Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Kephamos #9455 üzenetére
Ez teljesen igaz.
De engem nagyon idegesít, hogy rengetegszer lelőnek azt sem tudom honnan. Én nem szeretem a lopakodós stílust, futok a nyílt terepen is, itt egyáltalán nem jó a hc. A másik dolog meg, hogy lőnek valahonnan, aztán esélyem sincs regálni, míg non hc-n van olyan, hogy le tudom lőni az illetőt. Persze ez már nem valósághű, de akkor is.Egyébként noobként hc-val kezdtem, könnyebben is ment a könnyeb elhalálozás miatt, mint non-hc módban. Aztán fokozatosan álltam át.
-
polonic
félisten
válasz
Kephamos #9449 üzenetére
Véleményen szerint, a hc mód, a nooboknak nagy segítség. Mivel elég egy vagy kettő golyó, rángat egyet a célponra a fegyverrel, aztán halál.
Ezért nem szeretem én.
Non hc-n ügyesebbnek kell lenni, jobban kell célozni, hogy lelőj valakit. Pl tovább kell rajta tartani a célkeresztet vagy fejre célozni. -
polonic
félisten
Nem tudom ez volt-e már linkelve.
Mondjuk auto aim segítséggel tolja xbox-on. -
polonic
félisten
Csatlakozni akarok egy szerverre, erre kiírja azt, hogy csak olyan játékosoknak, akiknek nagy pingjük van.
Ez mi? Mi értelme van annak. -
polonic
félisten
Jött új patch a bo-hoz.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Ilyen hibával találkoztatok már? Mi a fene az a qport?
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Tudnátok ajánlani olyan nem hc szervereket, amiken új pályák vannak.
Eddig csak egyetlen egyszer találkoztam velük, az is olyan szerver volt, amin csak új pályák vannak. Többin egyszerűen nem jönnek. Vagy csak mindig rosszkor játszom? -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Nem hiába tették bele az pfs korlátot. Aztán ezt kézzel magasabbra állítani azért, hogy ne halljon az ellenfél, meg magasabbra ugorjak. . .
-
polonic
félisten
Azért ezt az fps állítgatást nem igazán nevezném normális dolognak.
Ezzel előnyhöz jut az illető másokkal szemben. . . -
polonic
félisten
Egyébként a patch óta, mintha non hq-n is könnyebben halna az ellen. Vagy csak nekem tűnik így és kifogtam pár jó napot?
Patch óta kétszer játszottam.
-
polonic
félisten
Meddig lesz dupla xp-s hétvége? A szokásos időpontok most is?
Egyébként ez nem is volt bejelentve. Vagy csak én maradtam le róla? -
polonic
félisten
Mi annak az oldalnak a neve, ahol a perkek találhatóak részletesen leírva?
-
polonic
félisten
Nektek megy a bo? Megszakadt a kapcsolatom, amint végeztem egy hq meccsel, azóta nem tudok csatlakozni.
-
polonic
félisten
válasz
jozefgucci1 #7607 üzenetére
Én benézek minden nap.
Csak nem írok, mert nincs mihez hozzászólni. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #7458 üzenetére
Fogalmam sincs mi az a fag.
Nem hallottam még ezt a szót, pedig nem ma kezdtem az angollal foglalkozni. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #7454 üzenetére
Nem csak én írtam el.
Egyébként flak jacket-nek kell írni. -
polonic
félisten
Lehet, ki fogom próbálni ezeket. Utálom a gránátokat és a flash-t. Főleg hq-t játszom, ott az észrevehetetlenség mellett döntöttem, ghost pro és ninja pro perkkel.
De ezek sem lehetnek rosszak, mert amikor foglalás vagy védés van és dobálják a gránátokat, akkor jól jöhet.
Miket kell megcsinálni a pro-hoz mindkettőből? Most nem tudom megnézni a játékban. -
polonic
félisten
válasz
believil #7441 üzenetére
Sleight of hand és ak74cu nagyon jó párosítás. Lehet darálni vele rendesen. Csináld meg belőle a pro-t. Nekem még abban a classban benne van a lightweight pro és a marathon. Na, ez így nagyon kemény, legalább is számomra. A marathonból is meg kéne csinálnom a pro-t és akkor végtelen sprint lenne. De mondjuk mindjárt prestige váltás, majd a következőben.
-
polonic
félisten
Én az elején HC-ban kezdtem, amikor még nagyon amatőr voltam, könnyebb volt ölni.
Most már én teljesen leszoktam a HC-ról.
Jól osztod a népet.Olyan szempontból mindegy, hogy videó értékéből semmit nem von le. Csak az angol szabályai miatt nem.
Egyes szám 3. személynél ige végére s, ez volt az első, amit belémneveltek.
-
polonic
félisten
Nektek írt már ki olyan hibát a játék, amikor csatlakozni akartok egy szerverre, hogy ismeretlen típus a listában. Valami hasonló szöveg, nem tudom most pontosan. Ha legközelebb lesz, csinálok képet róla.
Be akartam lépni egy francia ctf szerverre és akkor történt, játék újraindítása után is. -
-
polonic
félisten
A sleight of hand pro perket hogy csináljátok meg?
Nagyon nehéz, legalábbis számomra.
Azzal van baj, hogy tárazni kell és kivégezni azt az ellenséget, akit megsebeztem, 10-szer. Ezt nagyon nehéz kivitelezni.
A többi kettő rész már kész van. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #7183 üzenetére
Természetes. Wallhack, aimbot, meg mindenféle nyalánkság.
-
polonic
félisten
Nah már dupla xp van.
Egy tök béna meccs után is 30k xp-t kaptam. -
polonic
félisten
Nagyon jót játszottam most.
Eddigi legjobb játékom volt.
Egy kép is van a végeredményről: [link]
Lehet, hogy csak a steam kliensből a profilomnál tudjátok megnézni.Tök jó, hogy az újabb verziós steamben lehet képernyőmentést csinálni, de egyelőre még csak béta.
-
polonic
félisten
válasz
balazs_pro #6958 üzenetére
Persze, ez előfordul, csak nem gyakori. Írtam az előbb, amik kedvencek között vannak német szerverek, azon normálisak. Meg amit a hosszabb HQ-s irományban írtam, az is igaz, ott nem az adminokkal volt baj, normálisan lehetett velük beszélni, csak nem akarták azt játszani, ami a játék célja.
-
polonic
félisten
válasz
jozefgucci1 #6953 üzenetére
Mi is a szerveretek? FGJM? Régen jártam már ott, talán azért, mert teljesen leszoktam a HC módról, egyszer fellépek játszani, megnézem hogy megy a HC-ban.
-
polonic
félisten
válasz
ErikSon #6945 üzenetére
Prestige szint lépésekor elvesznek, mint minden más, az emblémákon és a lifetime challengeken kívül.
(#6946) jozefgucci1
Rengeteg ilyennel találkozni sajna. Ritkán találni jó szevert, amik vannak a kedvenceim között, azok meg általában tele vannak, de el lehet valamelyiken csípni egy-egy helyet. Van pár német is köztük, angol is és olasz. Legtöbbön az admin is megfordul. Ezek tényleg olyanok, hogy akármelyik csapatba kerülök, akkor mindenki foglal. Még ha noob teambe kerülök, akkor is, csak ugye kevesebb sikerrel.
-
polonic
félisten
A lightweight és a marathon pro perkek milyen bónuszt adnak?
-
polonic
félisten
Voltam egy német HQ szerveren. Nagyon béna volt a csapat, nem azért mert gyenge játékosok voltak, prestige nemtom hanyas volt mindenki, csak mint az ökörhugyozás úgy mentek össze-vissza. Ezt megemlítettem és az én csapattársam szólt le, hogy maradjak csöndbe, nézzem már meg a statjaidat. Erre írtam, hogy hq-n egyáltalán nem érdekel a stat, csak a foglalás és védés számít. Erre csak nem akartak normálisan hq-ra menni. Ami miatt érdekes ez, az az, hogy emiatt nem lettem bannolva, normális volt végig a hangnem. Ritka az ilyen.
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #6896 üzenetére
Vedd meg a fraps-ot.
Pedig valahol biztos le van írva, hogy az ingyenes verziónál korlátozások vannak.(#6895) danilla
Hogy tudnak így játszani boxon?
Egyébként várhatod, mert box exkluzív lesz egy hónapig. -
polonic
félisten
A minél magasabb presitge szinteken több xp kell a szintlépésékhez?
Zászlót betenni kicsi emblémának a playercard-ra magasabb prestige szinteken lehet? Most 2-es vagyok. -
polonic
félisten
Voltam egy sima DEM szerveren. Szétkempelték a pályát távcsövessel, holott a console is kiírja, hogy tilos a camp. Erre beírom, hogy idióta kemperek, hagyják abba, aztán mégegyszer. Ajándék: server disconnected - bad language. Na ebben mi volt a rossz. Semmi csúnya szót nem használtam, az idióta csak nem az. Persze a kemperek maradtak.
De azért csak sikerült 3 bombát telepíteni.
Egyébként meg valamiért megjött a kedvem a játékhoz, nem unom most már. Nem tudom miért van ez.Lehet az új módok teszik.
-
polonic
félisten
Leültem játszani a játékkal, erre meguntam 1 meccs után.
Mi lesz így a a későbbiekben. . . -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Gyufaaa #6533 üzenetére
Az eddigiekből kiindulva 15 € a várható ár.
-------------
Na most mondhatni azt, hogy meguntam a játékot. Most léptem prestige 2-be, azt hittem, majd jó lesz megint. Erre abbahagytam a játékot a második meccs közepén, meg sem vártam, hogy vége legyen. Ugyanaz kezdődik előlről, amit már kétszer megcsináltam, semmi új, érdekes dolog nincs már benne.
-
polonic
félisten
Tudtok olyan nem hc HQ szervereket, amin tiltva vannak a killstreakek, a gl, clay meg ilyen egyéb dolgok? Én tegnap játszottam egy ilyenen, de nem tálom, elfeljtettem kedvencek közé és a nevére sem emlékszem.
-
polonic
félisten
válasz
Undoroid #6463 üzenetére
Én leginkább HQ-t játszom, oda ghost pro, warlord pro, ninja pro van betéve. Fegyvernek vagy aug vagy commando, valami sight-tal és supressor-ral.
Ehhez ez csak jó összeállítás.
A többi módhoz nem is állítottam semmit, szinte azokat nem is játszom. Majd ha megunom a HQ-t, akkor beállítgatom a többi classt.
Ezekhez viszont meg fogok nézni mindent, mert igazad van, lehet, hogy ott lapul valahol ezekhez a tuti összeállítás egy darabja. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Most nem mondjátok komolyan hogy az a hacker perk? Soha nem próbáltam még ki, így nem tudhattam.
Így mutatja? Ezt simán csalásnak mondanám, hogy ha így átlátszik mindenen.
Ez viszont egy faszság perk. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #6451 üzenetére
Elképzelhető.
Nekem pl egyáltalán nem átlagfragek. Én nem tudok így játszani.-----------------------------------------
Megvan az első csaló nekem:
keke néven
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #6447 üzenetére
Átlagfrag.
Már akinek. . . -
polonic
félisten
Ez a helikopteres killstreak a leggecibb dolog. Jól nyomja valaki, erre megadjuk a lehetőséget, hogy még több killt szedjen össze, ráadásul még jelezzük is a célpontot. Gyűlölöm ezt.
-
polonic
félisten
válasz
Black Dragon #6183 üzenetére
Értettem, hogy mi az a balanszolás, mi történik akkor, amikor ez van. Csak a sok magyar megfelelőjével voltam gondban.
Te mit játszol akkor? -
polonic
félisten
Nagyon kevés nem HC szerver van, legalább is HQ-ból. Ez elszomorító. Elején HC-t játszottam, de most már, hogy jobban megy a játék, a simát jobbnak találom és ott is viszonylag jó eredményeket tudok elérni.
A balanszolás (milyen szó ez) viszont borzalmas. Egyszer bekerültem egy nagyon gyenge csapatba, ezzel nincs is baj, de következő meccsen, szinte ugyanazokkal kerültem össze és megint csak gyenge eredmény született.
-
polonic
félisten
Hogy ti Szilveszterkor mindannyian kockultatok.
-
polonic
félisten
Mivel az egy perk, a warlord és abból is a pro. De ezt írták előtted is.
(#5878) LW
Győlölöm a késelő buzerátorokat wager meccsen. Kegyetlenül felidegesített. Már majdnem olyan szinten voltam, mint régen, amikor az nfs underground idegesített föl a 7 körös versenyével. Pedig azóta már öregedtem jópár évet.
Én sharpshootert szoktam játszani. Összefutunk többen is, leszedünk pár embert, maradunk páran, kifogy a tár, mindketten cserélünk, én ugrálok addig, hogy majd nehezebben célozzon be, erre odajön és leszúr a késsel, hogy ha bennt lesz a tár nehogy majd én lőjem le őt. Mekkora paraszt az ilyen. -
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest