078 üzenetére
Hát ez érdekes , megoldottam egy javítással , ami elvileg nem erre a hibára készült :[erről van szó viszont most a bluetooth szarakodik ,nem akar bekapcsolódni ,ja és eltüntettem a win 10-et pedig nem akartam.
-
kismokesz
tag
Hello a sima hi8-nál nem csináltál android vagy windows frissitést? keep2000
-
vfrtibi
csendes tag
Sziasztok
Ma jött meg a hi8 pro , win10+droid 5.1 -el, és van egy kis gondom ,mert a droidon sehogy sem megy a wifi .A win-el nincs gond ott csatlakozik , telepítettem magyar nyelvi csomagot stb. , de a droid nem múkod, már újra raktam flash tool-al de semmi,hiába kapcsolom be a wifi-t ,nem lát hálozatot és a hálózat hozzáadása menüpont sem kapcsolható, mert inaktív(fehér) a szöveg. Van valakinek valami ötlete hogy mi f.szt lehet csinálni?
thx -
philips20
aktív tag
Sziasztok
Nekem Hi8 Prom van, király a tab nagyon tetszik, viszont egyproblémám van vele, hogy csak olvasni lehet az sd kártyát, írni nem, a ttorrent appot raktam fel, és nem engedi hogy az sd kártyát jelölnek ki cél könyvtárnak, ahová mentheti a torrenteket, már root oltam is, de így sem működik, valakinek van tapasztalata ebbben?? Sikerült ezt megoldani ? Mert nagyon gáz hogy van egy 64gb os kártyák és semmit nem tudokkezdenivele...
Androidra 5.1 van rajta azt olvastam ezen mâr újra lehet írni az sd kártyára, hát én ne úgy vettem észre. ;((
Valaki help!!!! Plz
Köszi előre is!!
-
keep2000
tag
Sziasztok. Sima HI8 tabot cseréltem pro verzióra, minden oké benne, egyetlen gondom, hogy valamiért iszonyatosan gyorsan merül, ha nincs használatban. Este leakom, reggelre gyakorlatilag semmi nem marad az akksiban. Legnagyobb fogyasztó az Android system, kb 70%,wifi és screen csak tízen pár, legnagyobb app a böngésző kemény 2%-kal. Ez mi a szösz lehet. Nem logóhat állandóan a madzagon
-
kismokesz
tag
hello
valaki ismer olyan céget ahol tudnak biost direktbe flashelni meg rendszert felrakni?
vagy ha nem céget akkor egy vállalkozó szellemü egyént keresekmint két célra.
-
azbest
félisten
válasz
thedarkfox #2070 üzenetére
lehet újat mondok, de ha fél percig (10-30 sec változó melyik fajta eszköznél mennyi) nyomod a power gombot, akkor a legtöbb eszköz képes fagyott állapotból kikapcsolni vagy újraindulni.
Azt hiszen nálam is történt már ilyen beragadt kikapcsolás, de ritkán használom a win részét.
-
Till@
aktív tag
válasz
Polcrendszer #2069 üzenetére
Nem tudom
, nekem eddig csak egyszer volt ilyen.
-
thedarkfox
senior tag
Húvazzegh,
Azthittem beadta a kulcsot a hi8. Múlthét csütörtökön munka után kikapcsoltam windows alatt és azóta nem kapcsolt be. Semmire nem reagált. hagytam lemerülni és most hogy rádugtam töltőre és power on lásscsodát bekapcsolt! Sose csinált ilyet eddig tökéletesen működött.
Egy reset gomb azért elférne sztem rajta!Qrva win alatt valami beragadhatott
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki haldoklik a microusb rész a tableten mert csak ha erősebben nyomom a kábelt bele vagy épp úgy feszül akkor tölt.
Nem tudtok valakit aki kicserélné az aljzatot?
köszi. -
kismokesz
tag
hello
érdeklődnék hogy valaki tud itt a forumba biost irni? chuwi hi8-nak kellene megirni.
-
Till@
aktív tag
válasz
Polcrendszer #2060 üzenetére
Nekem volt ilyen sima HI8, töltőt rádugtam és hosszan nyomtam a bekapcsot, elkezdte venni a töltést.
-
cs1rk3
tag
Üdv kérdezném igaz nem chuwi hanem teclast de ugyan az van benne otg-vel mekkora külső merevlemezt lehet rákötni?
-
Polcrendszer
tag
hello. Ha bedöglött a töltés, nem villog nem ég sárgán és be sem kapcsol, akksit ki- majd visszakötve sem és másik akksival sem, akkor mi a teendő? Korábban is csinált ilyen tetszhalott állapotot, nem mondanm biztosra h valami bedöglött az alaplapon, de az sem lepne meg ennél a filléres cuccnál. valaki? (vi8 plusról van szó)
-
wazo
aktív tag
[link]Sziasztok, ha valaki a hi8 pro készüléken csak androidot akar használni sok tárhellyel itt a tesztelt működő megoldás.
http://techtablets.com/forum/topic/can-i-delete-windows-partition-and-extend-android/ -
kismokesz
tag
Chuwi hi8 dual systemnek menyit bir az akkuja?
-
lilp
tag
Dupla...
-
lilp
tag
Nalam lenne egy elado hi8 pro, 2 ev spemall spanyol garival...
-
gps76
őstag
Valakinek nincs meg valami NEM dropbox tárhelyen a WIN? Mert úgy vettem, hogy nem volt alaphelyzetbe állítás(meg amúgy se tudtam volna,mert töltőt kér ilyenkor) és amikor itthon csináltam egy alaphelyzetbe állítást, 57%-nál megakadt(másfél óráig így volt) hosszan nyomott újraindításkor meg a Win-t indítva semmi nem jön be. Mi a megoldás? Mert még a 201605xxx előtti Win-t se tudom letölteni, mindig megszakad a letöltés.
-
gps76
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem egy android verziót adni, ami a deep sleep hibát kiküszöböli? Mert most vettem egyet (201604xxxx) sorozatszámú, és ha már a javított lenne rajta nem kínlódnék vele. -
akkójóva
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Chuwi Hi8 és a Hi8 Pro között mi a különbség? Illetve hogy működik a garanciáztatás a gearbesttől rendelve? Utolsó kérdésem, ha lejár az akció, akkor innen rendelve is jó lehet vagy akkor gyakorlatilag 100%, hogy nincs garancia ha nem fizetek rá? -
wazo
aktív tag
Probalta már Valaki windowst törölni és az android particiot széthúzni?
-
Janaboy
veterán
Tinydeal eu raktara nem ajanlott, tobb honapja folyamatosan tunnek el a csomagok.
-
freeapro
senior tag
Én is most rendeltem a tinydeal-ről német raktárból.
-
cs1rk3
tag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy Chuwi HI 8 prot a gearbestről kérdezném ha ez raktárból rendelem tudtommal áfa és vám mentes nem?
Meg kérdezném mik a pozitívumok negativumok. Üdv. -
Simba86
senior tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy Hi8 (sima), és szeretném felfrissíteni win10-re. most az alap angol win8.1 van rajta és a kínai cuccokkal teli android 4.4.4. Néztem az itteni ajánlások miatt a techtablets oldalát, de ott nem működnek a letöltések. Honnan tudnék hozzájutni egy felrakható image fájlhoz.
A lépéseket se találom. Ezen kívül kérlek titeket, mondjátok el, milyen veszélyei lehetnek a frissítésnek? soft vagy hardbrickre van nagyobb esély?Illetve nekem kellene root is az android-ra, úgy tudom lehetséges. (eddig minden kütyümet rootoltam probléma nélkül, tehát ha van korrekt leírás, akkor bátran neki merek esni)
Kérlek titeket, amennyiben vkinek van ideje, írjon nekem privátban.
Köszönöm előre is!
-
bazso18
tag
Sziasztok!
Win8nál jelzi a win10 frissitést (pár napom van csak rá). Ha elinditom, akkor simán felmegy? Nem lesz gond, szenvedés? Szoval érdemes frissiteni vagy problémás és maradjon inkább a win8 amil alapbol rajta volt. Előre is köszi a segitséget, tanácsadást. -
Dendytv
senior tag
Ukrjanába szeretném meg rendelni ezt a Tab-ot (mert ugye itt lakom) és lenne egy olyan kérdésem, hogy nem-e tudja valaki, hogy lesz-e benne magyar nyelv !?
-
alexbudai
újonc
Üdv urak!
Valaki rakott már dualbootra csak windowst?
Android törlése érdekelne, egy új win 10 telepítéssel, lehetőleg gyári winnel, hogy minnél stabilabb legyen
Lehetséges? -
kismokesz
tag
nekem ugyanigy volt a tabom- chuwi hi8. probálgattam sokáig megcsinálni. de semmi. végül rosz bios raktam el rá. most odavan szervizbe.
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Honnan érdemes most leginkább rendelni a készüléket?
-
superg
senior tag
Jól nyomják a Gearbest-nél
.Egyből válaszoltak és felajánlottak 3 megoldást.Én a 10$ pénzvisszafizetést választottam,úgyis van ilyen töltőm,szóval így egy tizessel olcsóbb volt.
-
superg
senior tag
Megjött még tegnapelőtt a Chuwi Pro-m.Eddig frankó.wifije baromi erős,nem is tudtam hogy ennyi wifi van a környéken.Deep sleep probléma nem áll fenn,egy nap alvás után is azonnal indul legalábbis az Android.Viszont a töltője nem működik,írok nekik hátha küdenek másikat.Remélem csak ennyi baja lesz.
-
FreedomHUN
senior tag
lejárt a szerkesztési idő, találtam, admin modban kell elinditani a .batot. cmd felugrik, felrakja és megy is.
[link] -
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Teclast hi 8-on windowson lett egy gyári beállítás vissza.
Touch totál zizi kb 10 centivel arébb érzékel, anno volt egy szintén teclast tabletem, ott leszedtem egy medott touch drivert és az meg is oldotta. win 10.
Megtaláltam a hivatalos orumón, de a link jó ideje nem él. Valaki át tudná küldeni ezt a drivert, akár kiszedni a win mappából, mert sehol nem találom.
Vagy van esetleg valamilyen trükk hozzá? -
superg
senior tag
Gearbest-től rendelve (EU warehouse) mikor jött meg nektek a tab? Mert én mult hét előtti héten pénteken rendeltem azaz 6.munkanap telt el de még semmi.Utánna hétfőn még rendeltem egy telefont de az 3 nap alatt itt volt.Csomagkövető annyit ír ki hogy Mo-on van.
-
NGA
addikt
Van egy kérdésem. Ha bedugom a fejhallgatót, akkor folyamatosan elinditja a hangalapú keresést, hiába kapcsolom ki. Másnak is ilyen? Hi8 sima
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, ha a Windows újratelepítése közben 50%-nál (Installing Windows, Installing features and drivers 79%, Configuring setting) megállt a telepítés? Már van 1 órája nem történik semmi, igaz, idáig eljutni is jó hosszú idővel.
A Microsoft Club honlapon azt olvastam, hogy a hivatalos álláspont nagyjából annyi, hogy várni kell, de a végtelenségig azt sem lehet.
Tudnátok valami tippet adni, mi van ilyenkor?
Szerk.: Vi8+, de lényegében szinte ugyanaz.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Megdöglött a töltő kábele a tabletnek, rendelnék egyet, de milyet
, ebben adhatnátok tanácsot. Mindenképp olyan kellene ami tudja a 2.1A-t, Az usb type c-s az jó lehet, mondjuk egy ilyen?
Köszi!
-
alexbudai
újonc
Üdv Urak!
Egy hete nyúzok hi8 prot, elvárásoknak megfelel, mára csak egy dolog maradt amit nem tudtam megoldani. Éjszaka, vagy ha hosszabb ideig nem nyúlok hozzá, kb egy két óra, után kikapcsol. Beállítása szerint sosem kellene teljesen kikapcsolni. úgy tünik az aksit is fogyasztja míg kikapcsolja magát. Deep sleep ahogy olvastam csak android alatt jelentkezik.
Találkozott valaki ilyennel már? -
visti66
csendes tag
Sziasztok!
SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM a hi8 Android újra telepítésében.
Már csináltam egyszer de most az történt, hogy a droid boot is törlődött és így nem tudom.
A win 10 rendben működik de nekem szükséges volna az android is.
ELŐRE IS KÖSSZ A SEGÍTSÉGET -
Janaboy
veterán
Vi8 plushoz tudtok mondani tokot?
Sima olcsot akar a haver, nem kell billentyu, csak ilyen zarhato legyen. -
Dzsiszke
csendes tag
Üdv Urak! Kb. egy hete nyomkodok egy Chuwi HI8 Pro-t, eddig teljesen elégedett vagyok vele, azt nyújtja amit vártam ennyiért. Főleg windows-os tabletként használom, de tárhely mérete nem éppen erőssége ennek a rendszernek. Még nem is telepítettem rá igazán semmit, de csak 3,5 GB-t szabad hely van rajta. Ezért lenne pár kérdésem amiben szeretném a segítségeteket kérni.
1) Miként lehet a tárhelyet növelni?
Tettem, mellé egy 64 GB-os SD kártyát, de sajnos sem a Users könyvtárat, sem a Program Files könyvtárat nem lehet átmozgatni az SD kártyára. Egyedül talán a Windows Apps könyvtárat lehetne áthelyezni.
2) Az Android törléséhez mely partíciókat lehet törölni Windows lemezkezelőjével?
Sajnos OTG kábelem még nincs, így tiszta windows telepítés csak később jöhet és ebből következik az utolsó kérdésem.
3) Milyen OTG kábelt ajánlatok?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
kismokesz
tag
Chuwi hi8-ba ha leveszem a hátulját ott hol tudom megnézni a chip-et? Illetve molyen chip flashelő program kell hozzá? Direktbe akarom a biost flashelni.
-
kismokesz
tag
érdeklődni szeretnék hogy nincs-e itt műszerész aki tud direktbe flashelni? vagy valakinek ismerőse esetleg,
-
kismokesz
tag
Fehérgyarmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- DOOM - The Dark Ages
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest