- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
bognar110 #8168 üzenetére
én pont a legjobb epic failomat buktam el a bug miatt...pedig gyönyörűszépen leszedett a spawnra lerakott SAM Turret-em a ház lépcsőjén felfelé menve
Mondjuk volt másik ilyen is,mert Sentry vunt is tettem le ajtóba,elkezdett lőni ugye szépen,erre hc-n a birka csapattársak is elindultak befelé...fél perc alatt összelőtte nekem a Sentry az 5 tk-t,pápá körazóta nem használom...
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bognar110 #7413 üzenetére
Nem rossz valóban ,de a HQ-t gondolom buktátok , mert a videó végén 100-40 az állás az ellennek. Tökre semmi értelme amúgy erre a mapra HQ-t berakni mert az emberek 90 %-a szarik a hq-ra és megy egyből a spawnra .
Amúgy két napja próbálkozom én is only nuketown mappal és eddig 15 mapból , nyolcszor kaptam kicket tk miatt .
-
zH.
senior tag
válasz
bognar110 #7305 üzenetére
4 PRESTIGET?
az elég brutál. én holnap lépek be az ötödikbe, most járok a 4. 49. szintjén. bár elég gyorsan lehet lépegetni, főleg az elején.
az ak-47et mindig sajnálom váltáskor, viszont 'feleslegesen' nem akarok játszani.mivel dupla xp volt az 2 prestige. 1 prestige ~20óra. tehát egy hétvége alatt 40 órát játszottál?
tehát legjobb esetben 2x4 órát aludtál és game közben ettél, ittál és a többi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bognar110 #6738 üzenetére
Asszem tegnap lattalak, Pitbullal jatszottunk amikor jottél, az a kick GL miatt volt. (scriptes autokick ezt irta alul, max 5p bannal) Sokat nem vesztettél, azon a pályán le lettek alázva, aztán a következőn bejött 2 WH-s arc... na akkkor mi kaptuk az @nált....
Itt halkan megjegyzem, hogy a scriptírok lehetnének annyira ertelmesek, hogy elsőre ne a kick jöjjön hanem egy figyelmeztetés a szabályokra.
Viszont ami pozitívum, tegnap ugy meghajtottam a csapatom hogy csak na. 0-95 volt az állás HQ-ban csatlakozaskor, mondom dejó, megint megvan a noobteam. Szoltam a csapatnak, hogy rusholni kéne a HQ kornyékére. 10-20 csapatvonali üzi után 250-95 lett a vége.
Meg utána csak egy olyan csapatom volt egész este (az utolsó WH-s meccset kivéve) akik vesztettek.
Hajtani kell ezeket, mennek mint a disznó.
mod: eddig nekem kb. 4-5 magyar szeró BAN meg 8-10 külföldi.
-
NOD
senior tag
válasz
Iwnet+1
Mindenki sirt hogy laggol meg nincs balance meg haláfasza....
Itt ahogy egy csapat elhúz már megy a teamchange. Tegnap lehoztunk haverral 5v11-es demolitiont mert azt hitték hogy a másik csapat fog nyerni ha egy bomba már felrobbant....
Na meg ez a rendszer jobban is laggol, na az meg a jéghegy csúcsa hogy magyar szerverekre nem szabad menni (és az admint föleg nem szabad belöni egymás után párszor) mert ha kicsit is jól játszol akkor perma bann.Ui: Az igaz hogy ha lenne szerverem akkor téged név alapján bannolnálak
Na meg ez a reportolás nagyon divatba jött
Ha azt irják hogy cheater vagyok stb... már nem is irom vissza hogy hát mégsem vagyok az.... csak beirom hogy kurva sokat értek a reportal
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Ha jól emlékszem szoktál járni hozzánk is néha HQ-z ni nem ?
Tegnap voltam egy only nuketown HC HQ szerveren ahol volt admin.A srác mindenkit kirakott akinek esetleg becsúszott egy heli és gunship is egymás után .Még akkor is ha jött foglalni .Amúgy szerencsétlen admin mindíg a végén kullogott ,de lehet azért is mert azzal volt elfoglalva , hogy kit rakjon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest