-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Minden fórum- és játékostársnak kívánok ez úton is boldog, békés új esztendőt, és persze a lehető legtöbb szórakozást és kikapcsolódást a játékokban!
(#6737) etrop01: Van ilyen is, olyan is, meg lehet próbálkozni egy Sorry -val a chat -en, van, aki értékeli. De lesz, aki ezzel együtt is bosszúért fog lihegni, és hátba lő, ha elé kerülsz - beteg lelkek mindig is voltak.
K/D arány: Mióta ráálltam a fegyver / camo unlockra és a feladatokra, drasztikusat esett az arány, a kezdeti 0,97 -ről már 0,9 -ig sikerült letornászni magam - kicsit le kell állni a feladathajhászással, mert most már kezd zavarni (alapból nem ezt kergetem pedig). Cserébe öt arany fegyver van a polcon (ebből 4 AR). -
soo277
őstag
Buék all
-
BandiHUN
veterán
válasz
etrop01 #6737 üzenetére
Nekem van erre negatív rekordom,kezdésből eldobott semtex a HQ-ra,és 4 csapattárs kampec kezdésnek
Még a dédunokáim is szóba kerülhettek kábé...nomeg 40+4mp spawnbünti,mert még a suicide-re is kaptam 4 másodpercet...
Na jó,azért aztán összejött vmi második hely akkoris.Csak irtó nehéz mostanában shipment DOM vagy HQ-ra kerülni,ma egész nap csak shoothouse HQ és DOM jött össze maximum,meg ilyen 170-es szerókra bedobált,már rég táraztam,mire beadott killeket.
TK-ban én azt nem szeretem,mikor lövök,és keresztülfutnak random emberek,vagy amikor balfék fut előttem,feltűnik az ellen,és kénytelen vagyok lelőni,hogy ne haljunk mindketten. -
pulffy
őstag
válasz
etrop01 #6737 üzenetére
Hát az van úgy hogy nekem is az agyamra megy hogy sokadjára lelő az illető csapatárs úgy hogy befordulok a sarkon, és volt már úgy hogy visszakapta tőlem, direkt mert már ideges voltam, hogy azért egy kicsit kapcsoljom már. De jártam már úgy hogy shoothouson gyűjtöm a longshotot és a csávó kilő mert ő is a longshotot gyűjti.
-
etrop01
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi abban ami engem nagyon idegesít. HC-ben szoktam szinte csak játszani és ott van TK, most abba nem mennék bele hány féleképpen lehet lelőni, nem szándékosan a csapattársad de az milyen, hogy ha ez megtörténik utána a "sértett" bosszútól szomjazva azonnal agyonlő van hogy másik csapatárs is.
Az lehet, hogy vannak ilyenek akik szándékosan csinálnak ilyeneket azért ez az agresszív fellépés vagy csak szimplán ilyennek az emberek?
Szerintetek? -
KaitouP
nagyúr
Az év utolsó napján történt playlist update-ről szóló note tartalma: [link]
-
KaitouP
nagyúr
oriic elküldte a fordítást, nemsokára felviszem az összefoglalóba! Ezúton is mindenki nevében újabb köszönet!
Továbbá szeretném megragadni az alkalmat, hogy sikerekben, örömben, jó szerencsében gazdag új évet kívánjak nektek, a Call of Duty tekintetében pedig sok, pozitív K/D arányban gazdag meccset!
-
-
dombi81
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
craftsman01 #6722 üzenetére
Kész, átküldve TG-nek átnézésre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
craftsman01 #6713 üzenetére
Delig melozom, utana megcsinalom.
-
craftsman01
senior tag
Aki érez rá motivitást az leírhatná a perkeket mi mit csinál.Nem angolul tudóknak jól jönne.
-
pulffy
őstag
Skacok, segítség kellene. Egy pár perket nem vágok.
1. Frangible-Wounding
2. Frangible-Disabling
3. Recon -
KaitouP
nagyúr
válasz
spyamsterdam #6703 üzenetére
A Quick Fix -t sehogy, az egy Tier 1 Perk. Úgy működik, hogy sebződés esetén ha ölsz, úgy 3 másodperccel csökken a regenerációhoz szükséges idő, illetve feladat teljesítése esetén a regeneráció sebessége duplázódik. Ez - akárcsak a többi - passzív effekt, nem tudod gombnyomásra indítani.
Amire valószínűleg te gondoltál, az a Stim a taktikai eszközök között, melynek használatát boogie84 tudatta veled.
-
dombi81
senior tag
válasz
BusinessGuy #6706 üzenetére
Talán majd egyszer annak is eljön az ideje.
-
boogie84
veterán
válasz
spyamsterdam #6703 üzenetére
Szia,
ki kell választani -> Use Tactical Equipment. Q
-
spyamsterdam
csendes tag
Sziasztok a quick fix hogyan tudom használni melyik billentyűzet gombot kell meg nyomni?
-
boogie84
veterán
válasz
craftsman01 #6697 üzenetére
Mert sajnos arra van kihegyezve a játék. Killek után kapod a pontot.
Mekkora poén lenne ha pl dominationban/hqban a foglalás 5x annyit érne, mint egy kill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest