- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H14
csendes tag
nekem továbbra sem megy a miniroyale xboxon... tapsvihar activision...
én kivagyok a skill-less ( 5 éves kisgyerek is boldogulna vele) túlhúzott shotiktól, egyszerűen kabaré, amennyire op és túlhúzták! nem vagyok rpg párti sem, de ha már a shotit ennyire , akkor az viszont vicc, h 10 m ről telibevágva valakit rpgvel ne haljon meg, akármilyen perkje van... telibe, nem mellé, bár kb abba is meg kéne haljon... természetesen túlélte és "baszótüzesshotival" kicsinált ( bounty voltam, százméterről hallatszott a trappolása, ahogy becserkészett, adta magát az ajtót rommálövöm rpgvel helyzet)
nincs shotis loadoutom, Brbe ha ugrom, és kezembe akad, max akkor használom, és ekkora tapasztalattal aratok vele, ha úgy van! tényleg vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook