- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Megvettem a játékot, tehát se törés stb.. de még se tudom megoldani, hogy ne akadjon, pedig a gép bőven jó hozzá. A menü akad, kb két percig, bárhogy állítom, Először mindig ki is lép... 18.000 Ft
UI most jött le a patch, hiba ua -
KaitouP
nagyúr
1.06 frissítés tartalma: [link]
-
Gyuffa
tag
Srácok, lehet nem szabad ilyet kérdezni de mindenkinek eredeti a cod-ja?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
jozefgucci1 #3239 üzenetére
Options -> General ->Display fps (lehet nem pontosan ez a megnevezes, de megtalalod)
-
ralfee106
tag
válasz
Fraps
-
RazoR
veterán
válasz
Játékon belül is ki tudod íratni a setting/general-on belül, vagy msi afterburner pl.
-
jozefgucci1
addikt
Az FPS-t mivel -hogyan lehet kiíratni ?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
BandiHUN #3222 üzenetére
Nekem meg pont emiatt nem jön be a játék. A 2v2 alpha tesztet tökre élveztem, az open bétánál úgy gondoltam, nehéz, de majd belejövök. Hát, nem. Ha nem digitálisan vettem volna, most erősen hajlanék rá, hogy túladjak a játékon, így viszont kivárom, mi lesz belőle, mást nem tudok csinálni. Sosem voltam az a taktikusabb típus, nekem az lassú, unalmas. Én menni szeretek, csinálni a feladatot, foglalni, stb., nem minden sarkon kukucskálni, ki kempel valamelyik ablakból vagy a doboz mögött. Mert itt a játékosok jó nagy része ezt csinálja, mert ezt érdemes. Túl gyors a time to kill, ha a másik hamarabb vesz észre mint te őt, vagy nem a meta fegyverekkel mégy, nem sok esélyed van. Én ezt nem élvezem sajnos.
-
Kanczy
veterán
válasz
Highground #3229 üzenetére
Engem abszolút meglepetés ért reggel, amikor bedobott a játék KC módba, és csodálatos volt
-
soo277
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3234 üzenetére
Valami nem cicc még ektivézsön báéknál😜
-
v!ct0y
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3232 üzenetére
Nálam is ennyi és szerintem mindenkinél ennyi..
-
venom8888
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3230 üzenetére
A jatekot nem tudod elinditani a legujabb update letoltese nelkul. Ha elindul akkor az uj van fent.
-
venom8888
őstag
mi a lenyege annak a kill confirm modnak amugy?
-
mcwolf79
veterán
válasz
BandiHUN #3224 üzenetére
Én is ezt mondtam. Nincs vele baj, csak az a durva , hogy 10 mèterről kb.akkorát sebez, mint a pump 5-ről. Holott ezt a csőhossz nem igazán indokolja. (Gondolom a hosszabb cső tovább tudja egyben tartani a sörèteket, de a játèkon belüli hossz difi szerintem nem indokolja a játèkbeli karakterisztika különbsèget)
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a távolsága a vicc.Főleg az előtte levő 2-höz képest.A slug oké,BF-ben is snipereket szedegettem sluggal,de az más...És tényleg olyan,hogy SMG-vel már HC-n is több lövés kell,de a shotis az ledurrant.Azé' nemá...bár igaz,maga az élet lehet kevés normálon is,3 embert leszedni egy M4 sima tárral...csak lestem is,hogy ez most normál,vagy HC,gondoltam először,hogy UAV van bent...de aztán nem tűnt el a minimap,meg 3mp alatt visszagyógyultam.A HC viszont nehezebb,mint a BO4-ben,kell 2-3 golyó felsőtestre.Nagyon összetolták a kettőt.
-
BandiHUN
veterán
Durva cucc,én el szoktam szedni a gazditól,úgy próbálgatom,elég könnyen el lehet mozogni a 2 shotját,és aztán csak lelőni,mint egy kutyát
A kemperek rosszabbak,még nagyon tanulom a sweet spotokat,de már azért vannak kikukkantós fejesek,lehet,hogy bepróbálom 2-3x még,de azért bejön.Egyébként a taktika nagyon jó,szerintem jó dolog meg-megállva menni,sokan rusholnak,mindenbe beleszaladnak,sőt jobb egy kisebb kerülőt beiktatni,pár lépés plusz,de hátbadurrantható a kemper.Csak a mapot kell tanulni,igaz eddig 3.5 órám van,15.szint,de lesz jobb.Az első körömben 1 killem volt,az is AFK
-
venom8888
őstag
Minden egyes jatek elott a prioritast le kell venni Magasrol normalra,ezt is javithatnak mar. Milliardokon ulnek,es keptelenek megcsinalni egy jatekot normalisan.
-
BandiHUN
veterán
Háát...hatalmas nagyot csalódtam magamban...a patch után eltüntette a szűrőket a quick game,és véletlenül elfelejtettem kikapcsolni a normál módot,és be is dobott egy normál TDM-be...ahol összejött egy 7-es streak és egy Bloodthirsty mellé,nem volt egész kör
Basszus ilyen könnyű a normál?Állandóan felgyógyulás,semmi perc alatt fejesek az M4-gyel,ez nagyon durva!
Lehet feladom az elveim,és normálozok is...
Egy bug lett a patchtól,1 maradt régenről,ez utóbbi az,hogy ahol mutat engem a kép,ott a fegyó csak alapon van,egy villanásig látszik rajta a kiválasztott camo...az új pedig,hogy a gunsmith-nél a fegyó képe nem látszik,csak a kiegek,ez az új.Persze működik attól,amire rámegyek,annak mutatja a vonalkáját,hol lenne a fegyón,csak épp a kép hiányzik.Egyébként semmi hiba,akadás,a menüben sem.Hihetetlen,hogy milyen szopásokról olvasok itt,erre beújítok egy "ócska 3570K procit,1050 TI vidkari,16 giga ram,még oda is pakolok beállításokat,és csak tolni kell... -
KRoy19
őstag
Na annyira ajánlgattátok itt a 725-ös shutgunt, hogy ki kellett próbáljam. Jó cucc!
-
venom8888
őstag
Egyebkent ha ez a kis komuniti igy harsogja az ismetlodo map prolemakat, akkor mit kaphat a jatek a nagy kulfoldi forumoktol
Tuti baszni fognak vele valamit.
-
Nincs Realism mód, helyette van NVG.
GhostPetya: Megelőztél.
-
KaitouP
nagyúr
A 1.06-os patch a Kill Confirmed mellett hozta az NVG módot is, viszont patch note még nincs az összes változásról: [link]
-
ralfee106
tag
válasz
jozefgucci1 #3212 üzenetére
Valaki meg tudná súgni hogy hol mennek féláron a kulcsok priviben? Guglizok bőszen de ilyen 13-14k alatt nem találok...
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
wwenigma #3150 üzenetére
Szia!
Azt lehet tudni, hogy a 27014:27050 és a 27000:27031 portok mire szolgálnak?
Én ez alapján nyitottam ki a portokat és minden faszán megy, PC-n és PS4-en is. -
Kanczy
veterán
Szerencsére én is viszonylag ritkán találkozom a 725-tel, cserébe abszolút nem normális, hogy Sluggal egy utca végéről ki lehet vele szedni valakit... közelről nyilván célozni sem kell
-
Rison77
senior tag
Nem tudom ki, hogy van vele, de nálam az utóbbi 2 napban kb játszhatatlanságig fajult ez a hamarabb vesz észre jelenség... Egy meccset se kezdek anélkül, hogy a legelső 3-4 percben ne legyen 0 kill mellett legalább 5-10 halál. M4-el konkrétan 6x hiteltem az enemy-t hátulról mintha meg se érezte volna, volt ideje közben megfordulni, és 1 hitből lelőni ami még csak nem is fejes volt. Persze nála nem egy hit volt hanem egy fél tár. Átlag 50-60 ms ping. Próbáltam v-syncet kikapcsolni hátha kevesebb az input lag, de nem változtatott ezen semmit, cserébe élvezhettem a tearinget.
-
-
Maxxy10
addikt
Én kb alig találkozok azzal a fegyverrel amit itt mindenki szapul...
-
Hublot
őstag
A shotgun lesz nerfelve vagy marad így? Kb hazavágja az egész játékot.
-
Laby
őstag
Ne szívassanak már, az új patch-ben nem hogy nem vettek vissza a bugyuta 725 shotgun-ból hanem még rá is raktak egy lapáttal? Eddig ilyen messziről nem lőttek le mint most folyamatosan. 1 lövés vagyok, de olyan messziről ahova MP5 is gyengül már...Kicseszett vicc ez az egész, nem lehet Saint Petersburg-on megmozdulni, mert túlzás nélkül 90%-ban t mindenki azzal a sz*rral rohangál...valamit csináljanak már ezzel, mert ez nem játék így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest