-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
KaitouP #8537 üzenetére
Gondoltam nem írom be, de aztán mégis. Game of Thrones-ból egy karakter? Most ez valóban komoly? Azt sem tudom ki ez a nő (persze minden tiszteletem az övé, látatlanban is). A magam 44 évével nem tartom magam idősnek, igaz nem is tévézem sokat, főleg sorozatokat nem nézek( tudom, vannak egészen jók, értem én), node előrevisznek ilyen kiegészítők egy játékot? Úgy sem látsz az emberből semmit, ez egy FPS. Minek egy COD-ba ez a lány, mi köze hozzá? Úgy örülnék ha valaki ezt logikusan levezetné nekem. Miért nem tesznek bele inkább újabb fegyvereket, melyeknek hasznát is látnánk, például.? Akármi mást, ami hasznos, aminek célja van. Mindig meglepődöm ilyenkor, csak azt nem tudom minek. Inkább örülnék annak, hogy még mindig tudnak meglepetéseket okozni. Kinder Surprise.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest