Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Spizzi

tag

Nekem nagyon bejön a béta alapján. Eleinte picit idegenkedtem mert ez nem teljesen egy MW2019 part 2, van saját egyénisége a játéknak. Pár meccs után hozzászokik az ember. Nem értem azokat a kritikákat amelyek a movement-et érik, semmi baj vele, lassabb a karakter, nehézkesebb, úgy tudnám jellemezni mint az MW kampány Clean House vagy Going Dark küldetéseiben a mozgás, érzed, hogy taktikai felszereléssel felpakolt katona vagy a multiban is. Ez a hasra vetődés zseniális, nem 1x úsztam meg mikor open-be futok és elkezdtek túrni. Meg kell tanulni az új mozgást pont úgy mint anno a slide cancel-t, apropó slide cancel, hálistennek kivették bár így is van pár settings huszár ügyeskedő aki megoldja magának félig-meddig.

Ami viszont érdekes az a menü, PC-n az az érzésem van mintha ez egy dedikált, konzolokra készült változat lenne. Nem tragikus, szokható, de semmiképpen sem jó. A grafikát továbbra is túl szaturáltnak gondolom, bár ezt az utóbbi 3 cod bétájában is elmondtam és mindig ki is lett javítva teljes megjelenésre. A teljesítmény nagyon jó, talán az eddigi legjobb béta, kb. 3x fagytam csak ki 4 óra játék alatt és abból is csak egy volt meccs közben. GTX 1070 maximális grafikai beállítások mellett 1080p-ben hozza a stabil 60 FPS-t.

Új hozzászólás Aktív témák