Hirdetés
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BigStraw #10972 üzenetére
Íme a program. Most DE 11 óra van náluk.
-
Laraxior
titán
válasz
BigStraw #10325 üzenetére
MW2ben azért nem lépegettem,mert csak lvl30tól volt Stinger, AK47 lvl70től, az AA-12ből 400kill kellett hogy meglegyen az ext magsz..stbstb..
De itt..AK van már 20tól..mást úgyse használok..másodlagos fegyverek használhatatlanok. Ghostból kellett volna a pro,de már azt is leszarom,mert ugyanúgy leöl a helikopter ha ghosttal spawnolok vissza..érdekesergo:[moderálva] sem ér. Pedig direkt azért [moderálva] az AKm,hogy tettem rá egy silencert...
[ Módosította: 7 ]
-
Laraxior
titán
válasz
BigStraw #10304 üzenetére
nincsen jogsija... meg ha lenne is...
konyhában, és az autóban a férfiak az urak. legjobb cukrászok,szakácsok,sofőrök mind-mind férfiak
anyámat kivéve..nah neki kölcsönadnám a Subarut...a Ford Fiestájával is úgy megy mintha 4 literes biturbós BMW lenne30 éve vezet egyszer sem volt koccanása
még jó hogy 5 éve nem láttamígy maradok egyedüli sofőr
-
BandiHUN
veterán
válasz
BigStraw #10221 üzenetére
az aranycuccnak van ám egy nagy hátránya is....hogy szépen csilog messziről
Ha valaki nem csak nukézik,hanem más mapokon,komolyabb meccseket játszik,elég jól megszívathatja,hogy minden ghost és ninja ellenére csillog kifelé a bokorból valamiNem is szokták használni nagyon,csak tunkolni,ott mindegy,csillog-e
De egy arany késnek pl.örülnék,amikor futkosós CTF-et nyomok -
Laraxior
titán
válasz
BigStraw #10188 üzenetére
azért léptem prestigebe,így hogy double van, gyorsan feltornázom magam... mintha nem is léptem volna
úgyis csak az AK74-et használom az meg 17től elérhető, többinek nem nagyon tudom hasznát venni...kacatfegyverek. Max beizzítok majd egy M60at ext magssz-al heli ellen. Amíg nem lesz meg a Ghost Pro.tolok valami vacsit aztán mehetünk vissza a frontra
-
Laraxior
titán
válasz
BigStraw #10174 üzenetére
48on kezdtem...léptem prestige-t most 14 vagyok asszem. 4-8ra egy map alatt léptem
care package-be kaptam egy Choppert..megdobta a statot, meg ha már a zászlóhoz hozzáérek az is pont...ma elviszem 50ig szerintem...ha szerencsém van amíg tart a doubleXP tudok lépni mégegyet
mondjuk nem sajnálom az energiát magamtól
-
feka007
veterán
válasz
BigStraw #9984 üzenetére
Hát de hogy ez ennyire jellemző egy egész népre, hogy szinte mindenhol azok ugatnak.. Mondjuk azért mi se beszélhetünk
-
Góliát
őstag
válasz
BigStraw #9406 üzenetére
Lehet, hogy meglepi. Tegnap kerestem elő a BO-t és poroltam le és mit is írjak!?
Piszkosul jól szórakoztam.
Egyáltalán nem érdekelt a sok hátulról késelés, sőt volt egy tag aki csak hasalt és várta, hogy valaki beleugorjon a célkeresztbe.
Crysis varozni szoktam és még fogok is jó sokáig de a BO szervereken hihetetlenül többen játszanak még mindig. Szóval a mai nap is a BO-é.
ÜDV -
Zso Ro
senior tag
válasz
BigStraw #9134 üzenetére
Most komolyan,mit ertek el dupla XP-vel?En nem fogom vegigtolni az osszes presitge-t csak azert,hogy egy ujabb class nyiljon meg.A jel a nevem elott nem erdekel,es meg tudom oldani 6 class-al is a fegyverbeallitasokat.
Egyebkent az is lehet a dolog mogott,hogy kevesebben jatszanak a jatekkal,mint a kezdetkor.Az elmentett Favorites szerverek sorra konganak az uressegtol,pedig regen beferni is alig lehetett.
PS: Masnak is szokta torolni a BO a kedvenc szervereket?
-
Zso Ro
senior tag
válasz
BigStraw #9109 üzenetére
Ez egyértelmű.DLC kizárva,ha az alap szar.
MW2 problémáival egyetértek,amit fentebb zh taglalt,de számomra még így is jobb,mint a BO,ami mint tudjuk,a kezdeteknél úgy indult mint egy fostalicska.
Azóta sokat javítottak a laggon,de még mindig nem az igazi,a grafikán simán látszik,hogy Treyarc(Cod5 után).A célzás egyszerűen borzalmas,de a legdurvább a respawn.Eddig azért nem volt ekkora "egymásraszületés".Szóval számomra így a DLC kilőve,viszont a MW3-at is csak próba után fogom megvenni.Ha az sem jön be,végleg hagyom az összes COD-ot,és áttérek BC2-re,vagy ami utána jön. -
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Építő/felújító topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest