Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
-
laragirl83
őstag
Activision oldalan szerver státuszban is jelzi már, kiesés van.
-
G33Z@
tag
Be tudtok lépni a játékba? Nálam azt írja "unable to acces online services". Délelőtt nem volt baja. Net van rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Shader patch témában én mintha láttam volna olyan beállítást hogy telepse e minden indításnál vagy nem.
-
Rinkasime
tag
Akinek nincs SSD-je az gyorsan szerezzen be egyet! Akinek meg HDD-re van telepítve és van SSD-je az rakja át oda!!! Most már PC-n Multi+Warzone kb 140 giga! Fontos,hogy SSD-re telepítsétek,ugyanis HDD-n nagyon cseszekszik a a játék,töltési idő is levan maradva,ugye nektek is jobb lenne ha 10-20 perceket megspórolnátok és jól futna az a játék,igaz?
-
csibe1
addikt
Megint uppdate, most 3GB hely lett pluszba.
Még pár ilyen, és megduplázza a vinyó kapacitását! -
venom8888
őstag
Lesz uj MAP? Arrol volt szo,ha CW jön,jön vele uj BR map is.Meg fegyverek at lesznek téve a BR be,azt sehol semmi,vagy van dátum?
-
Garsza
veterán
Akit ledobál a játék és nem tudja mi a gond, az csináljon már ping tesztet hogy ellenőrizze a saját net kapcsolatát. A teendő annyi, hogy elindít, egy CMD -t beírja, hogy ping -t www.google.com
Elkezdesz játszani, és ha ledob, akkor megnézed, hogy nem e volt közben válsz kiesés.
1 kiesés még nem gond. De 2 3 egymás után már okozhatja a lecsatlakozást. COd elég érzékeny erre.
Vagy akár megnövekedett válaszidő is okozhatja 300ms vagy több. -
Dave567
addikt
válasz
Mr.Csizmás #23471 üzenetére
Eddig Open volt a Natom, mióta kihúztam kicsit a falból, azóta Moderate, Tegnap simán játszottam, ma kaptam egy Dll errort, indítás közben, újra indítottam, és működik..
Biztos nem a Nattal van a probléma..
De már kértem régebben a szolgáltatót vegye ki, de most megint Moderate van.. -
Atla
senior tag
válasz
wolf13 #23473 üzenetére
Nekem se teljesen világos. Egyébként engem csak csúcsidőben dob ki kb. 17-22 óráig,ilyenkor a net sebességem is xar valamiért.
Így néz ki a host file-om. Mit kell írni és hova?
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost -
wolf13
őstag
Nekem is benne volt sokáig. Nem is volt gondom. A múlt héten vírusra gyanakodtam (másból kifolyólag) így töröltem ezeket a sorokat , s a többire rákerestem , trójait írt a Google. Ezt vissza másoltam , azóta nekem rendben van. Megjelenés után egyébként nekem a régió váltás megoldotta. Most az sem segített , hogy ide oda állítottam. Jelenleg is Amerikait használom , azóta nem dob le. Nem tudom biztosan , hogy másnak ez segít-e , de egy próbát megér , pláne , hogy egy elég bosszantó hiba. Ha megint előjön , nekem is tovább kell keresgélnem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sayCet #23470 üzenetére
digi NAT téma. üfsz-nek elég egy emailben jelezni általában. (már ha ez megoldja)
-
sayCet
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #23468 üzenetére
Nekem is sűrűn volt az elmúlt 2 napban kifagyás, disconnect. Digi...
-
wolf13
őstag
Akinek mindenféle hibával disconnectel a játék pl : BLZBNTBGS000003F8 ,(mondjuk én az utóbbi időbe már a kliensnél vettem észre , hogy újra csatlakozik miután a játék az asztalra kilépett) esetleg próbálja meg a linken [link] lévő host file szerkesztést. Nekem ez most segített. Előtte már mindennel próbálkoztam , NAT oltam , portokat nyitottam etc... Én csak ezt az egy sort írtam be:
# 127.0.0.1 eu.actual.battle.netHa már fel volt vetve mint esetleges megoldás, akkor elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Lomha 8V #23460 üzenetére
Más játék jó? Nem betöltés közben vagy közvetlen utána jönnek a hibák? Nekem szektoros merev így jelentkezett tavaly.
csibe1 az kínai, hogy rohadjon le.
Mr.Csizmás WZ-ben ezért alap nálam amint találok a gyújtós vacak, nem ugrik be a neve. Ha megpróbál épületben flashelni azonnal vágom magam elé aztán gyere... MP-ben nem tudsz ellene mit tenni ott megint morgok akkor egy sort, hogy a nyomoronc 40mm-es fegyverről indítható High Explosive töltet ugyan mi a rongyba tekert virsliért élhető túl.
Csak a nyomás amit letol neked egy szobában pukkanva dobna hanyatt azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Semmit a világon, tegnap tökéletesen ment, sőt ma délelőtt is. Délután szó szerint a valaha volt összes hibával kidobott. DEV errorok, 3.1 hiba, simán csak megáll minden, nem enged fel a szerverre aztán kifagy, tényleg minden volt. Letöröltem, újraraktam, ugyanaz. Nem értem.
Szerk: volt egy kék halál is, memory valami.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
Mr.Csizmás #23457 üzenetére
A pajzs magában viszont nem sokat ér ha nem jól mozog vele.
Fent voltam az emeleten aztán marked lettem; páran meg is találtak.
Először megkapta az aknát aztán jött a shoti.
Második körben már hozta a pajzsot. Rálőttem párat, kivédte; de aztán félrehúzta a pajzsot, és kapott még négyet-ötöt egyenesen a szeme közé.
Harmadjára ugyanez volt, aztán vége lett a körnek..
-
Garsza
veterán
-
Laraxior
titán
Nem. Kiírja, hogy point blank kill, de semmi olyat nem számol el, csak a fegyverekre oldja fel a kiegészítőket, meg az első skint. A többi színhez multiba kell menni.
Még a tüzes lövedéket sem lehet feloldani botokkal.
De azért így is elég nagy segítség. Pont az MP7 nem esett kézre, itt pikkpakk lett hozzá 60-as tár... De ugyanígy az Odennel, Famasszal -
csibe1
addikt
válasz
Micsurin #23454 üzenetére
"Érted a helit letudod vele szedni de nem, az ajtók azok kibárják."
Jófajta made in csájná, ruszki import, már hogyne bírná
Mondjuk ha beállnál Verdansk fölé a Halálcsillaggal, akkor a szuperlézerrel szétlőhetnéd. Esetleg, talán...#23453 H14
Ez a te véleményed, egészségedre.
Nekem meg még mindig az jön le, hogy csak panaszkodsz miatta, mert az egyszerűbb.
Szerinted vitathatatlan. Szerinted...
Ennyi[ Szerkesztve ]
-
H14
csendes tag
válasz
csibe1 #23423 üzenetére
"Miért, tiltja valaki a shotis loadoutot? Más is használja, neked is lehet.
Egyszerűbb, és célszerűbb, mint sírni miatta.
Beltérben jó cucc, ha úgy jön ki a lépés akkor 2-3 fős csapatokat is le lehet vele szedni.
Ennyi erővel a snipereket is szidhatnád, mert veszett messziről leszedhetnek vele akár sötétben is."
szerintem félreértettél! a shoti alapvetően nulla skillt igényel ( ellentétben a sniperekkel pl... )! ez vitathatatlan ! közelben alapba op fegyver, ebből piacra dobni egy sorozatlövő tűzköpő faxom fajtát, ami range szempontjából is nonszensz dolgokra képes, az a világ vicce! mellé pl az rpg meg röhejesen gyenge, aminek tényleg op nek kellene lennie , közelre, távolra!!
mégegyszer mondom, a shotgun hasznalatához semmi skill sem kell, én bevallom, no offense, semmibe nem veszem a használóit, remélem, ez nem baj -
Lomha 8V
addikt
PC-n mindenkinél minden rendben? Ma az összes valaha volt hibával kidobott már. Eddig 8x.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #23448 üzenetére
Ezek fix kódok, amit linkeltem képet, azok pár napja még működtek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #23444 üzenetére
Ahhoz még nincs kód. Amit linkeltem azokba lehet bemenni kóddal, a többibe csak a red carddal.
Decemberben lesz valami warzone event (Gondolom a Cold War-os), utána talán okosabbak leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
AMD vs. Nvidia, illetve egyéb videokártya és hardver témát kéretik akkor befejezni, és felkeresni a megfelelő topikokat a téma folytatására. Köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #23442 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
bunker kódoknál van valami változás? pcgamer-es cikk alapján a 6-osban voltam, de a belső egyiket se fogadta el
-
Laby
őstag
válasz
spykee00 #23432 üzenetére
\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\adv_options\VideoMemoryScale-t írd át 0.55-re.
Nem mondom, hogy tutira megoldja, de nekem ugyan ez volt a gondom amikor nvidia vonalról átmentem amd-re. Erősebb lett a gépem, mint Neked még is fél óra-óra játék után elkezdett akadni megállás nélkül és csak gép újra indítás segített megint egy kis időre aztán újra...
Átírtam ezt 0.55-re azóta soha semmi bajom nem volt a játékkal. -
Linem
senior tag
válasz
csibe1 #23434 üzenetére
...de ne már, hogy elkezded ezt az AMD vs Nvidia háborút itt is.. Jelenleg van erre már itt a ph-n 50 topik, ahol a két oldal hívei folyamatosan harcolnak egymással.
Szóval nyugodj meg, semmi probléma nincs az 5700XT-vel. Nekem RX 580-as van, és tökéletesen megy a játék. Nem azért van gond, mert AMD a videokártya.Az esetleges driver gondok előfordulnak mindkét oldalon, az nvidia új driverek is okoznak ilyeneket másoknak. Próbálgatni kell másik verziókat, hátha segít.. Lejjebb venni a grafikai beállítást. V-sync, freesync.
Sok mindentől előjöhet a szaggatás. Rosszul beállított memória, vagy SSD hiba, hálózati gondok. Háttérben futó alkalmazások, letöltések, vírusírtó, windows hardver beállítások, stb.. -
csibe1
addikt
válasz
spykee00 #23432 üzenetére
"AZ 5700 xt nitro+ 11.13-án érkezett és azóta csinálja!"
Ez lehet a baj, AMD-s kártya, és a péntek 13!Viccen kívül, jó kérdés, hogy miért ugrál az fps-ed.
Nekem is nemrég lett új kártya (Colorful 1660 Super), előtte is Nvidia volt (MSI GTX760), gondoltam maradok a bevált típusnál.
Miért váltottál AMD-s kártyára? Nem csesztetésből kérdezem.
A 2060 Super - 2070 nem lett volna jobb hasonló árban? [link]
Most hirtelen rákeresve a tesztekre szerintem annyival nem jobb az 5700XT, mint a 2060 Super. [link]
A tesztek egy dolog, meg megint más az, hogy mit teljesít a játékban. Ez sokban függ a drivertől is. Nem tudom mennyire néztél utána itt vagy a videókártyás topikban vásárlás előtt. -
spykee00
csendes tag
válasz
csibe1 #23428 üzenetére
Szia! Egy LG 27GL650F-B Monitoron játszok Full HD-ba
Ezelőtt ugyan ezekkel a beálításokkal egy Asus strix 1070 Gaming oc val toltam és soha nem volt semmi bajom a Játékkal! AZ 5700 xt nitro+ 11.13-án érkezett és azóta csinálja!
Kétlem, hogy proci baja lenne mert mondom eddig jó volt a Játék!
Itt a garafika beállításom!Olvasgattam kicsit és az Új AMD szovtver NAVI 10 gondot is írkálták sokan!
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #23430 üzenetére
Szerintem arra várhattok egy darabig. Most vették ki, szóval jó ideig nem lesz. Az újabb szezonok vége felé szokták bepakolni, mint ahogy a Warzone Rumble-t is. Viszont nekem annyira nem jött be a 24/7, mert nem lehet választani játékmódot, és én csak TDM-et szeretek játszani. Mellette többségben a kill confirm, domination, hard point módokat váltogatja, amik kösz, de nem érdekelnek.
Persze lehet TDM módként is játszani azokban is, és szoktam is, mint ahogy a többséget egyáltalán nem érdekli, hogy foglalni kell, vagy összeszedni valamit. Minek is érdekelné, ha fegyvert húznak.
Ráadásul sokaknak már minden fegyver kimaxolt, mint nálam is, a 100-as BP és 155-ös rank pár hét alatt kész van minden szezonban, utána mihez kezdjek a sima,vagy a dupla XP-vel. Szóval nem tudom mi olyan jó egyetlen 24/7-es pályában, ha nem lehet módot választani. Csak a többieket szívatjuk sokan, mert TDM-nek használjuk a felsorolt játékmódokat is, mivel a killre megyünk.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #23408 üzenetére
Nem tudom, Te átmész -e...
Én tegnap toltam egy játékot, alig adott normális pályát. Sz@r pályákon nem vagyok hajlandó játszani, a nem kedvelt pályák skippelése utáni várakozásra pedig nincs időm (értsd, nem a lobby bámulásával akarom tölteni az estém). Így, amíg lesz ismét normális tartalom (with Soothouse and Shipment), inkább letolom az új rész kampányát. Talán a multijába is belekóstolok. Úgyhogy igen, azt hiszem, azt hiszik, - és jól hiszik.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
csibe1
addikt
válasz
spykee00 #23411 üzenetére
Ahogy írták valószínű a proci kevés lesz.
Nézz utána a grafikai beállításoknak vagy kérdezz itt a topikban, hogy mit kellene visszavenni a grafikából, hogy folyamatosabban fusson.
A felbontást nem írtad, a közepes grafika sok mindent magában fodlal.
Nézd meg a Render Resolution-t, és vedd lejjebb monitorod felbontására. mert az nagyon terheli a gépet-videókártyát.
Mióta visszább vettem jobban fut a játék FullHD-ban szinte minden High-ra állítva, és a videókártya sem melegszik annyira. (Colorful 1660 Super)[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Hzoltan969 #23422 üzenetére
Az utóbbi hetekben csak azt tolom...sőt mondok jobbat.
Survivalban a Sentry-gun killeket is a fegyverre számolja, arra amelyik a kezedben van. Persze nem ellenségenként 100XP-vel kell számolni. De egy takarosabb rohamnál akár 2-3 kiegészítő is ráugrik a fegyverre -
csibe1
addikt
"nincs shotis loadoutom, Brbe ha ugrom, és kezembe akad, max akkor használom, és ekkora tapasztalattal aratok vele, ha úgy van! tényleg vicc!"
Miért, tiltja valaki a shotis loadoutot? Más is használja, neked is lehet.
Egyszerűbb, és célszerűbb, mint sírni miatta.
Beltérben jó cucc, ha úgy jön ki a lépés akkor 2-3 fős csapatokat is le lehet vele szedni.
Ennyi erővel a snipereket is szidhatnád, mert veszett messziről leszedhetnek vele akár sötétben is. -
csibe1
addikt
válasz
Garsza #23418 üzenetére
Csak azok a módok vannak amiket a menüben látsz.
A többi az multiplayeres mód, és csak akkor tudsz játszani ha megveszed a játékot.
Ha csak a Warzone van meg akkor amit az előbb írtam. Elég sokszor van dupla XP is."Lőni jobban szeretek mint rohangálni a pályán."
Csak vigyázz, hogy nehogy moha nőjön a hasadon.Más:
Most jött uppdate, és adott 4GB helyet, meg még nem tudom mit.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23394 üzenetére
Köszi, és neked is mokus1!
Azt nem is tudtam, hogy a gold felett is vannak szintek, nem néztem utána.
Pedig tiszta elégedett voltam amikor egyszer összejött a gold, mondom végre első lettem.
Azt, hogy hányadik lettem nem mindig írta. Előfordult, hogy 720ezerre adta a silvert, de helyezés nem volt; máskor meg kevesebb pénzre is kaptam helyezést. Most akkor már jobban képben vagyok, hogy mi a helyzet. -
spykee00
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
Warzone közepes grafikán 60-300 fps el néha beakadozik a kép. (mintha szaggatna a játék) Folyamatos futás közben is a külvilág mintha akadozna!Konfig:
Aorus B450 M lap
Ryzen 5 1600 proci
16 Gb dual chanel Kingston predátor 3000 Mhz ramok
Sapphire RX 5700 xt Nitro + SE 8 GB videókártya
Silicon Power A80 512GB M.2 ssd
Win 10 20H2 64x Tegnap( 20.11.13) telepítve az AMD szoftverrel együtt!
Windows-on belüli Gaming mód Off-olva
Várom válaszotokat!
Előre is köszi! -
huby80
senior tag
srácok azta lilás/kékes éjjel látót melyik fegyver re lehet feltenni es hogy tudom megszerezni?
-
venom8888
őstag
Milyen beallitasokat kell ezközölni ahhoz,hogy a tavoli somborzat,fa elvelei lombjai,ne legyenek elmosodva ?
-
Nippel
tag
Üdv!
A frissítés óta lagol a játék, más is észre vette vagy, csak nálam es haveroknál van ez? Ps4 slim/ pro egyaránt. Válaszokat köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Viszlát, iPhone SE!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...