Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
freestailo #11598 üzenetére
Egyszerűen megkezdem a játékot és akár mikor kilépek nincs mentésem. Előröl kezdem a játékot. ( eredeti )
-
kengyel
nagyúr
A segítségeteket szeretném kérni. Az istennek nem tudok menteni mindig előröl kell kezdenem. Valaki ha megírná nagyon köszönném.
-
gYaLo
őstag
Lehet h karácsonykor megveszem az MW3-at, addig tuti maradok
-
albert8
veterán
Tudna valaki nekem linkelni egy BO-angolositást?
esetleg fájlokkal együtt -
radi8tor
MODERÁTOR
Hányan mennek át holnap MW3-ra?
-
jegenye77
addikt
válasz
viperabácsi #11578 üzenetére
Mondtam,hogy 32Gb-ot vegyél!
-
kribe
őstag
Nekem annak idején
E8400 + HD 5770 = rossz, a dual core patch-ig, utána jó...
ezután E8400 + GTX 460 = megint akadozások, állítólag CPU nem partner már az ilyen erős VGA-nak... erről készült a korábban linkelt videó
ezután új nvidia driverek jönnek bennük mindenféle dual-core optimalizálás = javult a helyzet, meccsek elején frame drop pár mp-ig, utána minden hibátlan
ezután i7-2600k + GTX 460 = hibátlan
ezután i7-2600k + GTX 480 = hibátlan
ezután... hmm, BF3 meg MW3
-
ferero
tag
válasz
"Infinity" #11570 üzenetére
lehet intel megtámogatta a Treyarch-ot
cserébe eloptimalizálták, sok kocka meg,szaladt erősebb hardverért.
"én is" -
"Infinity"
aktív tag
A nagy i7-es konfigon nálam sem akad. De azért szégyen,hogy egy ilyen fosul kinéző játék beakad egy 3GHz-s 2 magos 4giga ramos, gtx 260 OC-s gépen. Hol kell ennek négymagos proci? Más minden játék fullon megy még a krájzisz is. Treyarch egy szar!
-
ferero
tag
válasz
"Infinity" #11563 üzenetére
szerez be egy négymagos procit.
nekem E8500 volt húzva, "3,8G" de akkor is ha valaki beugrott elém beakadt a gép.
game egymagosra volt állítva, mert ha engedélyeztem cfg-be a két magot, még rosszabb volt a helyzet -
BioNiCMaN
addikt
válasz
albert8 #11562 üzenetére
Mondom, hogy egy idióta. Egyébként Olimpiával nem is nagyon lehet sokkal jobbat csinálni, mert távolra nem jó, illetve csak lőszar fér bele.
A 70/20-as statomnál (AK74u rapid + CZ75 extended) még megértettem, hogy nehezen dolgozza fel, hogy egyfolytában vagy az egyik kutyusom harap a seggébe, vagy egy Cobra szedi le, vagy a sentry durrantja fejbe, de itt még nagyon sentry-t se tudtam szerezni.
Ennyi erővel POLIS is egy cheaterhacker...
Szerintem nevet változtatok, és megnézem, hogy akkor is köpköd-e marhája vagy csak megszokásból csinálja.
-
kribe
őstag
válasz
"Infinity" #11563 üzenetére
proci overclock.... vagy csere. A részletességet inkább felfelé vedd ne lefelé hogy a gpu dolgozzon többet.
nekem is volt ilyen sajnos
-
"Infinity"
aktív tag
Nem tudom volt-e róla szó, nem akarom az egész topicot végigolvasni, de durva FPS drop-ra mi a megoldás? Már kismillió sort átírtam a configba és még mindig jelen van a probléma,bár már nem annyira mint azelőtt. E8400 procival, GTX 260 OC, 4giga ram. A max fps-em meg is van 110 körül,de amikor lövök vagy robban valami akkor leesik 25 meg 20 alá és így keserves a játék. configba már nem turkálnék többet, 2 apja azt csinálom, egyéb ötlet esetleg?
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Meg tudok osztani valahogy egy egész meccset?
Egész meccs alatt kaptam, hogy állítsam le a cheat-et... Egy olyan emberkétől (visszanéztem), aki olyan lassan fordul, mint egy elefánt... (ráadásul az én csapatomban volt) Már ott tartottam, hogy csak a CZ75-tel nyomtam, de még így is aláztam ezeket a marhákat.
(Ha nem kempelnének, talán nehezebb lenne eltalálni őket, nem?
)
-
jegenye77
addikt
Mit és hol kell pontosan átírni,hogy zombi módban végtelen lőszer legyen?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mától RAMdisken használom BO-t:
-
mokus1
addikt
Haha gondoltam zombizok kicsit cod5be. Megvolt eredetibe és amikor meguntam kölcsönadtam egy barátomnak.Most elkértem a kódot mert ő se játszik vele igaz a lemezt nem és fájlcserélőről szedtem le.
De azt nem mondta hogy bannolták...Szóval jó gyors játék volt: -
gYaLo
őstag
Hajnali nyalánkság: KATT
-
zeeland66
tag
sziasztok..
valaki segítsen már, a 11512 hozzászólásban ecseteltem a problémámat,amit javasoltatok nem jött be. Még perket sem tudok váltani.
Vagy hol kérhetnék segítséget..
előre is köszi -
csongi
veterán
válasz
mokus1 #11529 üzenetére
Nem is fog, csak ha megveszed az utolsó DLC-t. Der rise mappal egyébként a COD5-el tudsz játszani. A BO-ba egy feltuningolt verziója van az összes régi zombi mapnak. A BO zombi mapjai nehezek mi is 10-15 rundig jutunk el. De a Der rise mapon megjártam a 43. kört is. Persze ezt már 3-an kezdtük el és 2-en fejeztük be
. Nah ott volt már némi zombika
. Egyébként többen jó játszani. A COD5 mapjai egyszerűbbek kevesebb a megoldandó feladat, azért élvezetes mert tiszta hent az egész. BO mapok, meg teli vannak feladattal, ezek meg ezért érdekesek
Jah és nem az alap késsel késsel hanem egy nagyobb szabjával, És rendesen heckelt az a játék
Nem lehet 8 kör alatt annyi pontot gyűjteni hogy mindent nyitva legyen és Nagy bökője is legyen. Ez Kb 20000Pont kell. 8 kör alatt nem lehet ennyit gyűjteni, főleg nem pisztolyal. Tehát kamusi nem hidd el, ez csak pillanatnyi videó.
-
mokus1
addikt
válasz
freestailo #11528 üzenetére
Én az 1 szintig csak késelek
de ez komoly
ez a pálya még meg se nyilt előttem. -
mokus1
addikt
Aki játszik a zombis résszel.Van valami titok? Én a 7 szintnél meghalok.Borzasztóan bosszant az 5.be 34-35ig is elmentünk igaz ott 2en lanon. De akkor is borzasztó bénának érzem magam
-
tomic
addikt
Mai termés tdm-ben,[link]
-
SloWater
tag
válasz
albert8 #11518 üzenetére
Simán elindítod a "Play" menüponton belül. Free for All és TDM játékmódokban gyakorolhatsz a botok ellen. A ranglépés és az XP szerzés független a multitól, bár ugyanúgy működik. Fegyver és perk tesztelésére jó, meg azoknak, akiknek teljesen új az FPS mint műfaj. Állítható a nehézségi fokozat.
-
mokus1
addikt
De marha nehéz ez a zombis rész.
a 3. pályát ami úgy néz ki levan zárva mikor oldodik fel? -
albert8
veterán
Azt valaki meg tudja nekem mondani hogy lehet összehozni egy combat traininget? vagy egyáltalán mi az?
-
zeeland66
tag
Sajnos nem változott semmi, hiába követtem a leírást, minden ötletért hálás leszek.
Ja, és a perkeket sem engedte megváltoztatni -
zeeland66
tag
sziasztok
Egy olyan problémám van,hogy tegnap játszottam a Nuketown pályán , 46.szinten voltam. Kidobott a szerver valami hiba miatt, mire visszaléptem lenullázódott a statom, mintha most kezdtem volna az egész játékot. Ráadásul a fegyvereim megmaradtak, vagyis 1. szinten nyomulhatok olyan fegyverekkel melyek nem érhetőek még el. Viszont nem tudok változtatni sem rajta, hiába állítok be valami mást, visszadobja a beállításokat. Vásárolni sem tudok semmit,pedig majd 100E pontom van,ugyanis így játszom vele a pontok meg ugye gyűlnek. Már újratelepítettem a játékot de nem változott semmi, eredeti a játék, sosem csaltam ,nem használtam hackot. Mi lehet a gond?
ha tudtok segíteni ,megköszönném
-
mokus1
addikt
Sziasztok! Most játszottam ki a játékot.
A végén a zombis részt hogy tudom újrajátszani single playerbe?Folyton le kell játszanom újra a helikopteres-hajós küldetést hogy kicsit zombishassak
köszi -
albert8
veterán
Hi
lenne valaki akivel meg tudnám csinálni a multi achivementeket?
asszem 3db van
steamem:xandercage612 -
Mozso26
senior tag
Már megint nem indul a multi, mekkora egy fos ez...A fájlokat leelenöriztettem vele és persze minden a legnagyobb rendben.
-
BioNiCMaN
addikt
Azt hiszem elmondhatom, hogy nagyjából ismerem a Nuketown pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest