Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
Daffchy #4223 üzenetére
Persze, a sima vagdalkozós, minden rossz típusú kritika nem viszi előre a topikot.
Feljebb láthattuk a másik végletet. A homokba dugjuk a fejünket típusú, Igen van, hogy kifagy az ember néha, megesik máshol is.
És én vettem már kezembe kontrollert is.
Maga a mozgás elképesztően rossz vele, nekem már ott elbukna az átállás, olyan vagyok vele mint egy Parkinson kóros vénember, de a célzás... Na az egész könnyen megy.És ha nekem egész könnyen megy, akkor ott baj van.
Szerencsére a távolságok növekedésével elolvad a kontroller előnye.
De 6v6-ban látni érdekes dolgokat.De ettől még tudom ,hogy mi PC-sek profitálunk a crossplay-ből. Mert lehet ,hogy enélkül nem találna szervert mondjuk fél év múlva a kihaltabb órákban.
És be kell látni ,hogy a konzol viszi előre a játékipart. Várom is a HFW-et nagyon. Kontrollerrel nem fogok szerencsétlenkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest