Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A továbbiakban kulturáltabban fogalmazzátok meg a mondanivalótokat!
-
Cybertrone
veterán
Köszi a mai gamet... volt részünk csalókban rohadjanak meg... De nyertünk ahol tudtunk hiába csaltak...
-
BigStraw
senior tag
Hogy lekopogjam tegnap játszottam hajnali 5ig és kivállóan futott a játék !
-
F e Z o
veterán
válasz
Cybertrone #8489 üzenetére
Blitz koma : lett valami változás a 980x hatására esetleg?
Miért van, ha alacsony szinten játszom, a legrosszabb csapatba sorsol be a játék. 4-5 kört bírtam csak játszani, felhúztak agyilag.
-
Doki16
addikt
válasz
Cybertrone #8487 üzenetére
Rendben. Kösz. Holnap felmegyek és megbeszéljük. Most már úgyis lépek elfele
Dehogy végre legyen már ON is. Pár nap játék után a DLC-s pályákon játszva, azt mondom, hogy sztem jók lettek. Nehéz pályák mert elég rendesen kell rajtuk taktikázni és sunnyogni.
-
Doki16
addikt
Van olyan aki jól tud angolul és segítene nekem megírni egy level a Steam felé?
-
Doki16
addikt
Hatalmas "öröm" ért engem is. Mondom felmegyek játszok egy kicsit a kedvenc nuke szeromon. Fel is csatlakozok a szerverre ahogy kell, kiválasztom a fegyvert és erre kick. Na mondom nem baj visszamegyek biztos már nem lehet ott használni azt a fegyvert. Erre azt látom, hogy visszadobott a finom ropogós legelső szintre. Hmmm nyámi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Olyan jókat nevetek Crysis 2 topicban,. Úgy néz ki nem lesz DX11 a jól DX11-el beharangozott Crysis 2-höz
-
Doki16
addikt
válasz
Cybertrone #8472 üzenetére
De hatekony. Ki is dobtak azok a nemet kocsogok, mert nem birtak elviselni a vereseget.
-
BigStraw
senior tag
Nah még jó, hogy nem játszok vele minden nap! Szétb*szna az ideg ha nekem is lenullázná
-
Tom6
aktív tag
-
Edem05
őstag
Olyan jó ismét Prestige 1: lvl29-en lenni!
A történet a következő. Havernak kölcsön adtam a Steam accountomat, hogy ki tudja próbálni a játékot, le is töltötte, játszott is 2-3 órát, de amikor vissza kaptam lépek be hát ott a meglepi! Pikk-Pakk megkaptam más Rangját a Steam Felhőből. Gyorsan írtunk is egy levelet a Support-nak. Csak reménykedni tudok, hogy teszenek valamit ez ügyben.
Pár kép: [link] [link]
Hát ezt a K/D arányt tuti nem akarom feljavítani! -
polonic
félisten
Egyébként a patch óta, mintha non hq-n is könnyebben halna az ellen. Vagy csak nekem tűnik így és kifogtam pár jó napot?
Patch óta kétszer játszottam.
-
Edem05
őstag
Ma megint találkoztam egy csalóval, de "szerencsére" az én csapatomban volt így nem kellett kilépnem. A kör végén ki is dobták. Az volt a legjobb mikor megkérdezték tőle, hogy miért jó neki csalást használni, erre Ő 100%-ig azt állította, hogy nem csal.
Pedig a vak is látta, hogy rángatta az aim!
-
BandiHUN
veterán
jaja,jó a zombi....de túl nehéz,még unlimitedes trükközéssel sem sikerült túl sokáig jutni...és így hamar megunja az ember.
Túl soká sikerül több részt kinyitni,stb,addigra már dögnehéz lesz,egyszerűen nincsenek igazán védhető helyek,mindenhová özönlenek a zombik,és szerintem gáz az is,hogy nagyobb szinten megölni is nehéz őket.
Az 5 zombimódja SOKKAL jobb! -
BMWFan
senior tag
Jó ez a mód.
-
BandiHUN
veterán
nem erősebb...csak jól néz ki
De próbáld ki,vedd el mástól...
Egyébként mivel szépen csillog,még hátrányt is jelent...Más:lehet hogy optikai csalódás,de én úgy vettem észre,hogy az viszont konkrétan előnyt jelent,ha a képnél az ember a kis vézna ferdeszeműt választja ki....mert úgy tűnik,hogy a játékban is kisebb az ipse hitboxa,mint a felöltözött testesebb katonáé...
Persze lehet,hogy csak bebeszéli az ember magának,de én határozottan pozitívan érzékelem a dolgot. -
tomic
addikt
Mennyi igaz az ha a fegyver arany akkor az erősebb!
Ha igaz. -
ЯΞD
senior tag
válasz
BigStraw #8439 üzenetére
Be volt jelentve
egy másik nem mondom meg melyik fórumon már olvasható volt időben
-
polonic
félisten
Meddig lesz dupla xp-s hétvége? A szokásos időpontok most is?
Egyébként ez nem is volt bejelentve. Vagy csak én maradtam le róla? -
GrG1210
aktív tag
Hali , nekem most nem talál egy ujj mapot sem. pedig délelőtt még tudtam játszani az uj mapokon, esetleg másnál is van ilyen jelenség??
-
BandiHUN
veterán
nekem nem tetszenek az új mapok,túlságosan nyitottak az objektívák körül,simán eljutsz akár ellenség látása nélül is a map túlvégére,hogy aztán egy objektíva mögött kempelő nyomi lepuffantson,mint egy kutyát.
Egyelőre marad a jó öreg Nuke jobbára,kell a prestigeTaktikázni majd ráér a nyári uborkaszezonban,most jött pár multis game,még jön is majd a Brink,Duke,stb,de aztán úgyis csend lesz jobbára őszig,majd akkor ráérek már a többi mappal törődni.
-
tomic
addikt
Kicsit próbálgattam a dlc-ket. A discovery nekem bejön.
Viszont a sport csarnok nem egy nagy kaland. -
Edem05
őstag
Ennek mennyi az esélye, hogy játék közben sikerül megcsinálni? Mert a videón szépen mutat.
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone #8411 üzenetére
Érdekes amit írsz. Egyet is értek veled, csak az nem fair amit a játékkészítős csinálnak. Egy régi szarból csináltak egy olyat h erőgép kelljen hozzá.
Amint megjön az i5-2500K + a gtx570 odacsapok(#8408) sephi: Nagyon is jól játszik!!
-
F e Z o
veterán
Most hallottam : "De bekempelték a kezdőjüket, de mi ez már?"
-
Akos93
tag
Vélemény a DLC-ről:
Szét baszták vele a játékot... A kedvenc szeróim amik mindig tele szoktak lenni, üresek. Felmegyek, végre össze jönne 6 ember hogy kezdhessük a játékot, erre váltáskor nem kirak 6ből 5öt mert nincs DLC? És az összes szerón ez megy. Egyszerűen Óriási. -
Cybertrone
veterán
válasz
BigStraw #8400 üzenetére
Kicsit fejleszteni kéne a personal computert barátom, és akkor menne a game is teljesen szépen... nem százezrekre gondoltam, hanem amennyit a pénztárca enged... siránkozással, meg azzal hogy nem veszel tőlük játékot még nemfog jobban menni a game, és minket se nagyon érdekel... multkor is emiatt sírtál most is... fasza meg minden, de hát nah
-
tomic
addikt
Kicsit érdekesen oldották meg a dlc ket, mert eddig 2 pályán 1x1 játszottam.
-
törölt tag
Keresünk magyar klánokat,közös szerver használathoz!!!
Nem kell pénzzel beszálni,amit szeretnék az egy cheatmentes szerver ahol játszhatunk magyarokkal.Öt,hatan vagyunk az eXl klánban ,jórészt mindenkinek családja,gyerekei vannak,és nem tudunk nap,mint nap játszani,ezért is gondoltuk hogy közös szervert kéne csinálni más klánokkal.Amikor 5-6 ember van a szerveren pillanatok alatt megtelik.
Amit elvárunk: 18+!a többit meglátjuk.
3-4 klán társulását szeretnénk közös szerver használathoz,lehetne warozni is.(18-20fő,csak lesz 5-6 aktív tag naponta)
Természetesen adunk admin jogot,van ts szerverünk is.
Miért is jó ez?
1. Magyarokkal játszunk.
2. Eldönthetjük csíter,vagy nem (kick vagy bann)
3. Kedvünkre állíthatjuk a szervert
4. Mindig tele lesz a szerver (remélem)
5. Nektek 0ft-ba kerül
Akit érdekel írjon privibe. -
bul07
nagyúr
Na számomra pár hétig nincs játék, tönkre ment a HDD-m,tesztelés közbe a boltos srác hibásnak találta memóriát ,és az alaplapba is talált hibát,így most ezek is mennek garanciába, így majd csak esetleg olvasom hogy milyen javulást hozott a pack a játékba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett Gép Alkuképes
- Acer Predator Helios 300 , i7 8750H , 1060 6GB , 144Hz 17.3" kijelző , SSD + HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , i5 14400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest