Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Van szerinteted rá mód, hogy a dobozos Black Ops-omat eladjam? (Írhatok Steamnek, hogy csatolja le az én accountomról és majd feltelepítitek a sajátotokra)
Jóval ár alatt adnám, privátban írjatok ha érdekel valakit!
-
gYaLo
őstag
Most kajak azért kellene fizetnem egy DLC miatt, mert ügyesek voltak és a Cod 5 ből átrakták a mapokat ? Remélem h ezt azért nem gondolták komolyan.. ?!
-
aAron_
őstag
De a Escalation DLC Map Pack-ben nem csak a "Call of dead" nevű zombipálya lesz benne? Ha jól láttam ezek cod5ös pályák, bár azzal én nem játszottam. Számomra több ismeretlen pálya is van, csak az első 3 van benne eddig a BO-ban. -- A lényeg a videó eleje.
-
aAron_
őstag
Ez szerintetek h lehetséges? PCre is megoldható vajon? [link]
-
polonic
félisten
Csatlakozni akarok egy szerverre, erre kiírja azt, hogy csak olyan játékosoknak, akiknek nagy pingjük van.
Ez mi? Mi értelme van annak. -
S_P_E_C_K
tag
én ma küldtem neked meghívot...
-
gYaLo
őstag
Valaki most egy kis game ?
-
kexksz
addikt
Miért van az, hogy harc közben az adatlapomon lévő konfiggal 1080pben minden élsimítás meg apámfasza nélkül, medium textúrákkal leugrik az fps 40re? Crysis 2 meg megy stabil 60on, pedig az jóval szebb...
-
S_P_E_C_K
tag
hát a szeronkon általában Demo van.... meg néha S&D
-
S_P_E_C_K
tag
na csináltam a klánomnak egy kis introt... jó sokat szenvedtem vele
de szerintem megérte
[link] -
kribe
őstag
Veled értek egyet, ez az egész a HD5770-es lecserélése után kezdődött amikor a gépbe került a GTX460. Úgy látszik öregedő kétmagos proci már nem elég ennek.
Érdekes módon a hiba kisebb mértékben jelentkezik magas felbontáson, és sokkal rosszabb alacsony felbontáson...
Négymagosra váltás folyamatban van (értsd: kaparom rá össze a pénzt), de ha az sem lesz elég neki akkor inkább egyből MW3-ra váltok majd.Kicsit mintha a legutóbbi patch óta jobb lenne, de lehet csak placebo hatás.
Ilyen volt a játék nekem a dual core patch előtt: [link]
Ilyen utána: [link]
A videokártya csere utánit meg már láttátok.
-
kribe
őstag
-
szucsinka
őstag
húú köszi ez jokor jött nekem is
-
Doki16
addikt
válasz
radi8tor #8965 üzenetére
Ezt a sablon levelet küldik mindenkinek. Sztem ők se tudják pontosan, hogy mi történhet. Általában akkor van ez, ha szinkronizálás megszakad a kapcsolat. Mondjuk nekem úgy történ, hogy kivágott a szerver (nem kick volt valami teljesen más) és utána veszett el mindenem.
A levél amit kaptam:
Thank you for contacting us,
I am sorry to hear this happened to your profile.If there is any interruption in either communication with the servers or power as your computer is syncing information with the servers, this can cause a reset/rollback of your stats and rank.
Unfortunately Activision Customer Support cannot modify, restore, or alter your; rank, achievements, experience points, stats, etc.
I recommend that you;
1. Change one perk for each of your classes (do not set your classes to “Default”)
2. Exit the game
3. Wait 30 minutes
4. Launch the game again and check your rankIf you continue to have problems beyond this, please reply to this incident so that we can further investigate this issue.
-
jegenye77
addikt
Közben visszakaptam a rangomat
,csak az összegyűjtött zsét nem
.
Gondolom azt már nem is fogom.Kb 700000 volt. -
jegenye77
addikt
Olyankor mi a teendő,mikor teljesen lenullázódott a rangom?
Beléptem és minden alapon volt.Rang 1-es,lóvé 0-a.Két kört toltam így,és most a fegyókat visszaadta de a rangot ,zsét nem. -
kribe
őstag
Kellemes húsvétot, lányoknak kiadós locsolást, fiúknak rúzsos tojásokat kívánok.
-
Edem05
őstag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
-
kribe
őstag
válasz
whatever #8946 üzenetére
Talán ez volt az első program aminél jobban számít hogy milyen procid van mint az hogy milyen videokártyád... Sőt ha az utóbbi túl erős az előbbihez képest akkor is gondok lehetnek, mint pl. nálam is.
De ennek ellenére sem a BO miatt fogok 4magost venni, idén jön a BF3, MW3, azok érdekelnek igazán.
Sajna nálam még a BFBC2 se fut igazán jól pedig jó játék. -
whatever
aktív tag
válasz
Dantenero72 #8944 üzenetére
sajnos túlzásba estek a kamu gépigénynöveléssel, én már remélem hogy a következő cod nem jön pc-re, mert tényleg csak kínozzák azokat akik a régi részeket szerették.
-
zH.
senior tag
válasz
Dantenero72 #8944 üzenetére
Critical user error.
-
Dantenero72
aktív tag
ÁÁ nem gáz ez a játék áá dehogyis,MW2 maxon fix 90fps,ez meg ezzel a szar grafikajaval képes 30fpst produkalni!!!!! Hát helyben lexopom magam,ez olyan mintha a mario szaggatna egy gépen,SZÁNALOM!
-
S_P_E_C_K
tag
Faszán át lettünk verve... Nem Bognar ?
-
üdv, valakit nem érdekel egy black ops, pár másik játékkal, olcsón?
-
tgulyas
senior tag
Hali , tudnátok segiteni el akadtam van az a pálya amikor lövész árkokban vaygunk és jönek a jamcsik ott mitt kel csinálni mert meg van a pont hova kel meni de mindig leszednek jöne ezere.
-
kribe
őstag
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Eddig valahogy elkerülte a figyelmem ez a topic, pedig PH-t is rendszeresen olvasok és BO-t is rendszeresen játszom.
Külön örülök amikor magyarokkal találkozomHa gondoljátok benézhettek a szerveremre örömmel játszanék veletek is. Most 12 játékos TDM-re van állítva, ha más játék jobban megfelel csak szóljatok.
Ha hazaérek teszek fel screenshotot Combat record-ról, úgy látom ez lett itt a szokás mostanság.Sajna mióta VGA csere volt a gépemben, újra előjött a framedrop probléma, vagy a GTX460-at nem szereti a BO, vagy a procim túl gyenge hozzá, de a HD5770-nel semmi bajom nem volt a decemberi dual-core patch óta. Most sajnos erősen romlottak az eredményeim is a játékban.
-
kexksz
addikt
Azt valaki megtudná mondani hogy mennyi Standard Modos szerver van? Ez ugye nem olyan mint CoD4, ahol csak HC megy?
-
gyurczy
őstag
Persze, nincs azzal semmi gond, hogy ha valaki jobb, sokan vannak ilyenek, de 60 másodperc alatt 30 halál azért erősen odavágja a komfortérzetemet. Az adminok és megmozdulásaik más tészta, megértem, hogy miért írtad azt, amit írtál, de az élet sajnos ilyen, nem mindenhol van ott a helyünk.
Próbáltam leszedni a helit, de ghost-al sem sikerült fedezék közelébe sem érni, pedig ledobott egymás után vagy 5 helyre.
-
F e Z o
veterán
Azért mielőtt kivágnak egy embert a szerverről az adminokban lehetne annyi gerinc, hogy theatre-ben megnézi, hogy valóban csalt-e az illető. Azonban sokan nem foglalkoznak vele, s dobálják, rosszabb esetben bannolják az embert. Engem is sokszor lecsalóztak, vagy kidobtak, mert jó statom volt, s jól ment a játék. Egy magyar szerverről bannoltak, ott valóban bepofáztam, pedig igazam volt, de természetesen megkaptam a bant. Az élet megy tovább, semmi gond továbbálltam. Mondjuk lassan el lehet mondani, hogy játékot is váltottam.
-
NOD
senior tag
válasz
gyurczy #8917 üzenetére
Nekem ennyi elég volt, hogy elmormoljak magamban egy jóízű káromkodást, majd lelépjek, nem tartottam szükségesnek videón is visszanézni az esetet.
Jah csak mondjuk az esetemben, ha lecsíterezik egy vagy két valaki alaptalanul, akkor sokszor az admin nem is ellenőrzi le ténylegesen hogy van e valami turpisság avagy nincs, hanem megy a bann (magyar szerverre nem hiába nem is megyek fel, ez kb alapelv).
Engem ezzel kapcsolatban csak egy dolog zavar (és ezzel le is zárnám, mert ténylegesen nem ez a topik funkciója), hogy nagyon elterjedt az, hogy ha valaki belő engem (vagy szerencsével, vagy csak mert ügyesebb volt) akkor az tuti cheater. Tény hogy a killstreakek miatt néha alig lehet megmozdulni, de ezért kell egy ismerössel játszani és kiszedni a Choppereket/Gunshipeket. -
Edem05
őstag
Ennyit számít,hogy konzolon játszol!
-
gyurczy
őstag
De kis harapósak vagyunk ma (azaz tegnap).
A killstreak háborúval semmi gond nincs, a gyomrom is oké, nem itt volt a probléma. Meggyőződésem, hogy csak stat alapján is kijelenthető, hogy valami nem kóser, olyan nincs, hogy egy csapat villog, a másiknál meg 0,15-0,25 k/d aránnyal bír mindenki. Az, hogy chopper gunner van fent még nem lenne gondd, de az, hogy gyakorlatilag 5 spawn pontról ghost perkkel sem tudok eljutni egy házig sem koránt sem általános. Nekem ennyi elég volt, hogy elmormoljak magamban egy jóízű káromkodást, majd lelépjek, nem tartottam szükségesnek videón is visszanézni az esetet.
Amúgy meg semmi jelentősége az egésznek, lévén az elkövető szempontjából anonim tettem meg a kijelentésem. A legsúlyosabb dolog, ami történt, hogy mérgemben írtam egy hozzászólást, ami következményével teleszemeteljük a topicot, meg te is felizgatod magad feleslegesen.
-
Doki16
addikt
válasz
medvezsolt #8915 üzenetére
Szerintem így próbálnak meg védekezni pl. a .(pont) nevű emberkék ellen.
-
Doki16
addikt
válasz
medvezsolt #8913 üzenetére
Vagy rövid a neved, 4 karakternél kevesebb vagy különleges betűket használsz benne, ékezet, @-jel, stb.
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Egész régen toltam már a BO-t. Ma játszani akartam és Unknown Player vagyok. Miért van ez? Annó pár hónapja még nem volt ilyen sose. Ez valami általánosabb probléma?
Tudtok segíteni?
-
NOD
senior tag
válasz
gyurczy #8909 üzenetére
NOD: Az ellenben a vezető játékosnak 164:20 körüli statja volt, mire kikickelték... lehet jól játszani, de ennyire?
K-I-L-L-S-T-R-E-A-K. Le kell szedni a Gunshipeket és Choppereket. Nuketownon volt már 210:1-es statom. 2 körben jutottam el 15+ kill-ig. Aztán 2 Gunship, 2 Chopper, 2 Mortar. Olyan statot csinálsz ezekkel (föleg ha meg sem probálják leszedni, vagy a gunship esetében nem is tudják leszedni ha jól figyelsz) amilyet akarsz.Ha majd valaki csak "sima" öléssel csinál egy 160:20as statot, akkor már érdemes ránézni Spectben. De akkor sem mondom rá ok nélkul hogy cheater.........
Ha nem bírja a gyomrod ezt a Killstreak háborút, akkor olyan szerverre kell menni ahol tiltva van, vagy BF-ezni kell. Senkit nem cheatereztem le anélkul még, hogy ténylegesen néztem volna a játékát spectben. Gondolom ez nálad nem divat....
-
polonic
félisten
Jött új patch a bo-hoz.
-
S_P_E_C_K
tag
van itt szerver tulaj ? mert keresek egy infot... hogy, hogyan lehet beállítani a szeron azt ha valaki sokáig kempel... akkor figyelmeztese,,,mert láttam már ilyent sok szeron,,,és sehol se találok ilyen infot... hogy hol kell ezt beállítani...
-
Edem05
őstag
-
gYaLo
őstag
Ismét belekezdtem egy Prestige-be.. ez a második, szerintem még maximum 1-et fogok tolni, hogy legyen még egy fegyver slotom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , i5 14400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Hp Z420 socket 2011 félkonfig
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest