- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
válasz
HunterFero #9185 üzenetére
Attól függetlenül hogy Maestro,még Visa is.Legalábbis az enyém biztosan.Esetleg próbáld Paypal-al,vagy utalj nekem és majd valahogy elintézem
-
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7895 üzenetére
Kösz a tippet.
Egy rövid kitérő után (hibás D-Link DI-604) végül is az általad ajánlott TP-Link TL-WR741ND routert vettem meg.
A router ezennel megkapja tőlem a COD BlackOps certified minősítést
Végre tudok rendesen játszani -
BandiHUN
veterán
válasz
HunterFero #7937 üzenetére
feladtam én is,pár szerón mintha lennének,de nem csatlakozik...de ami tele van,annál rendben kiírja,hoy full,kapják be,holnap már nem lehet emberkedni,hétfőn meló
-
BandiHUN
veterán
válasz
HunterFero #7934 üzenetére
a gáz az,hogy jó eséllyel az eu-ban ezzel most el is mennek aludni,már amúgysem voltak fullos szerók...én lehet hagyom mára.Bár most sajna nemigen fog összejönni a több,mint 1 prestige,mint a múltkor...mostmár mindenki ismeri a kemphelyeket,marhára nehéz egy jobb streaket akasztani,mert már vaktában is lövöldöznek-gl-eznek,stb a törzshelyekre,2-3 killekből meg nem lesz heli
Konzolon elvileg hostrendszer van,de akkoris kell irányítani a dolgokat...bár rég volt 360-am,de annó viszont a cod3-nál még nem emberek voltak a hostok a ranked szekcióban,hanem volt x db szeró,és a gép összevárt min.8 embert,és úgy került az ember játékba,rankedben ott nem lehetett se pályát,se társakat választani,csak privát meccset lehetet testreszabni,de aott az indító a host.
Egyébként a közponi szervernek is lehet sok a teher,követni mindenki xp-it,felszerelését,stb...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
HunterFero #7930 üzenetére
nálam se talál szervert... valami update lesz vagy van. ha nem nekünk akkor a servereknek..
-
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7895 üzenetére
Köszi, ez elég kimerítő infó
Ráadásul ajánlott router is
Korábban álmomban se jutott volna eszembe TP-Linket venni, de csupán előítéletből...
Most viszont tudom, hogy merre érdemes kutatniMivel a gigabit felé kacsintgatok az lenne a kérdésem, hogy esetleg a TP-Link TL-WR1043ND-vel van-e valakinek hasonlóan jó tapasztalata?
Ha nincs, akkor erre fogok vetődni
-
MAxxYD
tag
válasz
HunterFero #7893 üzenetére
Szia!
Köszi ez jó hír, azok jó árban vannak
Egy típust tudnál írni? -
Undoroid
őstag
válasz
HunterFero #7687 üzenetére
szerk:
Csak Nekem nem volt világos...
-
LW
őstag
válasz
HunterFero #7687 üzenetére
/cg_drawfps 1
-
bul07
nagyúr
válasz
HunterFero #7362 üzenetére
nálam akkor szokott ugrani a játék mikkor a szerver team kill miatt kirak valakit
HunterFero nem válasznak akartam csak félrenyomtam
-
Darth11
aktív tag
válasz
HunterFero #7356 üzenetére
Nagyjából erről szól a patch, ha vmit félre fordítottam, sorry
- Az 1.05-ös patch előtt felvett filmek kompatibilitási problémáinak javítása
- Presztizsben fegyvervásárlási problémák
- Ha kilépsz egy szerverről és belépsz egy másikra, akkor az előző szerver térképét mutatta
- Duplikált nevek esetében, már nem Unknown Soldier lesz, hanem megmarad a neve és kap mellé egy számot
- Demolition alatt az auto-balancing után a védekező csapat tagjainál is volt bomba
- Shader Warming gyorsítása
- One In The Chamber módban democlient nem számolják élő játékosnak
- 16x AA beállítási lehetőség a kompatibilis videókártyákhoz
- További stabilitási hibák javítása -
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7074 üzenetére
Jozefek honlapja ITT megtalalod a szerojuk elerhetoseget.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
HunterFero #7074 üzenetére
Az elfoglalásra váró HQ-ra áll rá valaki. Gondolom erre célzott. Persze, ha taktikusan mész rá, nem rusholsz oda, vagy épp látva hogy a csapattársak foglalják, elmászol mellőle hogy befogd a közeledő ellent, akkor meg már "menekulsz a HQ-tól".
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7065 üzenetére
Kusszal csak a HQ melett jobbra balra az mar nem kemp elvegre mozogsz.
Probald ki meg esetleg a 24/7-es HC HQ Nuketown szerokat, nagy fun es ott aztan igazan gyorsan megy a szintlepes. Tegnap 3 kor alatt majd 80.000e. XP-t hoztam le.
Nezz be jozefek szerojara is ott mindig jo a hangulat.(#7066) jozefgucci1
Tegnap sajna mire elertem hozzatok mar nem voltal fent, de majd ma talan...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
HunterFero #7065 üzenetére
A védőkemp a legtöbb szervren megengedett és logikus is. Nyílván mikor foglalsz akkor is a lehető legkisebb felületen szeretnél látszani , tehát minden lehetőséget kihasználsz , hogy ne lássanak.Azt nem szeretik ha a fehér HQ-t csak kempeled .Azaz te nem foglalsz csak lövöd aki rámegy .Ez gusztustalan dolog szerintem .Tegnap pont ilyenért raktam mki két ruszkit , mert tdm-et játszottak HQ helyett.
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7037 üzenetére
Próbáld ki a HC HQ módot az adja a legtöbb XP-t, de persze csak ha feladatot csinálod és nem tdmzel. Ennek a játékmódnak nem a tdm a lényege. Ne foglalkozz azzal, hogy hányszor halsz elvégre nem is ez ennek a módnak a lényege....
Csak foglalj és védj!!! Alhangon garantált a min. 10.000 XP!!! Ami párosulva Challengel akár a többszöröse is lehet 20-30-40-50e. XP is. Én amikor elkezdtem a játékot nyomni csak hc tdm-et toltam. Kicsit unalmas lett, gondoltam kipróbálom a hq-t, baromira bejött!Csapatban persze még könnyebb amikor tudják a társaid a lényegét és nem fel alá rohangálnak. Simán lehet hozni a 250-0 - s statot. Talán itt fejlődsz a leggyorsabban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HunterFero #7039 üzenetére
Lehet rendezni név szerint, úgy picit könnyebb megtalálni.
-
boogie84
veterán
válasz
HunterFero #7037 üzenetére
Kerüld -> [HUN] SEXY HC CD , [HUN] SEXY HC MIX szervereket ha nem akarsz jót játszani !!
danilla Ez egy jobban kivitelezett BC lesz... reméljük
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HunterFero #7035 üzenetére
Ha hamar hal mindenki, az a Hardcore mód (röviden HC). Ilyenkor nincs HUD sem (tölténykijelző, csapatok pontja a kép alján). Én speciel csak HC módban játszom, szeretek spórolni a lőszerrel
-
boogie84
veterán
válasz
HunterFero #7032 üzenetére
Csak automata fegyverrel működik a 3as lövés, mert csak azok tudnak rövid idő alatt többet lőni. Félautomatával természetesen nem megy. Ergo sniperrel nem lehet 3at lőni egyszerre
-
boogie84
veterán
válasz
HunterFero #7029 üzenetére
Anno volt ilyen egerem, szerettem, nagyon jól működött egészen addig amíg a görgője csúszkálni nem kezdett. Magától váltott fegyvert
. Kicsit kicsi az egér, kis kezűek előnyben. Az a narancssárga gomb az egy olyan gomb, amit ha lenyomsz akk 3 bal klikknek felel meg.
-
goodluck
tag
válasz
HunterFero #7023 üzenetére
Sajtot!
Az e beture van allitva, igazabol nekem igy van kezre. -
jozefgucci1
addikt
válasz
HunterFero #7002 üzenetére
Helló !
Ha ki Goglizod lehet találsz pár oldalt amúgy.Cod4 Multi játékmódok Ugyan ezek vannak a Black Opsban is.
Azaz még van pár plussz .:Black Ops + játékmódok
Amúgy ami még kellene azt pl A totalcod.hu-n megtalálod .
Bigstraw megeleőzött ,de én ügyesebben csináltam mert lusta voltam bekopizni
Mindezt két telefon között munkaidőben , így nekem jár az önkéntes segítő érem ... -
BigStraw
senior tag
válasz
HunterFero #7002 üzenetére
Hali na szóval :
HC- Hardcore mód: nincs állandó térkép eltűnik a célzó nem mutatja mennyi lőszered van stb
SD- Search and Destroy : Itt nincs újraéledés egy körben 1 életed van ! A cél van hogy támadsz és meg kell semmisíteni (A,B) pontokat és van, hogy védesz, akkor pedig ezt a két pontot kell bevédeni nehogy lerakják ! A támadó csapatnak 1 bomba áll a rendelkezésére ! Ez úgy megy, hogy valaki el kell hogy érje a 4 megnyert kört !
DOM- Domination : területfoglalás 3 zászló áll rendelkezésre és minél több zászló van befoglalva annál gyorsabban jönnek a pontok 200-ig megy !
DEM- Demolition : Ez körülbelül ugyanolyan mint az sd csak itt újraéledsz és ha támadsz akkor az egész csapatnak van bombája !! Itt a győzelemhez mind a két pontot meg kell semmisíteni és akkor nyer a csapat, védőben meg mind a kettőt be kell védeni! Itt meg 2-ig megy szóval valakinek 2 nyerte köre kell hogy legyen !
CTF- Capture the flag : Itt van az ellenfélnek a zászlója és nekünk is van egy zászlónk ! 2 körös az egész 1 körben a max behozható zászló 3 szóval ha behozol több zászlót mint az ellen akkor nyerted azt az adott kört! Itt is 2 a határ !
HQ- Headquarters - Ez olyan mód hogy időközönként vált egy objektumot amit be kell foglalni a jobb felső sarokban mindig írja hogy online(lehet már foglalni) vagy offline (még nem lehet foglalni) ez 250-ig megy! Értelem szerűen akinek több pontja van az nyerte a játékot!
SAB- Sabotage : Itt az ellenfélnek és a mi csapatunknak is egyetlen egy bombája van és hogyha valaki felveszi a bombát akkor időközönként mutatja, hogy merre jár szóval erre vigyázni kell! Itt 1-1 lerakó van aki felrobbantja a másikét az nyer !
Remélem tudtam segíteni, ha valamit még nem tudsz nyugodtan kérdezz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest