Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Kijött a magyarítás a játékhoz. Baker csinálta. [link]
Nincs valakinek VIP rangja az oldalon?
-
W h o z Z y
tag
-
gYaLo
őstag
Nektek is tölt valami upgrade-t a BO steambe?
Összesen 8690MB -
kribe
őstag
-
danilla
őstag
-
whatever
aktív tag
úristen az új ati driver
5770 és olyan folyékony lett a kép mint a cod2-ben...
MIÉRT KELLETT ERRE 3/4 ÉVET VÁRNI... -
kexksz
addikt
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Mivel rengeteg hsz született "lagg" kategóriában, és nem tudtam mindent átolvasni, megkérdezném,hogy a Single részét hogy lehetne laggmentesíteni. Hw bőven elég, elvileg mediumon 120 fps felett kéne lennem állandóan, de minden beállítást levettem low-ra a felbontáson kívűl (1366x768). Létezik bármilyen megoldás amivel tudnék segíteni magamon? Drivert most frissítettem, elvileg azzal nincs gond
-
Laraxior
titán
válasz
t-bali3 #10752 üzenetére
elvileg igen. Bár itt a szabályzat tiltja a steamaccountok átruházását. De én is így vettem cimbimtől. mailcímet változtatsz, utána meg jelszót. Utána már senki nem mondja meg hogy nem a tiéd volt. mailcímet mindenképpen,mert ha telepítesz adni fog egy jelszót amit a megadott mailra küldenek el. minden egyes alkalomkor amikor másik gépről jelentkezel be.
-
-
kribe
őstag
válasz
t-bali3 #10749 üzenetére
Installnál kér serialt, utána a játék a Steam Library-ba kerül. Akár több gépen is fent lehet, de a Steam egyszerre csak egyre enged bejelentkezni persze. Arról viszont nem tudok hogy tudod szétkapcsolni a játékot a saját Steam accodtól. Ha csak uninstallálod, attól még nem törlődik a Library-ból. De valahogyan biztos megoldható, elég sok használt BO-t láttam eladót.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Lehet, h h*lye kérdés, de Black Ops is Account függő játék, mint a Bad Company 2 vagy úgy működik mint a COD4 (csak serialt kér)?
Azért érdekelne, mert megvenném használtan, csak nem akarok rizikózni accountokkal...
-
Góliát
őstag
Gyerekek! A shangri-la csuda jól sikerült kis zombizós pálya.
-
kribe
őstag
-
strebacom
senior tag
Q: A játék az összes játszmámat rögzíti, nem lehet ezeket törölni vagy kikapcsolni??
Köszi!! -
Laraxior
titán
válasz
strebacom #10734 üzenetére
csinálsz egy sajátot,ill összeállítod a megadottak közül. aztán fel tudod tenni a classbeállításoknál, hogy clantag, és alatta asszem emblem néven. 1000-1000 pénzért. Jó móka, bár nem az elején amikor szűkös a lóvé. Amikor már kész vannak a classok akkor már lehet arcot festeni,emblémát pakolgatni,színezni a fegyvert stb.
-
strebacom
senior tag
A fegyverekre hogyan lehet saját képet, nevet tenni??
Köszi!! -
kribe
őstag
Lesznek benne érdekeségek... a bombával felszerelt kutyáktól a Juggernaut-okig... A végén felvillan egy "14 kill streak: Juggernaut" dolog is, ez is érdekes ha benne lesz a multiban, nem csak a survival módban.
Jó lenne egy rendes multiplayer gameplay, de legalább már tudjuk mikor látunk olyat.
-
SloWater
tag
Ha jól látom a hatodik, "Numbers" küldetésben jársz, a leírások szerint kell valami jelzésnek lenni a tetőn, annál a pontnál kell az ugrás gombot nyomni!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
W h o z Z y #10730 üzenetére
Milyen izgi rész
Lehet végigtolom a single-t valamikor. -
W h o z Z y
tag
válasz
macimisi #10728 üzenetére
én is szarakodtam azzal a résszel, nálam szerintem az volt a gond, hogy amikor ugráltam le a tetőről akkor besérült annyira az emberem, hogy nem sprintelt normálisan, próbálj meg úgy lemenni, hogy nem ugrasz az elején, csak leesel a kettő féltetőn, és utána sprint és ugrás
amúgy meg se fogja a másik ember kezét?
[link]
ez az a rész ha minden igaz -
SloWater
tag
válasz
macimisi #10728 üzenetére
Az időzítés fontos az ugrásnál, és ne túl távolról fuss neki.
Bár a single-nek én csak az elejét próbáltam ki, így nem tudom a megoldást, de érdemes neten végigjátszást keresni. Akár szövegest, akár videót. Tuti belefutott már más is ebbe a problémába.
Videós tuti van a youtub-on, nem tudom hogy állsz az angollal, a pálya/küldetés címét írd be (vagy mission 1, 2, 3 amelyiket épp csinálod) ahol jársz és a walkthrough szót.
Szöveges leírást találsz pl. itt magyarul: [link]
-
macimisi
csendes tag
Sajnos a menüjében nem találtam vetődés (fracture) parancsot.De ez lesz a kulcs.
-
macimisi
csendes tag
Sziasztok! Elakadtam a játékban.Lehet,hogy azért mert öreg vagyok.Át kell ugrani a másik házra.A társ már átugrott és kapaszkodik a tetőperemen.Állandóan lezuhanok.Kérlek benneteket,segítsen már valaki.Előre is köszönöm.
-
eminem
tag
Hali
Kéne egy kis segítség elfelejtettem hogy mit kell beírni ha azt akarom hogy lássam az fps-t a kijelzőn
köszi -
kribe
őstag
Ezen sírva rögöhök olyan fél órája...
[link] -
kribe
őstag
válasz
FikuszKukisz #10708 üzenetére
Sajna azt a progit nem ismerem...
-
kribe
őstag
válasz
FikuszKukisz #10706 üzenetére
a Black Tomato mod-ban rengeteg mindent engedélyezhetsz/tilthatsz a szerveren, fegyvereket, perkeket, claymore-t, stb.
a hivatalos rcon tool semmi ilyet nem tud
-
kribe
őstag
válasz
FikuszKukisz #10703 üzenetére
Admin jogot a szerveredhez csak úgy tudsz adni, ha bejelentkezel a gameservers.com-on, és a szervered melletti kis Admins ikonra kattintva hozzáadod. Saját felhasználóneve lesz, és jelszava. Itt tudsz neki jogosultságokat is adni, de ezek nem a játékon belüli dolgokra, hanem a szerver konfigurálására vonatkoznak.
Itt tudod konfigurálni a reserved slot-okat és a szerver ban listát.Kickelni, ban-olni meg hasonlókat a rcon tool-ból, vagy játékon belülről az rcon-parancsokkal tudsz, lásd itt.
Az alap rcon tool eléggé ostoba egy eszköz, jobb helyette másikat használni, én pl. a Black Tomato Mod -ot használom, jóval okosabb.
-
FikuszKukisz
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne vettem servert a black opshoz és hogy tudok admin jogosultságot adni másnak, és az auto klick működjön. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.
-
vibra
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest