Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Nekem nagyon bejön a béta alapján. Eleinte picit idegenkedtem mert ez nem teljesen egy MW2019 part 2, van saját egyénisége a játéknak. Pár meccs után hozzászokik az ember. Nem értem azokat a kritikákat amelyek a movement-et érik, semmi baj vele, lassabb a karakter, nehézkesebb, úgy tudnám jellemezni mint az MW kampány Clean House vagy Going Dark küldetéseiben a mozgás, érzed, hogy taktikai felszereléssel felpakolt katona vagy a multiban is. Ez a hasra vetődés zseniális, nem 1x úsztam meg mikor open-be futok és elkezdtek túrni. Meg kell tanulni az új mozgást pont úgy mint anno a slide cancel-t, apropó slide cancel, hálistennek kivették bár így is van pár settings huszár ügyeskedő aki megoldja magának félig-meddig.
Ami viszont érdekes az a menü, PC-n az az érzésem van mintha ez egy dedikált, konzolokra készült változat lenne. Nem tragikus, szokható, de semmiképpen sem jó. A grafikát továbbra is túl szaturáltnak gondolom, bár ezt az utóbbi 3 cod bétájában is elmondtam és mindig ki is lett javítva teljes megjelenésre. A teljesítmény nagyon jó, talán az eddigi legjobb béta, kb. 3x fagytam csak ki 4 óra játék alatt és abból is csak egy volt meccs közben. GTX 1070 maximális grafikai beállítások mellett 1080p-ben hozza a stabil 60 FPS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest