- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
W h o z Z y
tag
-
kribe
őstag
Október végén, 25 vagy 28.
Nekem pont rosszkor, mert előtte 14.-e körül jön az előrendelt Forza Motorsport 4 Limited Edition, novemberben meg ugye Modern Warfare 3...
BfBC2-t is azért hagytam abba - talán már véglegesen is? - mert sokkal később kezdtem el mint mindenki, és idegesít hogy én egy évig lövöm ő meg 2 lövésből leszed magnum ammo-val, ami csak magas szinten lenne nekem is.
olyan mintha mw2-ben nem lenne stopping power-em, míg mindenki másnak meg igen... Ráadásul amíg HD 5770-esem volt addigratyi grafikával is borzalmasan futott, a GTX 460-nal csak szimplán rosszul... ha megérkezik végre a megrendelt új procim gondolom más lesz a helyzet, de már késő azt hiszem
-
W h o z Z y
tag
de cod2-ztem, még néha játszok vele, csak win7-et használok és a pb valamiért mindenféle hibaüzenetekkel kidobál, engedélyezve vannak a pb exe-k...furcsa mert van hogy 2-3 órát játszok semmi, van, hogy 10 perc alatt 5x kidob.
kribe
na ezt megnézem, leveszem az aa-t, kösz a tippet -
Darth11
aktív tag
Köszi, de szerintem ha melegedés okozná, akkor egy játék restart nem biztos, hogy segítene, hiszen annyi idő alatt nem hűlne le, de utána 2-3 órán keresztül megint jó, de azért szólok neki, hogy tesztelje le.
Ha már itt tartunk, tud valaki esetleg a videokártyán lévő memóriához egy tesztelő programot? A futuremark a memóriát is teszteli?
-
BandiHUN
veterán
én kizárólag késpartyra járok fel,rugós bökő+lightweight+marathon pró,ez az egyetlen nem HC szeró,amire felmegyek,de pont azért,mert mátrixosan így el lehet cikázni a golyók elől,a kés meg rögtön öl+zászlót szoktam vinni....hátbaszúrás-teljesítésre kiváló+persze a bökővel his összejön a 100 killért az xp,stb.
-
SloWater
tag
Most a sarkamra állok, az eddigi duplázós hétvégéken mindig az anyóséknál voltam és az asszony most is menni akar. Néha már azt hiszem direkt csinálja. Még a kutyát is bevállalom de maradok.
Ugyan kijelentettem, hogy elég nekem a harmadik prestige level, de megfújta a fejemet a szél és negyedik közepénél járok. Az ötödik kinyit még egy class-t, de nem is ez a lényeg. Sújtson bár megvetés, de nálam valahogy működik az, hogy jó érzés haladni előre, rangokat lépni, nézni ahogy az xp csík "száguld" előre.
"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!"
-
Darth11
aktív tag
-
Darth11
aktív tag
Persze, nekem 10 classból kb 8-ba benne van, Warloard Pro-val és ha egyet el is dobok csak úgy egy még marad végszükség esetén
A Summiton, a Radiationon illetve a Launch mapokon nagyon szépen át lehet dobni a kezdőre.
Griden eddig egyszer sikerült
Ez pedig az egyik kedvenc
A videón sajnos nem látszik, hogy az utolsónál a flash talált és vaktába dobtam el -
Laraxior
titán
de normális bagázs kell...itt is volt akinek állandóan szólt a mikrofonja,valami kis 12 éves kölyök lehetett...állandóan meghalt,az még hagyján...
onnan kiléptem és bedobott ide.
Működik a maxammo,kiírja hogy 99/32,de mihelyst lövök 8at a pisztollyal újratölt és visszaáll 8/24-re -
BandiHUN
veterán
Köszi Lara a meccset+persze a többieknek is,nem gyenge volt
Fura,hogy nem én untam rá leghamarabb,mert überfegyó nem jött össze,akimbó tunning shotival osztottam az érzést,egy duplás fejre garantáltan hatott,csak egy nagy hátránya volt,minden lövésnél kattintani,ráadásul az akimbó miatt 2 ujjal
Azt hiszem,valami pihentetőbb után nézek 1-2 napig,párezer kattintást levágtam a meccs alatt
De jó kis cucc és szép is,kár,hogy sötétben annyira nem látszik jól
[link] -
Góliát
őstag
Az hagyján, de a barátnőm teljesen kész mikor meglátja a dögöket.
Szeretem az ilyet nem is kell mondanom ezért itthon ZOMBi járásba közlekedek.
De, ha még hangot is adok hozzá ...... Azt látni kellene
A lényeg a lényeg ma fél egyig toltam és döntse el mindenki, hogy jó vagy kib@...tt jó. -
SipiBcs
őstag
-
Spam123
tag
Lehet nekem is ezt kéne csinálmom.
Laraxior:
Addig tiszta, hogy user error, csak hogy miért?A tuningot nem szeretem mondatot úgy értettem, hogy VGA-n nem szeretem, mert nem lehet akkora különbséget elérni, csak ha nagyon megrántja az ember, ahhoz meg kevés a gyári hűtés.
Mint azt írták már, hogy én 7680x1440-es felbontásban játszok, mivel 3 monitorom van. Valószínűleg ezért kevés neki a VGA.
Akkor jobban járnék ha vennék még egy 580-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest