Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
KOKOPROG
üzenetére
Hy!
KOKOPROG : "Én azt mondom hogyha DDR1-et duálba használsz (800MHz)"
hááát nem akarlak megsérteni téged mint "számítástechnikai programozó oklevélel rendelkező személyt" de ez elég nagy butaság, mellesleg elég furcsa dolog programozói oklevélre hivatkozni egy hardver témájú topic-ba
. Szerintem te valószínűleg arra gondoltál ha 2db DDR400-as ramot DC-ben használunk akkor az 800-on fog menni de ez nem így van
Írtál még egy-két érdekes dolgot pl. számomra újdonság a "KES" memória, cache-nek szokás írni és méretét tekintve sem feltétlenül mindig(jelen esetben igen) feleakkora mint a Pentiumoké lásd Cedar Mill vs.NorthwoodEgyébkén nemtudom hogy nézted-e a dátumokat de egy 2 hónappal ezelőtti hsz-ra válszoltál ami már szrintem rég nem aktuális.
bocs hogy így nekedestem de kötözködős kedvemben vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hááát nem akarlak megsérteni téged mint "számítástechnikai programozó oklevélel rendelkező személyt" de ez elég nagy butaság, mellesleg elég furcsa dolog programozói oklevélre hivatkozni egy hardver témájú topic-ba
. Szerintem te valószínűleg arra gondoltál ha 2db DDR400-as ramot DC-ben használunk akkor az 800-on fog menni de ez nem így van
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)