- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hi8 használókat kérdezném. Windows-zal FAT32-re formázott SD kártyát nektek felismeri a tablet? Mert nekem most csak akkor hajlandó felismerni ha a tabletben is formázom meg, de ilyenkor meg a windows nem látja.
És nem tudom, hogy ez mindig is ilyen volt, vagy a tablettel van valami. Két microSD-vel is próbáltam.
-
maestro87
őstag
Nektek is csinált már olyat a HI8, hogy az éjszaka középen fogja magát és bekapcsol? Pontosabban készenlétből magához tér. Mitől lehet ez?
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Az ilyenek elkerülése miatt kellene nekem is vennem már egy mágneses töltőkábelt hozzá.
(#1872) atala: 7-9 ezerért már lehet venni forrólevegős pákát is.
-
maestro87
őstag
válasz
Savageboy #1848 üzenetére
Köszi, közben már rájöttem hogy az engedélyekkel van a gond. Solid Explorer-ben adtam a fájlnak globális engedélyt és már engedte másolni.
Android tárhely alatt azt értettem amit root nélkül nem használhatsz. Belső tárhelyen meg vannak a képek, letöltések stb.Amúgy a Windows tárhelyéből le lehet csípni egy keveset és átadni az Android-nak? Elég sz** ügy, hogy van egy 32GB-os tabletem és kb. 6-7GB-ot használhatok belőle.
Fel van telepítve egy 1,5GB-os játék, de egy app-ot nem tudok már miatta frissíteni...
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
válasz
Savageboy #1075 üzenetére
Helló!
Jól értem ezt a root-olást, hogy a PC-re feltelepítem a rar-ban lévő két driver-t. Ezután csatlakoztatom a Hi8-at a géphez (debugging engedélyezve) majd a PC-n indítom el a .bat fájlt kétszer?
Mert jelenleg ott megakadok hogy nem tudom telepíteni az első driver-t, "a számítógép védelme érdekében".
A fájl tulajdonságaiban már bepipáltam, hogy megbízható fájl, mégis a rendszergazda (azaz én) megtiltotta az alkalmazás telepítését. Felügyeleti beállítások a legalacsonyabb szintre van állítva.
Egyébként adatvesztéssel igaz ez nem jár? -
maestro87
őstag
HI8-cal kapcsoltban azt szereném kérdezni, hogy ez alapból rootolt készülék?
Mert tegnap engem a LastPass arra figyelmeztetett, hogy rootolt a készülék így kevésbé biztonságos.
Én biztos nem csináltam vele semmit, mert nem is tudom hogy kell rootolni. -
maestro87
őstag
válasz
raziel01 #1200 üzenetére
Tényleg, most nézem, hogy csak a 10"-okban vannak 8000mAh-ások.
Akkor majd szigszalaggal ráragasztok egy powerbank-ot.Vagy nem létezik power bank rögzítős tablet tok, kínaiak még nem találták ki?
De legjobb lenne egy ilyesmi csak kisebbe és sokkal olcsóbban,vagy snap-up-ban megcsípni egyet 10 dollárért. -
maestro87
őstag
A HI8 akkuját valaki cserélte már 8000mAh-ásra? Méreteket tudja valaki, hogy milyen kell bele?
Ha nem drága bele az aksi, akkor lehet egyszer rászánom magam is lecserélem nagyobbra. -
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #1185 üzenetére
Tablet mód ide vagy oda, attól függetlenül még jóformán senki se csinál rá alkalmazást. Pl. aliexpress, banggood stb.
Még azt akartam kérdezni, hogy azt honnan fogom megtudni, hogy ha netalán tán lesz rá android frissítés? Beállításokban nem találtam frissítés keresés lehetőséget. -
maestro87
őstag
válasz
Janaboy #1182 üzenetére
Pedig azt hittem megúszhatok egy tv okosítót vele.
Egyébként ti a windows-t rajta mire használjátok? Én amúgy windows párti vagyok, de ha egyszerűen minden jó alkalmazás androidra létezik, akkor feleslegesnek érzem rá a win-t.
Jobb lett volna ha windows phone-t tesznek rá. -
maestro87
őstag
Sziasztok!
Lenne nekem is egy ilyen tabom és az lenne az első kérdésem vele kapcsolatban, hogy hdmi-s TV-re rá lehet valahogy kötni vezetékkel?
Egy ilyennel meg lehetne ezt oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Motoros topic
- Politika
- E-roller topik
- Subaru topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest