Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodluck
tag
Mai agyatlan egyveleg....
-
goodluck
tag
1000 Éve jártam erre mi a helyzet srácok? Lelki válság leküzdve mehet a game....
-
goodluck
tag
-
goodluck
tag
Uraim elkészült az első Frag videóm. Várom a hozzászólásokat, lehet kritika akár tanács mindet elfogadom.
-
goodluck
tag
Sziasztok!
Hardline Pro-t használva melyik gombbal tudom megváltoztatni a Care Package tartalmát???
Már szétcsaptam a bill.-t -
goodluck
tag
-
goodluck
tag
Valaki árulja már el, hogy a Lightweight Pronál hogyan kell megcsinálni az Escape Death-t: "Menekülj meg 5-ször a haláltól, miután megsebeztek" , de hogyan.....
-
goodluck
tag
válasz
koshmar #7632 üzenetére
Roppant könnyelműen veszed ezt a megy vagy nem megy dolgot. Biztos eredeti a játék???
Én személy szerint csak azért, hogy szinglizzek biztos nem venném meg. Azt meg azért megnézném a haverod gépén azt a full grafikát, nem kötekedésként írtam inkább csak kíváncsi lettem.(#7633) Edem05 Bocs biztos láma kérdés, de ezt minden kártya alá fel lehet telepíteni.
-
goodluck
tag
Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
(#7627) Lorenzo9 Azt hiszem az MSI afterburner amit Edem05 használ.
msi afterburner -
goodluck
tag
Célegyenesbe értem.
Megnyertem a csapatnak ezt a gamet!!!
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #7607 üzenetére
Lehet azzal a kiszivárgott béta f...al nyomják.
Én per pill. jövőhét péntekig táppénzen vagyok, addig is only BO.
-
goodluck
tag
Mi van meghalt mindenki ebben a totyikban.....
-
goodluck
tag
válasz
BandiHUN #7229 üzenetére
Na ilyet még nem láttam a f@szkalap 317:14-es statot csinált hc hq nuketownon aminek a 99%-a fejes volt. Sajna a játékot nem rögzítette a szerver, de admin sem volt fent. Pedig youtyube gyanús lett volna a meccs. Írtunk neki, hogy lépjen le, meg report, de nagy ívben sz@rt ránk a sz@rházi.....
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #7163 üzenetére
Igazad van, de lassan 18-as karika helyett csak annyi lesz, hogy 30 alatt!
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #7160 üzenetére
Rank oregekre gondoltak akik csak este ernek ra....
-
goodluck
tag
jozefgucci1:
Koszi az invitet es az esti jatekot jo volt.
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7074 üzenetére
Jozefek honlapja ITT megtalalod a szerojuk elerhetoseget.
-
goodluck
tag
Jatszott mar valaki only sniper szeron? Voltam par hete 1en, de sajna nem raktam a kedvencekbe.
-
goodluck
tag
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7065 üzenetére
Kusszal csak a HQ melett jobbra balra az mar nem kemp elvegre mozogsz.
Probald ki meg esetleg a 24/7-es HC HQ Nuketown szerokat, nagy fun es ott aztan igazan gyorsan megy a szintlepes. Tegnap 3 kor alatt majd 80.000e. XP-t hoztam le.
Nezz be jozefek szerojara is ott mindig jo a hangulat.(#7066) jozefgucci1
Tegnap sajna mire elertem hozzatok mar nem voltal fent, de majd ma talan...
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7037 üzenetére
Próbáld ki a HC HQ módot az adja a legtöbb XP-t, de persze csak ha feladatot csinálod és nem tdmzel. Ennek a játékmódnak nem a tdm a lényege. Ne foglalkozz azzal, hogy hányszor halsz elvégre nem is ez ennek a módnak a lényege....
Csak foglalj és védj!!! Alhangon garantált a min. 10.000 XP!!! Ami párosulva Challengel akár a többszöröse is lehet 20-30-40-50e. XP is. Én amikor elkezdtem a játékot nyomni csak hc tdm-et toltam. Kicsit unalmas lett, gondoltam kipróbálom a hq-t, baromira bejött!Csapatban persze még könnyebb amikor tudják a társaid a lényegét és nem fel alá rohangálnak. Simán lehet hozni a 250-0 - s statot. Talán itt fejlődsz a leggyorsabban.
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #7026 üzenetére
Pofas kis darab a Te egered is, amikor En vettem lassan 2 eve akkor meg ezt talaltam a leg elfogadhatobbnak. Az egerhez kepest kicsi a tenyerem, ezert is arra gombra raktam a clayt. Igaz ritkabban is hasznalom mint a kest.
(#7028) HunterFero
Melozok En is.
A lenyeg az egerhez adott lemez amin a driveren kivul a beallitasok is vannak maga a remalom, de komolyan.
Meg az a szerencse, hogy tartalmaz 8kb memoriat igy, uj oprendszernel nem kell ujra gorcsolnom. Jatek elott csak at kell allitanom a billentyuket az eger gombjaira. -
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7023 üzenetére
Sajtot!
Az e beture van allitva, igazabol nekem igy van kezre. -
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6997 üzenetére
Hali!
En koszi a jatekot azt a kis kellemetlenseget leszamitva....
Este beuzemelem a TS3-at es leszek hangal is -
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6953 üzenetére
Kettoig En is melozom, delutan egy kis csendes pihi,
hat korul mar fent leszek.... Az emult 2 hetben csak HC HQ Nuketownt toltam jo lesz egy kicsit mas mappokon is jatszani.
Amugy van valami tiltas nalatok? GL, ls stb...?
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6950 üzenetére
Este meddig szoktatok nyomni?
Nick: Ick4rus [HUN]
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6948 üzenetére
Akkor estefele felugrok egy kozos hentre
Talan a szerok sem lesznek leterheltek es fagyi sem lesz.
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6946 üzenetére
Igazad van sok volt a fagyi tegnap. Hozzatok is fel akartam lepni, de vagy fullon volt, vagy epp senki nem volt.
Gondolom 0-nal voltak a fagyik nalatok is. Tegnap vegre osszejott Nuketownon a 8 HQ foglalas, ami szerintem nem rossz a palya adottsagaihoz kepest.
Mindenki nyomta a spawnkillt, addig En meg kenyelmesen foglalhattam, jo kis kor volt...A 9 es 10-es classom melett folyamatosan a new felirat van, pedig mindent megvasaroltam, lehet a cfg-ben kellene buzeralni valamit?
-
goodluck
tag
válasz
Black Dragon #6810 üzenetére
Viszont mw2-ben nem hc modban is fekudt az ellen a famas egy sorozatatol, sztem ott baromi eros fegyver, ha hozzaerto vagy a kezeleseben.
-
goodluck
tag
Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel?
-
goodluck
tag
válasz
jozefgucci1 #6562 üzenetére
"a vérpistike meglátásom szerint .Nemhiába vér-pistike és nem vér pistabá az elnevezés"
Most fakadtam sírva a kacagástól!
-
goodluck
tag
válasz
Black Dragon #6010 üzenetére
Akkor viszont Ő meg über Proooo+
-
goodluck
tag
válasz
Black Dragon #6008 üzenetére
Csak simán PROOOO+
-
goodluck
tag
A rohadék pofátlanul aimozot!!! A bőrt tudnám a hátáról lenyúzni gereblyével, miközben a tökeit sündisznóval vakargatnám.
-
goodluck
tag
Osszehozott ma a sors egy igazi idiotaval!!!
Jatek kozben ir a haver steamen, kineztem magamnak egy sarkot ahol elhasalok amig visszairok. Erkezik Isten b@rm@ sajat "csapattars" es mit csinal! Lerakja elem a clayt majd messzirol belelo es felrobbant. -
goodluck
tag
válasz
@rglaaf #5402 üzenetére
Elobb talan magat a jatekot kellene helyre hozni, es csak utanna kellene a DLC-ket kidobni. Na, de mit is varunk Mi naiv userek!!! Nem szamit, hogy nekunk sz@r csak doljon a le a fejlesztoknek.....
Tegnap tobb tarsamnak is kifagyott nincs valami megoldas a fagyi ellen!!!
(#5401) wwenigma: HC HQ-n nagyon gyorsan lehet fejlodni. Akar 2 nap alatt megvan 1p...
-
-
goodluck
tag
Upsz! Akkor mar ketten vagyunk "nem kell magyar szervere járnom" ezen a velemenyen. Szinten ezen a szeron tortent velem is hasonlo incidens. Pedig a csapatombol nekem volt a legtobb HQ foglalasom. Szedem az enemy cp-t, az embert aki kerte nem En lottem ki, erre jon a KICK. Visszaleptem gyoran, megkerdezem miert is volt. Erre a valasz: mert unfair vagy. Konyorgom nem lehet elhulott enemy fegyvereket sem felvenni akkor!!! Ez csak egy jatek, En csak azokkal a lehetosegekkel eltem amit a jatek ad, de amig a MAGYAR adminoknak ilyen gondolkodasuk van addig biza nem is lesz ez igy jo!!!
-
goodluck
tag
Vegre orultem, hogy Magyar szeron jatszhatok honfitarsakkal. Jol ment a jatek, boven +-os volt a statom (HC TDM). Erkezett csomiba egy heli, elveztem is fentrol a latkepet daraboltam szepen az ellent. Erre beirja az ember a consolba, h. szallj mar ki abbol a szarbol a q...a anyadat. Picit felugrott a vernyomasom mire a valaszom, ha nem tetszik lepj le kis b...i. Persze fent volt az admin is akinek szinten hasonlo hangvetele volt felem. Majd 1*csak jott a kick es a ban. Ezek utann meglett a velemenyem, soha tobbe Magyar szero,amig kis p...s pattanasos arcu kisgyerekek elvezkednek admin jogokkal. Visszaneztem a videomat tobbszor is, a csalas tavol all tolem, egyszeruen csak jol adta. Gondolkodtam a video publikalasan, aki teheti kerulje el ezt a sza.....i bandat.
-
goodluck
tag
A tegnapi nap folyaman szembesultem elosszor a random szeru kifagyassal, ami persze fel ora jatek utan 2x is megismetlodot. Kozel 2 hete jatszom, de eddig panaszom nem volt.... Viszont ez a tegnapi mutatvany kicsit felbosszantott.
Bedobott a kovetkezo mapra: Firing Range (loter celtablak). Rahuzom az ellenre a celkeresztet, es mint nyaron amikor a forro levego kering az aszfalt korul olyan jelensegre lettem figyelmes. Eloszor arra gondoltam, hogy a homokot fujja a szel, de ez nagyon nem az volt. Na mondom, talan v,mi Stalker szeru anomalia kozelebe ertem vagy mi a f...
Persze ez a jelenseg kitartott egeszen a jatszma vegeig.
V,kinek hasonlo tapasztalat? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest