- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Riasztó topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Segítséget kérnék ASUS ROG G513R laptopommal kapcsolatban - állandó kékhalál
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz
radi8tor #9197 üzenetére
Nem tudom, igazából szerintem jobb az, hogyha valaki hátulról meglő és szarul játszik, akkor egy tapasztaltabb játékosnak legyen ideje beugrana fedezékbe, vagy visszafordulni és lelőni, minthogy mindenki kispisztollyal egy lövésből öljön. Ha nem HC van gyakran simán végigszaladok nuketownban a pálya közepén, úgy, hogy 3-4en láttak, de nem tudnak mit csinálni. Meg a késelés lehetetlen kb HCban, mert hiába mész oda, ha egy lövéssel megölöd hátulról. Viszont standardben az nem tetszik, hogy gyakran 2 lövés is kellhet csipával ahhoz, hogy az ellenfél meghaljon. (De lehet, hogy csak nekem tűnik így Crysis 2zés után, ahol armour modeban gyakran egy tár elmegy egy ellenfélre.
)
-
mody123
tag
nem tudjátok h mi lehet a baja ? lécci válaszoljatok a kérdésemre
-
mody123
tag
Sziasztok.
Amikor elinditom a single-t akkor ezt irja ki This game is currently unavailable. Please try again at another time. Miért irja ezt ki? -
Zso Ro
senior tag
válasz
HunterFero #9185 üzenetére
Attól függetlenül hogy Maestro,még Visa is.Legalábbis az enyém biztosan.Esetleg próbáld Paypal-al,vagy utalj nekem és majd valahogy elintézem
-
HunterFero
csendes tag
Sziasztok ti mindig mindenre tudjátok a választ
DLC akarok venni, a bankártyám maestro, nem pedig VISA vagy MASTER CARD. Van e alternatív más megoldás a vásárlásra, maestróval nem megy
Köszi előre is
-
jegenye77
addikt
Ne már,hogy ez is MW2 sorsára jut.
Egyre több csalóval találkozok.
Igaz,mit is vártam. -
S_P_E_C_K
tag
az mitől lehet... hogy sokáig tölti most nekem a mappokat... azt mikor fel ment a csík... tök olyan mintha be fagyna az egész rendszer... aztán rá 10 mp-re meg be adja a játékot
eddig tök gyorsan be adta a pályákat... most meg kávézhatok meg cigizhetek mire tudok játszani egy pályán
-
gYaLo
őstag
Nem olyan jó ez a HC, srácook
-
boogie84
veterán
Vmiért laggol a szerverünk. Nem igazán szokott, nem is értem a 100 =< pinget.
Szerver restart volt. Remélem estére (a kötelező megjelenésre) megjavul. -
Neo85
tag
Helló.Azt nemtudjátok véletlenül hogy a configba mit kell állitani hogy jobban halljak(sound)?Mert az alappal nem hallok olyan jól mint van egy másik amit ugy töltöttem le.De abba meg a grafiaka nem jó.Ha valaki tudja az leirhatná.
Waron nem árt ha hallom hogy gugolva mászkálnak körülöttem. -
gYaLo
őstag
Köszi srácook
Jobban örültem volna az első helynek, mert a győztesek kaptak 1 polót illetve nyerhettek 1 origi black opsotremélem h a következőn is lesz valami cod verseny
-
goodluck
tag
1000 Éve jártam erre mi a helyzet srácok? Lelki válság leküzdve mehet a game....
-
Zso Ro
senior tag
Akkor bocs,félreértettelek.Nekem is eredeti az összes,viszont a BO-ból tanulva az MW3-at először kipróbálom,mielőtt megveszem.Igaz IW nem Treayarc,de akkor is.
Mw2-nél úgy tudom csak egy mapot tudnak játszani a tört verzióval.Lehet le vagyok maradva,bár kevésbé érdekel ez a része a dolognak. -
boogie84
veterán
válasz
atidzsiforc #9073 üzenetére
Fene sem tudja h most milyen gépen megy tökéletesen a játék. Vkinek 2 maggal is jól fut. Én Fable 3-at veszek kövire. Aztán egy BF3 béta teszt. Ha elviselhető akk talán azt. De ki tudja milyen lesz a CoD 8?
-
hoffman_
nagyúr
K*rva új router. Minden második(legalább) csatlakozásnál kidob, lost connection-nel. Ha bent vagyok, toljuk a 3-ik meccset, akkor a következő map végén megint kidob. Állandóan. Tököm televan
-
zH.
senior tag
Egy nagyobb kihagyás - pár hónap - után visszatérek én is. Harmadik játszott pályámon autokick Chopper használata miatt.
Szoktátok valahol - szerveren, vagy privátban - tolni? Beszállnék én is. -
gYaLo
őstag
Nyomtam egy Nuketown szerón, ahol eléggé sok xp-t adott..
Két kör alatt 65000 xp-t szedtem össze, mindig első voltam, mind2 játékban be tudtam hívni a choppert, és volt vagy 3-3 napalm strikeom is.
Körök végén: AMAZING gYaLo cheater noob.... szánalmasak a játékosok, komolyan.. -
kexksz
addikt
Miért van az, hogy a Theaterben a Recent gamesnél tegnap 5 órai meccsem az utolsó, miközben azóta toltam egy csomót? (Tegnap este is az volt az utolsó.)
-
polonic
félisten
Nem tudom ez volt-e már linkelve.
Mondjuk auto aim segítséggel tolja xbox-on. -
Zso Ro
senior tag
válasz
BigStraw #9134 üzenetére
Most komolyan,mit ertek el dupla XP-vel?En nem fogom vegigtolni az osszes presitge-t csak azert,hogy egy ujabb class nyiljon meg.A jel a nevem elott nem erdekel,es meg tudom oldani 6 class-al is a fegyverbeallitasokat.
Egyebkent az is lehet a dolog mogott,hogy kevesebben jatszanak a jatekkal,mint a kezdetkor.Az elmentett Favorites szerverek sorra konganak az uressegtol,pedig regen beferni is alig lehetett.
PS: Masnak is szokta torolni a BO a kedvenc szervereket?
-
Edem05
őstag
Az Xbox-osok most kaptak megint Dupla XP-t az új DLC mellé.
[link]
-
bognar110
őstag
[link] lool Jó lessz ez a dlc.
-
gYaLo
őstag
AK74u val szerintem tökéletesen lehet célozni és lőni.
A rapid fire már csak rátesz a hentelésre -
Zso Ro
senior tag
válasz
BigStraw #9109 üzenetére
Ez egyértelmű.DLC kizárva,ha az alap szar.
MW2 problémáival egyetértek,amit fentebb zh taglalt,de számomra még így is jobb,mint a BO,ami mint tudjuk,a kezdeteknél úgy indult mint egy fostalicska.
Azóta sokat javítottak a laggon,de még mindig nem az igazi,a grafikán simán látszik,hogy Treyarc(Cod5 után).A célzás egyszerűen borzalmas,de a legdurvább a respawn.Eddig azért nem volt ekkora "egymásraszületés".Szóval számomra így a DLC kilőve,viszont a MW3-at is csak próba után fogom megvenni.Ha az sem jön be,végleg hagyom az összes COD-ot,és áttérek BC2-re,vagy ami utána jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Gamer PC - Ry5 5600, RX 6800 XT és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest