- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #11992 üzenetére
-
fracture333
aktív tag
Array pálya FTW! a legjobb multi pálya a világon, egy hónapon keresztül csak array only servereken voltam amikor multiztam és nem untam meg, persze ez régen volt, inkább zombi rajongó voltam. kiváncsi leszek a black ops 2 zombijára
-
SloWater
tag
válasz
Dexter-2000 #11992 üzenetére
van xbox, de csak autózni szoktam rajta -
Dexter-2000
őstag
Valakinek nincs meg a játék xboxra?
-
d.beni
aktív tag
Multiban meg a protect the king mod a legjobb. Ajanlom mindenkinek. Amiota van csak azon jatszok.
-
Én kb fél éve vettem egy dlc és azóta se tudtam multizni vele! Ne vegyetek dlc! Zombis kiegészítőbe mondjuk akadhat játékos.
-
kribe
őstag
-
SloWater
tag
Mintha instabil lenne ma valami. Leszakadozok, laggolok...
Játszik valamelyikőtök, tapasztaltok hasonlót??? -
SloWater
tag
-
BMWFan
senior tag
válasz
Süni 1985 F #11974 üzenetére
Nem,esetleg valami ismerősöddel megrendelteted.
-
Süni 1985 F
senior tag
Nincs bankkártyám az nélkül meg sem tudom rendelni?
-
BMWFan
senior tag
válasz
Süni 1985 F #11972 üzenetére
Igen.
-
BMWFan
senior tag
válasz
Süni 1985 F #11969 üzenetére
28 €
-
Drever
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy látom nem csak nálam okoz problémát az fps lag. Nekem sikerült találnom egy progit ami segített http://www.bluesprig.com/jetboost.html
Próbáljátok ki! Nálam igy 60-120(lag nélkül) képkocka van 30-60 (laggal) helyett.
Hd 5670, phenom II x6 -
Riccsiz_h
aktív tag
hát.. nem tudom megéri-e , mennyire játsszák manapság a DLC-ket ?
akinek van belőle, mennyire tudtok dlc-s szerverre bemenni ?
-
SloWater
tag
válasz
freelanced #11962 üzenetére
Átlag heti öt napot játszok, 1-3 órát, de az elmúlt egy hónapban nem találkoztam csalóval az általam használt szervereken. 8-10 ezer ember van bent egyidejűleg minimum 3000 szerveren. Hétköznap délelőtt kevesen vannak, de délután és este van úgy hogy nem férek be a megszokott helyekre. Szóval vannak elegen és kevés a csíter. Gyere
-
Oczu
senior tag
válasz
freelanced #11962 üzenetére
akad sajna itt is, de messze nem annyi, mint az IWnetes hálón.
Átlagban 9-11.000 körül vannak, mindig tudsz csatlakozni és játszani valahol.
-
freelanced
addikt
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy sok a csaló a Black Opsban? Játszanak elegen? Köszi
-
Torry
addikt
válasz
SloWater #11953 üzenetére
Egy 6650m van benne, az asztali 5670 teljesítményét hozza kb.
4 magos proc meg 2100Mhz-en megy, de lehet megpróbáljuk 2300-on.
Maga a játék meg sokkal jobb mint az mw3 szerintem.Figyelmeztetés téma:
Megkaptam a levelet, csak meg sem nyitottam, mert gyors ránézésre úgy tűnt, mintha privátot kaptam volna, aztán mostanában sokat privátoztam.
Felfogtam, értettem -
SloWater
tag
Nálam fix class van Nuketownra. Amúgy silentrunner(kniferunner), DEM/HQ, S&D, antichopper és kétfajta domination classom van. A shotgunokra nem tudok ráérezni, a sniperkedés meg nem a stílusom. Ez utóbbinál a scout pro-n dolgozom, de több mint egy hónapja felfüggesztettem, pedig csak pár seconadary weapon kill van hátra.
-
kribe
őstag
válasz
SloWater #11957 üzenetére
Nekem van 2 shotis classom (spas és stakeout jelenleg), 1 sniper, 1 ak47, 1 kniferunner, 1 dual skorpions, 1 m60 big ammo mókaclass, 1 változó assault rifle class (most éppen enfield), 1 spectre rapid fire class és ha valaki nagyon felidegesít 1 aug class ghost-tal.
csak az m60 és a késes class-ban lévő mp5k nem arany, de dolgozom rajta...
-
SloWater
tag
Azért volt nálam Famas, mert challenege noob lettem és épp az van soron
Másrészt meg kell a változatosság amikor felmegy pumpa, hogy kis AK-val meg AUG-gal jön minden harmadik ember ellenem, nálam meg egy Scorpion van.
Nem minden nap, de rendszeresen megjelenek ott SloWater[HUN] néven és egy héttel ezelőttig soha nem volt balhé. Ezért is van bent a kedvencek között. Megnézem ismét a szabályokat, lehet figyelmetlen voltam.
-
kribe
őstag
Na annyi infót szereztem hogy 13. és afölötti prestige-ken nem használhatsz bizonyos "noobfegyvereket", pl. ak74u, famass, aug, stb.
Ha tudnám ki rúgott ki többet tudnék mondani talán. -
SloWater
tag
Nem tűnik rossznak az a laptop, négymagos proci van benne, de ebben a kánikulában nem volt erőm utánanézni a videókártyájának, talán ott lehet a gond.
Próbáld ki ezeket, hátha segít:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1573715Azt azért jó, ha tudod, hogy nem minden szerveren díjazzák a cfg huszárokat.
Korábban javasolta itt valaki a shader warming bekapcsolását. A pálya betöltése hosszabb ideig tart, de segít az akadásokon.
OFF
Mennyire érezni, hogy nyári szünet van. Több szerveren ismét megjelentek szabadon eresztett gyerekek (admin joggal) és rugdosnak kifele mindenfélére hivatkozva. Tegnap este az RPR HaVeFuN T-tact volt az első, ahol játszani akartam. Szeretem, jó hely, de a tagnapi nap... Az első kick indoklása "follow the rules!" a második indoklás "weapon" a szerverszabályokban egy szó nincs a fegyverekről, sima Famas volt nálam dupla tárral.
ON -
Torry
addikt
Noh és valakinek van-e ötlete arra, hogy az fps ok, viszont változó időközönként, 10-15mp megakad a játék egy fél másodpercre. Iszonyat idegesítő, pedig a vinyó nem teker.
-
BioNiCMaN
addikt
-
Torry
addikt
Miért lettek törölve a hozzászólásaim?
Steam acc csere nem elfogadott? -
kribe
őstag
5750-essel jól játszható magasabb felbontáson is, szóval szerintem játszható lesz 6650-nel is, a lényeg a 4 magos proci. Arra viszont hogy nem megy 60 alá az fps sosem, nem esküdnék meg.
A lényeg az hogy senkit se hagyj futni.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Pepsikutya #11937 üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy nem egyedül vagy.
A TF2 is jobb úgy...
-
Palesz191
aktív tag
fuu de nagyon szeretem ezekben már a zombit.. haverokkal nagyon sokat toltjuk/toltuk
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Black Ops - egy k betű lemaradt.
-
kribe
őstag
válasz
Zooombiiiiiiik...
Csak nekem csúszik kicsit a hang vagy ilyen a videó?
-
Pepsikutya
csendes tag
Helló!
HD Gameplay -
kribe
őstag
válasz
SloWater #11935 üzenetére
A Vegas Movie Studio HD Platinum-ot 99 dollárért vesztegetik a hivatalos oldalon. Ennek nincs olyan horror ára mint a Pro-nak. Más progi biztosan van, Ez az ismerősöm AVS video editor és AVS audio editor nevű programokat használja, és látszik szerintem hogy azokkal is remekül lehet alkotni.
-
SloWater
tag
Apropó vágás...
A Sony Vegas drága (én nem engedhetem meg magamnak az biztos) a virágbolti verzió meg nem opció. Hallottál esetleg más szoftverről, megoldásról amivel a fraps videókat konvertálni lehet? Esetleg a Sony Vegas próbaverziója alkalmas a feladatra?
Szépet vagdostál amúgy
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Twatter:
pcdev @pcdev
Confirmed: Ranked Dedicated Servers for #BlackOps2
véleményem... -
-
SloWater
tag
Ezt is megértem, egy "aPHz" néven játszó gyerek riportolt
vagy csak dühében írta, nem tudom. Visszanéztem a meccset a saját és az ő szemszögéből is. Hatszor kaptam el, ebből 3 gyors egymásutáni volt és kettő felőle nézve tényleg kérdőjeles lehetett. Megkérdeztem miért akar riportolni, de csak egy "f**k off" volt a válasz.
Veszítettek és kilépett pár másodperccel a vége előtt. Ez milyen már... így kozmetikázza a statisztikáját?
-
-
HaZsolt
őstag
Van egy felvett menetem Nuketownról 61:0 azt hiszem. Fragmoviet, segítene valaki csinálni? Illetve milyen program mal\okkal álljak hozzá?
-
Dömy
tag
multi terén melyik a jobb a Modern Warfare 2 vagy a Black Ops?
-
kribe
őstag
-
Erdei88
veterán
Lenne egy apró problémám a játékkal. Zombie modban szeretnék játszani, viszont nem tudok tesómmal együtt játszani, mert egyfolytában kidobál minket. Egy routeren vagyunk. Nyitottunk port-ot is
Tudnátok segíteni, hogy lehetne orvosolni a problémánkat? -
válasz
Süni 1985 F #11918 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SloWater #11913 üzenetére
Persze, nem is egyszer.
Több oka is lehet: Steam túl van terhelve, mert 19:00-óta elérhető MW3-hoz a DLC1.
Nem frissek a játékfájlok (frissítés jött ki rájuk, mióta legutóbb játszottál vele).Steam / Könyvtár / Black Ops - Multiplayer
Azon jobb gomb / Tulajdonságok
Játékfájlok épségének ellenőrzése (vagy valami hasonló szöveg).Ez lefut és letölti a frissítést automatikusan.
Ha még mindig nem javult meg, akkor lépj ki Steam-ből és indítsd el újra a játékot.
-
SloWater
tag
Lövöldözni akartam kicsit és ez fogadott:
Most két perce.
Jártatok már így?
Nekem ez az első. -
Oczu
senior tag
-
kribe
őstag
válasz
McNamara #11906 üzenetére
Az érdekes az hogy ezt a kétmagos procikon lehetett megfigyelni, és ha jól látom neked egy négymagos c2quad-od van... Próbáld meg azt hogy a részletességet nem lefelé hanem felfelé veszed, az szokott segíteni.
Ezenkívül még megrángathatod a procit kicsit magasabb órajelen, hátha segít...
-
Tudna nekem valaki segíteni?
Következő a helyzet. Bármilyen szeróra felmegyek elkezd laggolni időnként a játék. Q9505 procim 4GB ram 5770 videó karim van. Pingem 50-70 körűl van (mindenkinek ennyi a szerón). 60-80FPS megy a játék. Visszavettem mindent de továbbra is laggol. Nem töltök közben semmit.
Valakinek van valami ötlete?
-
kribe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest